Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomozcie mi!
Odpowiedz

Pomozcie mi!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Alnilam Przyjaciółka

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie się wydaje, Eliz, że to mógł być objaw pewnego rodzaju nerwicy związanej z ogromną potrzebą zajścia w ciążę. Przepraszam, że tak bezpośrednio to piszę, mam nadzieję, że się nie obrazisz - ale na to wskazywałby fakt, że lekarze nie pomogli, a wraz z rozluźnieniem, możliwość normalnego współżycia wróciła, oraz wiązanie tych dolegliwości z objawami ciążowymi, choć zupełnie na takie nie wskazywały.
    3mam kciuki za zafasolkowanie i życzę dużo wytrwałości i powodzenia. :-) Damy radę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 22:47

d24faacae1ff16d163f728ccc184dffb.png

20150418580116.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ