Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomozcie mi!
Odpowiedz

Pomozcie mi!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Alnilam Przyjaciółka

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie się wydaje, Eliz, że to mógł być objaw pewnego rodzaju nerwicy związanej z ogromną potrzebą zajścia w ciążę. Przepraszam, że tak bezpośrednio to piszę, mam nadzieję, że się nie obrazisz - ale na to wskazywałby fakt, że lekarze nie pomogli, a wraz z rozluźnieniem, możliwość normalnego współżycia wróciła, oraz wiązanie tych dolegliwości z objawami ciążowymi, choć zupełnie na takie nie wskazywały.
    3mam kciuki za zafasolkowanie i życzę dużo wytrwałości i powodzenia. :-) Damy radę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 22:47

d24faacae1ff16d163f728ccc184dffb.png

20150418580116.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ