X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomozcie mi!
Odpowiedz

Pomozcie mi!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Alnilam Przyjaciółka

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie się wydaje, Eliz, że to mógł być objaw pewnego rodzaju nerwicy związanej z ogromną potrzebą zajścia w ciążę. Przepraszam, że tak bezpośrednio to piszę, mam nadzieję, że się nie obrazisz - ale na to wskazywałby fakt, że lekarze nie pomogli, a wraz z rozluźnieniem, możliwość normalnego współżycia wróciła, oraz wiązanie tych dolegliwości z objawami ciążowymi, choć zupełnie na takie nie wskazywały.
    3mam kciuki za zafasolkowanie i życzę dużo wytrwałości i powodzenia. :-) Damy radę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 22:47

d24faacae1ff16d163f728ccc184dffb.png

20150418580116.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie możesz zajść w ciążę? Rozpocznij diagnostykę już teraz – przygotuj się na czerwiec!

Świetne wieści dla wszystkich par, które pragną skorzystać z procedury in vitro, ale ze względów ekonomicznych nie mogli sobie na nią pozwolić... Już wkrótce rusza państwowy program wsparcia, który będzie finansował metodę zapłodnienia pozaustrojowego! Już teraz warto o tym pomyśleć, rozpocząć diagnostykę, aby jak najlepiej przygotować się do procedury. Podpowiadamy na co zwrócić uwagę.

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ