Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomozcie mi!
Odpowiedz

Pomozcie mi!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Alnilam Przyjaciółka

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie się wydaje, Eliz, że to mógł być objaw pewnego rodzaju nerwicy związanej z ogromną potrzebą zajścia w ciążę. Przepraszam, że tak bezpośrednio to piszę, mam nadzieję, że się nie obrazisz - ale na to wskazywałby fakt, że lekarze nie pomogli, a wraz z rozluźnieniem, możliwość normalnego współżycia wróciła, oraz wiązanie tych dolegliwości z objawami ciążowymi, choć zupełnie na takie nie wskazywały.
    3mam kciuki za zafasolkowanie i życzę dużo wytrwałości i powodzenia. :-) Damy radę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 22:47

d24faacae1ff16d163f728ccc184dffb.png

20150418580116.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie witaminy warto suplementować w ciąży?

Ciąża to okres, w którym organizm kobiety potrzebuje zwiększonej ilości składników odżywczych. Właściwa suplementacja witamin wspiera rozwój dziecka i chroni zdrowie przyszłej mamy. Zanim jednak sięgniemy po jakiekolwiek preparaty, konieczna jest konsultacja z lekarzem prowadzącym ciążę, który dobierze suplementację dostosowaną do indywidualnych potrzeb.

CZYTAJ WIĘCEJ