Kochane Kobietki!
Od dłuższego już czasu temat niepłodności jest mi bliski. Sama cierpię na endometriozę.
Prowadzę badania w ramach pracy magisterskiej na SWPSowej Psychologii nad niepłodnością właśnie, pod kierunkiem Joanny Kwaśniewskiej (współautorki książki "Nadzieja na nowe życie" - może część z Was zna).
Jeśli któraś z Was PODJĘŁA SIĘ LECZENIA NIEPŁODNOŚCI, bardzo proszę Was o wypełnienie Ankiety. Badanie nie dotyczy kobiet, które zaszły już w ciążę i cieszą się potomstwem. Z takich rzeczy BARDZO się cieszymy
Ankieta jest w pełni anonimowa. Jej wypełnienie z pewnością nie zajmie więcej niż 30 min. Każda wypełniona ankieta jest dla mnie na wagę złota!!!
Wierzę, że jeśli uda się nam zebrać około 100 ankiet, wyniki będzie można przełożyć na konkretne psychologiczne wsparcie dla kobiet cierpiących z powodu niepłodności, dlatego właśnie tak ważne jest Wasze wsparcie i doświadczenie, które jak doskonale wiem, nie jest łatwe.
Będę ogromnie wdzięczna, a ze swej strony mogę obiecać przesłanie zbiorczego wyniku badań po obronie
, do której swoim czasem i doświadczeniem się przyczynicie, jeśli tylko zechcecie poświęcić pół godziny na zaznaczenie odpowiedzi wynikających z Waszej historii. Wiem, że każda jest inna.
Niech to będzie mała cegiełka w naprawdę trudnym doświadczeniu niepłodności. Wierzę, że razem, opierając się na swojej historii, możemy pomóc w przyszłości innym przechodzącym tę trudną drogę.
Link do ankiety:
https://docs.google.com/forms/d/11ay2kenzKfPmR0OnU1SPgfFF2fWJvklIX0PejE_aFLk/edit
Wyrazy wdzięczności!!