Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomóżmy sobie nawzajem
Odpowiedz

Pomóżmy sobie nawzajem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Goshka Nowa

Wysłany: 21 czerwca 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane Kobietki!
    Od dłuższego już czasu temat niepłodności jest mi bliski. Sama cierpię na endometriozę.
    Prowadzę badania w ramach pracy magisterskiej na SWPSowej Psychologii nad niepłodnością właśnie, pod kierunkiem Joanny Kwaśniewskiej (współautorki książki "Nadzieja na nowe życie" - może część z Was zna).
    Jeśli któraś z Was PODJĘŁA SIĘ LECZENIA NIEPŁODNOŚCI, bardzo proszę Was o wypełnienie Ankiety. Badanie nie dotyczy kobiet, które zaszły już w ciążę i cieszą się potomstwem. Z takich rzeczy BARDZO się cieszymy :-)
    Ankieta jest w pełni anonimowa. Jej wypełnienie z pewnością nie zajmie więcej niż 30 min. Każda wypełniona ankieta jest dla mnie na wagę złota!!!
    Wierzę, że jeśli uda się nam zebrać około 100 ankiet, wyniki będzie można przełożyć na konkretne psychologiczne wsparcie dla kobiet cierpiących z powodu niepłodności, dlatego właśnie tak ważne jest Wasze wsparcie i doświadczenie, które jak doskonale wiem, nie jest łatwe.
    Będę ogromnie wdzięczna, a ze swej strony mogę obiecać przesłanie zbiorczego wyniku badań po obronie :), do której swoim czasem i doświadczeniem się przyczynicie, jeśli tylko zechcecie poświęcić pół godziny na zaznaczenie odpowiedzi wynikających z Waszej historii. Wiem, że każda jest inna.
    Niech to będzie mała cegiełka w naprawdę trudnym doświadczeniu niepłodności. Wierzę, że razem, opierając się na swojej historii, możemy pomóc w przyszłości innym przechodzącym tę trudną drogę.
    Link do ankiety:
    https://docs.google.com/forms/d/11ay2kenzKfPmR0OnU1SPgfFF2fWJvklIX0PejE_aFLk/edit
    Wyrazy wdzięczności!!

• Goshka Nowa

Wysłany: 21 czerwca 2016, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://docs.google.com/forms/d/11ay2kenzKfPmR0OnU1SPgfFF2fWJvklIX0PejE_aFLk/viewform?c=0&w=1

Ten link do ankiety jest lepszy.
    Dziękuję z góry za Waszą pomoc.
    Tu chodzi też o stworzenie bardziej adekwatnej pomocy psychologicznej, więc wzajemnie możemy sobie pomóc :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ