Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rosax jestem jestem. Nieco z boku bo byłam na impeezie rodzinnej ale wróciłam ja niestety we wtorek nie testuje niestety. Patrze realnym okiem na wszystko będę strsznie mocno trzymała kciukasy za Was i nie chcę widziec na wykresach żadnych @ ani plamień
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
To podpowiecie mi jak z tymi badaniami z krwii na punkcie hormonów?
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Słuchajcie Mój mówi do mnie że nie musimy rodzić w listopadzie tylko w grudniu. Taki kochany
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
Ukija wrote:To podpowiecie mi jak z tymi badaniami z krwii na punkcie hormonów?
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ukija wrote:Słuchajcie Mój mówi do mnie że nie musimy rodzić w listopadzie tylko w grudniu. Taki kochany
Magduullina, Ukija, Ukija lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ale powiem Ci ukija ze nie nastawiam sie na ten wtorek.. Moze nadal byloby za szybko? Planowana @ na 13.03 no zobaczymy. Test lezy przygotowany. Fajnie by bylo gdyby bylo bo dzieciaki w jednym miesiacu bylyby urodzone
07.11.2012 Julian
Rosax no innego wyjścia nie ma będzie Dzidziuś w tym cyklu moim
Aurellka chyba się wprosiła. Nie robie sobie nadziei na coś innego. Tylko dziwne że wcale mnie brzuch nie bolał ani nie boli. Dziwaczna sprawa. Zabrakło mi w tym cyklu pmsMagduullina lubi tę wiadomość
Ukija wrote:Rosax no innego wyjścia nie ma będzie Dzidziuś w tym cyklu moim
Aurellka chyba się wprosiła. Nie robie sobie nadziei na coś innego. Tylko dziwne że wcale mnie brzuch nie bolał ani nie boli. Dziwaczna sprawa. Zabrakło mi w tym cyklu pmsMagduullina, borsuk lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aurellka wrote:Ukija czyli jednak się wprosila gupia @?
Rosax Ty testujesz? , ja testuje, będzie 11dpo, wiec bez fanatyzmu,ale z wiarą
Magduullina Ty też testujesz?Aurellka, Aurellka, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
Rosax testuj i sprawdzaj. Na pewno Ci to nie zadzkodzi a pewnie i tak zobaczysz na teście || krechy trzymam strasznie mocno za Ciebie kciukasy do @ nie dopuszczamy!
Magduullina, borsuk lubią tę wiadomość
O Magduulina będę czekała na podpowiedzi do Ciebie z tym że jakieś się robi w 3-5 dniu cyklu ale nie wiem jakie
Ukija wrote:Rosax testuj i sprawdzaj. Na pewno Ci to nie zadzkodzi a pewnie i tak zobaczysz na teście || krechy trzymam strasznie mocno za Ciebie kciukasy do @ nie dopuszczamy!
Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Rosax jaki Twòj kochany będą 2 krechy. Nie ma innego wyjścia!"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyUkija wrote:O Magduulina będę czekała na podpowiedzi do Ciebie z tym że jakieś się robi w 3-5 dniu cyklu ale nie wiem jakie
ok ok jakby co to zapisze sobie żeby przypadkiem nie zapomnieć Powiedzcie mi jak zażyje sobie espumisan na wzdęcia to wrazie czego nie zaszkodzi? Czy lepsza nospa ? -
nick nieaktualnyUkija a przy okazji teraz znalazłam to
Jeżeli chodzi o najlepszą fazę cyku na oznaczanie hormonów:
- FSH i LH - 3-5 dzień cyklu,
- stężenie prolaktyny zmienia się nieznacznie podczas cyklu, ale zazwyczaj oznacza się w II fazie, około 21 dnia,
- estriadol - w zależności od celu badania, zazwyczaj razem z FSH lub LH lub 12-14 dniu przy monitorowaniu owulacji,
- progesteron - najczęściej w 21. dniu.
TSH i PRL może Pani oznaczyć bez znaczenia dnia.Ukija lubi tę wiadomość