Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Koniec gadania o tym chuju.
A ja nie mam kota bo jestem alergiczka a chcialabym miec ;( mam psa tez mam na niego alergie ale nie tak wzmozona jak na inne zwierzaki. babcia ma kota haha zwykly dachowiec ze strychu a ile lapania bylo by go zlapac jak maluski byl hihi wtedy byl moj teraz juz niestety babci a z tym winem dobry pomysl. Jade do mamy na noc. Polampkuje z nia troche.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
rosax, ja mam dużo różnych alergii, na zwierzaki też, ale kot to był niespodziewany prezent od małża i na szczęście mnie nie uczulił, choć możliwe, że też nie miałam wyboru tylko go zaakceptować
Ukija, Szarlotka, pokażcie koty
To moja urocza brytyjska paskuda - Szafran
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8cbc510154d7.jpg -
Ukija wrote:Kurcze dziewczyny Wy to jak się nakręcicie to tyle postów nasmatujecie, że nie wiem na co odpisywać może po prostu wmieszam się w tłum
Ja dziś mam 9dc i mam śluz wodnisty w którym jest przeźroczysty rozciągliwy
Molyx trzymam kciuki co tam doktorek powie
ja nie byłam u lekarza a na urodzinach bliźniaczek -
rosax3 wrote:W szpitalu nie pamietam dokladnie co bylo po operacji narkoza i szok ale lekarz?! Sama nie rozumiem... Ten byl pewny ze nie ma jajowodu! Moj okazal sie chujem! Szczescie ze go zmienilam... Szkoda ze tak pozno moze gdybym zrobila to 2 lata temu to bym juz dawno druga dzidzie miala. Ten chce porobic badania by znalesc przyczyne. Dlaczego tak sie dzieje czemu tak dlugo sie staram a tamten?! Nie trzeba to zbedne.. Chuja kurwa zbedne! Jak nigdy nie klne tak dzis na niego klne wszystkim co moge!
Przeglądnij karty choroby i wypis ze szpitala, moze cos znajdziesz. Przeciez nie wyparowal Ci sam z siebie.. dlaczego nikt Ci nic nie powiedział!? ku%#@ mać!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 19:09
-
Molyx musiałaś myśleć o mnie bo post był do Rosax a napisałam Molyx. Wybacz mi"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
W ksiazeczce ciazy mam tylko usuniecie ciazy pozamacicznej nic wiecej. Wypisu nie mam. Mam tylko zdjecie z zabiegu ale na nim to duzo nie widac... Nie wiem czy moge je tu dodac..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Spoko rozumiem
W temacie kotów - miałam 15 lat rudego, slinego półpersa.. Umarlo mu się już niestety strasznie to przeżyłam.. kota chciałabym mieć, Mąż sie nei zgadza, a i ja nie wiem czy jakiegoś kociaka umiałabym pokochać.. bo mojego Czarka nic mi nie zastąpi -
rosax3 wrote:W ksiazeczce ciazy mam tylko usuniecie ciazy pozamacicznej nic wiecej. Wypisu nie mam. Mam tylko zdjecie z zabiegu ale na nim to duzo nie widac... Nie wiem czy moge je tu dodac..
pogadaj z tym lekarzem, nagraj to - na zasadzie, ze wyszla taka a taka sytuacja, ze NIE MASZ jajowodu - a w dokumentacji o tym ani slowa. Rozumiem, ze podpisałaś zgode, ale jakakolwiek wzmianka na ten temat powinna być. -
http://naforum.zapodaj.net/6bc1495630c5.jpg.html
Tak wam pokaze kto chce moze obejrzec nie dodam miniaturki bo nie kazda chce to widziec pewnie.. Tam wyraznie widac 8tygodniowy plod...
07.11.2012 Julian
Hm. Nie pamiętam jak dodać moja jest jasno szara i ma ciemne szare paski a na brzuszku ma takie koła z tych pasów kocham ją strasznie! To takie moje malutkie dziecko. Ma 8 miesięcy i jest taką samą fajtłapą jak ja"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Dziewczyny może zbluzgamy tego idiote lekarza?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Moja kicia jeszcze nie stetrylizowana. Wet nam powiedział że powinna przejść pierwszą rujkę. Szkoda mi będzie jak się uspokoi, bo teraz lata jak nakręcona, łazi z nami się kąpaći wkłada łapy do wody żeby sprawdzić jak głęboko, ostatnio ukradła mi skarpety zwinięte w kulkę (czyste) i łaziła z nimi w pyszczku po całym domu dumna"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wrote:Dziewczyny może zbluzgamy tego idiote lekarza?
Juz chyba nic na niego nie pomoze.. Moja mama wlasnie go bluzga hihi a ja slucham jak klnie podczas mycia naczyn haha
07.11.2012 Julian
Rosax chyba dziewczyny zszokowane bo nic nie piszą"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wrote:Moja kicia jeszcze nie stetrylizowana. Wet nam powiedział że powinna przejść pierwszą rujkę. Szkoda mi będzie jak się uspokoi, bo teraz lata jak nakręcona, łazi z nami się kąpaći wkłada łapy do wody żeby sprawdzić jak głęboko, ostatnio ukradła mi skarpety zwinięte w kulkę (czyste) i łaziła z nimi w pyszczku po całym domu dumna
Zdjecie dodasz tak.
Zapodaj.com
Klikasz na forum
Dodajesz zdjecie zaznaczasz 500x500
I kopiujesz link bbcode i tak oto powstanie miniaturka.
07.11.2012 Julian
Ukija wrote:Rosax chyba dziewczyny zszokowane bo nic nie piszą
No tak pomyslalam albo sie przygladaja zdjeciu w ktorym momencie usuneli jajowod... Tez sie wlasnie przygladam...
07.11.2012 Julian
Rosax, ale wiesz że i tak zafasolujecie? Ktoś Was w ten sposób skrzydził a los lubi się odwraca, więc czeka Was już tylko szczęście w tej kwestii. A co do lekarza to karma do niego wróci. Oszukiwał i z całą pewnością wrócu to do niego"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"