Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Frutellka wrote:Wymazy robicue oboje i Ty i partner nie podoba mi się PH dobrze żeby było max 8. Partnerowi pobiera z cewki, a tobie z szyjki pod kątem ueroplasma, chlamydia i mycoplasma
Bardzo dziękuję ! ♥️ zrobimy zatem !👩🏽30 🧔🏼♂️ 35
Starania od 31.12.2023 z pełnym monitoringiem owulacji ✔️
Badania w normie, nasienie w normie ✔️
3.01.2025 rozpoczęcie stymulacji do in vitro w REPROFIT Ostrawa.
15.01. Punkcja ✊🏻🙏🏼
34🥚 12 zapłodnionych 🙏🏼 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 22:54
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Ja cały piątek byłam poza domem, bo badania, później endo, od razu po wizycie do koleżanki na kawę a później do brata na mecz, to nie miałam nawet kiedy pisać. Wczoraj również zajęty dzień, bo jestem na weekend u rodziców, byłam w kinie, a dziś na obiedzie był też brat z żoną, to telefon poszedł w odstawkę
Alysa, czekam aż podzielisz się IGi narzekaj nam ile tylko potrzebujesz!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2024, 18:56
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
Przerwa w staraniach ⛔️
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
Effiii wrote:Dużo dziewczyn też pisało że chore Wenka, Sunny chyba też nie najlepiej się czuła , Pusshka chyba pisała że już lepiej.
Butterfly, Liyss dalej pakujcie się już z tej norki, koniec dobrego.
Dzisiaj korzystałam z czasu we dwoje, bo jakoś mało go mamy ostatnio, a teraz robię właśnie notatki na jutrzejszą wizytę u nowej gin! Przepisałam się na wcześniejszą godz, także proszę od 13:20 o dobre myśli, o ile nie będzie opóźnienia
@Alysa, kibicuję bardzo w rozkręcaniu biznesu, mocne kciuki - go girl 🤞
@blador, biedna 🫂goska000 lubi tę wiadomość
-
Aszin już ogłosiłaś radosną nowinę bratu?
Pusshka✊️ za jutro, no tak jutro 19, ja w ogóle odkad nie pracuję nie ogarniam kalendarza...
Powtarzam mężowi, że sama tego chciałam😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2024, 19:00
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
blador2 wrote:Aszin już ogłosiłaś radosną nowinę bratu?
ultramaryna_, Sarka94 lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
Przerwa w staraniach ⛔️
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
nick nieaktualny
-
Ja w weekendy tez glownie tylko podczytuje. Moj R bardzo duzo pracuje na tygodniu, a weekendy na szczescie ma wolne, wiec cale dnie spedzam z nim. W sobote bylismy w jednym sklepie obejrzec wozki dzieciece, u moich rodzicow na obiedzie i przegadac kilka tematow, u znajomych. Dzis tez u znajomych, w zooparku, na spacerze, ogarnelismy kilka rzeczy biznesowych R i teraz lezymy odpoczywamy, cos obejrzymy pewnie.11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
ja też mam dzisiaj jakiś gorszy dzień.. pogoda depresyjna - pada i pada, nic się nie chce, piersi mnie bolą 🥲👩🦰 26 / 7 cs / starania wstrzymane
💊 inozytol, wit B12, wit C, wit D, wit E, kwas foliowy, koenzym q10, cynk, kwasy omega 3, berberyna, magnez, little me
🙎♂️ 30 -
Ja podczytuje regularnie, ale ostatnio też mi zatoki dały w kość. W Walentynki to byłam ledwo żywa, jak wchodziłam po schodach to taka zadyszka... Ale już w piątek było lepiej. 🙂
I pochwalę się Wam, że zaczęłam robić długie spacery. W piątek 15 tys kroków, wczoraj 17, dziś dobijam do 12. Cieszy mnie każdy promyk słońca teraz.
I od soboty ćwiczę mięśnie Kegla codziennie 😃
Ps. Podczytuje i oglądam Wasze wykresy 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2024, 19:02
31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
A mnie naszło na słodką przeciwzapalną kolacyjke;)
https://zapodaj.net/plik-znmYn4DCKNWenka, bonassola, ezra lubią tę wiadomość
-
Ja też mam intensywny weekend. Wczoraj byłam na 30 przyjaciółki, a druga nocowała u mnie z mężem i 7-miesiecznym synkiem. Nadrobiłyśmy ploty, dzisiaj zaliczyłyśmy 1,5h spacer po lesie, dopiero teraz znalazłam czas na podejrzenie forum. Oczywiście wydało się na imprezie, że jestem w ciąży. A ja tak do końca nie umiem się nią cieszyć. W głowie czarne myśli, już pomału czuję stres przed piątkowymi prenatalnymi... Mąż już mnie ostro skrzyczał za to czarnowidztwo, jak się popłakałam i powiedziałam, że sama pojadę na prenatalne, bo nie jest dla mnie wsparciem to mocno przytulił i przeprosił.
-
Frutellka wrote:A mnie naszło na słodką przeciwzapalną kolacyjke;)
https://zapodaj.net/plik-znmYn4DCKNFrutellka lubi tę wiadomość
-
Alysa, daj znać jak założysz FB. Na coś mi się przyda to moje konto w końcu
Wysyłam dużo dobrej energii :*
Pusshka, kciuki będą :*Pusshka lubi tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
3x IUI ❌
4 IUI - 28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵
IVF listopad ( mrożonka 4.1.1 ) 🧡🍀🥹
4 dpt - 11.7. 6 dpt - 81.2. 8dpt - 289.5. 10 dpt - 902. 14 dpt - 5396. 17 dpt - 11143. 31 dpt - 110300.
5w3d - pęcherzyk ciążowy i żółtkowy.
6w0d - 2,3mm i ♥️
7w3d - 8mm
8w6d - 2,2 cm
12w5d - 6,8 cm. I prenatalne, wszystko super 🍀
-
Frutellka mniam, na zdrówko. Tradycyjna wersja czy może na bazie jakiegoś skyra/ serka wiejskiego?
Blador, Alysa jesteśmy to żeby wysłuchać się na na dobre i na źle. Zdecydowałyśmy że jesteśmy tu razem do ostatniego urodzonego grzdyla ( Aszin dzięki Ci spodobało mi się )
Blador jako brzuchatka masz prawo tu pisać o swoich dolegliwościach , narzekać. To że Twój cud się zdarzył nie musi oznaczać że masz ograniczone prawo. Jesteśmy tu razem od jakiegoś czasu, trochę inaczej odbieram nowe osoby na wątku które wpadają z dobrą nowina nie odnosząc się do Naszych wpisów. Ale Wadze infor o 🤢🤢 dają fajne poczucie że w razie złego samopoczucia Wy doświadczone niebawem wspomożenie te Nas które za niedługo tego cudu doświadcza.
Pusshka mega kciuki ! Jestem bardzo ciekawa tej wizyty.
Chyba muszę się odmeldować już dziś , bo małżyk krzywo patrzy 🤪🤪🤪Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2024, 19:21
blador2, aszin, Anka32, Pusshka, Muuu., ezra, Sarka94 lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
nick nieaktualnyCerva wrote:Ja podczytuje regularnie, ale ostatnio też mi zatoki dały w kość. W Walentynki to byłam ledwo żywa, jak wchodziłam po schodach to taka zadyszka... Ale już w piątek było lepiej. 🙂
I pochwalę się Wam, że zaczęłam robić długie spacery. W piątek 15 tys kroków, wczoraj 17, dziś dobijam do 12. Cieszy mnie każdy promyk słońca teraz.
I od soboty ćwiczę mięśnie Kegla codziennie 😃
Ps. Podczytuje i oglądam Wasze wykresy 😅
Bardzo podobnie z kroczkami idziemy
U mnie w piątek też 15 tys, wczoraj 13 a dzisiaj 14Cerva, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Effiii, zgadzam się w 100% co do naszego składu i nowych osób, trochę nieładnie tak wbijać chwaląc się, nie odnosząc się ani słowem i wiedząc, że na forum jest tyle kobiet, którym tyle czasu się nie udaje, licząc na gratulacje.
Anka32, blador2, Viii, kasia97, Effiii, Pusshka, Astereae, ellevv, klaudia_23, Lola93, Nomeolvides, Królikkicek, Muuu., bonassola, ezra, Sarka94 lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
Przerwa w staraniach ⛔️
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
nick nieaktualnyEffiii wrote:Blador jako brzuchatka masz prawo tu pisać o swoich dolegliwościach , narzekać. To że Twój cud się zdarzył nie musi oznaczać że masz ograniczone prawo. Jesteśmy tu razem od jakiegoś czasu, trochę inaczej odbieram nowe osoby na wątku które wpadają z dobrą nowina nie odnosząc się do Naszych wpisów. Ale Wadze infor o 🤢🤢 dają fajne poczucie że w razie złego samopoczucia Wy doświadczone niebawem wspomożenie te Nas które za niedługo tego cudu doświadcza.
Podpisuję się
Mnie tylko zastanawia czemu tutaj wbijają a nie np na miesięczny 😅
Sarka94 lubi tę wiadomość