Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
blador2 wrote:Aszin a masz przeczucia odnośnie płci? Ja dzisiaj w nocy oglądałam smoczki, pieluszki, ubranka, ale wszystko chłopięce, czuję, że będę jedyną babą w domu. Zamierzam po prenatalnych zacząć kupować🫣 pierwsza w koszyku wylądowała wydra chyba z fp, mój chrześniak kochał miłością dozgonną
Nieraz ja korzystam z usług wydry jak mąż chrapie 😂😂😂 a czasem synek wola żeby włączyć jak np za oknem burza czy wiatrblador2 lubi tę wiadomość
👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
05.2022-07.2023 bezowocne starania
08.2023 usunięcie tarczycy
12.2023 ponowne rozpoczęcie starań o ciążę ...
🛑 06.24 Złośliwy nowotwór piersi.
06.09.24 Chemioterapia
💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,
🧬V R2 (c.3980A>G hetero, MTHFR c.665C>T hetero, PAI-1(4_5) homo
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
@Anka32 jak Twoja temperatura? Tylko mi nie pisz że w dół ✊👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
06.09.24 Chemioterapia
💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
Dziewczyny dzień dobry. Wg pogody cały tydzień 🌦️🌦️🌦️🌦️🌦️☔
Na szczęście weekend się skończył. Jestem po nim padnięta 🙄🙄🙄 nawet nie było ochoty na ❤️❤️❤️ bo byli goście których nie lubimy i popsuli nam humor okropnie 🙄🙄🙄
Mam nadzieję, że prędko nie przyjadą 😂
U mnie prawdopodobnie w tym tygodniu owulka będzie 😂 ale mąż już powiedział, że kochamy się tylko jak mamy ochotę bo tyle razy już było z przymusu i się nie udało zajść w ciążę więc nie ma co na siłę.
Zaczęły mnie już "swędzieć" sutki.👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
06.09.24 Chemioterapia
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 22:55
ezra lubi tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Jak dostałam bana na telefon to Wy masowa produkcję zaczęłyście.
Ultramaryna tak we mnie też jakieś negatywne emocje się zebrały że laska wpada, nie odnosząc się do Nas z tekstem patrzcie jakie mam pozytywy😱 pominęłam post , nie czułam potrzeby gratulować. Może to o mnie nawet źle świadczyć, no ale coś mówi się trudno. A co do trudnej sytuacji życiowej, może z tego wyjść coś dobrego ✊ oby szybko udało się uporać z demonami i znaleźć dobre przedszkole.
Ellevv witaj 🖐️placuszek wygląda smacznie 🤤 zresztą jaki by nie był to słodkiego nie odmawiam 😁
Megipta zdrówka dla wszystkich🫂
Bladorek zasada pięknie napisana, widać że nas ztakent do pisania;)
Nomeolvides ale słodki psiak, wybacz za stwierdzenie ale ninsliczby Zgredek ❤️❤️
Pusshka teraz jak znam cenę wi,yty to trzymam kciuki rękoma i nogami, żeby wizyta okazała się mega konkretną . Czy to cena tylko za pierwsza wizytę czy kazda kolejna równiez?
Edit . Doczytałam że późniejszą stawka jest normalna.
Kota też można nauczyć, mój kot ani na blat ani na stół nie wejdzie. Ale za to kanapa i fotele są jej. Ja bardzo chciałam husky, ale ostatnio właśnie myślami bardziej skłanian się do golden'a🐶
Blador, Vii cena za wizytę mega, a patrząc na nasz najniższą krajowa uważam , że jest wręcz przerażająca😱
Anka szukałeś wpisu , że nawet strone podajesz 🤣🤣🤣🤣piąteczka, masz mistrza ❤️
Sunny zdrówka 🫂
Alysa uważam Twoje uczucia za całkowicie normalne i nie musisz się ich wstydzić 🫂
Aszin tak totalnie, włosy to taka przyprawa od serca . Skarpety, sweterki w klakach, rolka love ever ❤️
Blador idę mnie również bacik za źle myśli.
Historie Madzialsm pamiętam bardzo dobrze, nie łatwą miała drogę, ale pamiętam jakie miała piękne wsparcie w mężu i dzieciach.
Karola B dla Ciebie również bacik za źle myśli, proszę myśl pozytywnie. Będziemy z Tobą w piątek w gabinecie pamiętaj ☺️
Ezra podejrzalam wykres, jeśli jutro będzie skok to jest szansa na to że owulka dziś 😁wiadomo przy takim krótkim mierzeniu to jak wróżenie z fusow, ale może akurat udało się coś wyłapać ✊działajcie 🔥🔥
Melduje że ja chyba będę chora, w sobotę byliśmy na sparingu piłki nożnej, wczoraj w ogródku pełniłam funkcje kreta , a teraz czuję ból głowy i na klatce piersiowej.
Na śniadanko dziś owsianka , później placuszki z mozzarelli a na obiad skrzydełka z przepisu Karoli 😁
50minut Was nadrabiałam 😱
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2024, 07:53
Pusshka, ultramaryna_, karola_b, ezra, ellevv lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Ech tak, przykre wieści na październikowym wątku...
@Królik, nas też już zmęczyły przytulanki pod sygnał lekarza i Ovitrelle, dlatego od poprzedniego cyklu bardziej na luzie do tego podchodzimy 😊 -
.
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Dzień dobry. U nas póki co słoneczko. Od rana 🤢. Na czczo są okropne.
Młody poszedł dziś do przedzkola. Oby nie było dziś żadnego telefonu.
Nie wiem niestety o jaką Madzir chodzi i co się stało. Ale pewnie zaraz zajrzę i będę tego żałować.
Jestem piewsz żeby sobie wkręcać.
Los jest okrutny
Hak byliśmy w piątek na wizycie. I tak bardzo mi było przykro,że pomiędzy tymi paraami z brzuszkami siedzą te pary,które walczą o to szczęście wszystkimi sposobami🥲ŚLUB 24.08.2018r
Strania o bobo 01.2018
27.02.2020 32tc Synek na swiecie🥰
09.2023 starania o rodzeństwo 🤩
06.09.2024 38 tc cukrzyca ciążowa Drugi Synek🥰🥰 -
Alysa ja po ACC bałam się, że owulację mam 8 dc bo tak czułam jajniki
Effiii ja raczej nie jestem w formie życia, więc piszę szybko nie do końca tak jak to powinno być. Przyprawa z kłaczków, bardzo mi się spodobało to sformułowanie🥰
Co do goldenów to chyba Sarka ma taką piękną mordkę. Ja tak Viii team labradoryAlysa, Sarka94 lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
@Alysa, ja co prawda nie biorę ACC a po prostu NAC i nie czuję jajników. W poprzednim cyklu czułam lewy, ale to przez torbiel endometrialną, która mi rosła
@Effiii, życzę zdrówka, aby choroba Cię nie dopadła!Alysa lubi tę wiadomość
-
.
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
Alysa ale owulka nie przyszła wcześniej, bo byłam u gina 14dc i był pęcherzyk, a faktycznie byłam przerażona bo jeszcze nie zaczęłam wtedy testów, no i przytulanek nie było.
Kasiajasia ja do tej pory miałam mdłości od 12, od wczoraj jak tylko mam otwarte oczy, niezależnie czy jest rano czy noc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2024, 08:18
Alysa lubi tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
-
Alysa NAC zaczyna działać dość szybko ✊✊ a wcześniejsze owulki też miałaś takie bolesne ?
Wróciłam do postów październikowych 😭😭😭😭😭😭 Wojka też się ulotniła z forum , nic nie napisała.
Dziewczyny dajcie trochę pozytywnej energii w ten pochmurny dzień.👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
.
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
nick nieaktualnyEffiii wrote:Alysa NAC zaczyna działać dość szybko ✊✊ a wcześniejsze owulki też miałaś takie bolesne ?
Wróciłam do postów październikowych 😭😭😭😭😭😭 Wojka też się ulotniła z forum , nic nie napisała.
Dziewczyny dajcie trochę pozytywnej energii w ten pochmurny dzień.
Co do Wojki to ja się domyślam dlaczego zniknęła i raczej tu nie chodziło o to, że coś z Maleństwem nie tak. -
Hej dziewczyny, w końcu udało mi się Was doczytać. Nie udzielałam się, bo to był pierwszy weekend od 2 tygodni kiedy poczułam się w końcu zdrowa i mogliśmy gdzieś wyjść z domu pospacerować. Zrobiliśmy też spóźnione pączki i wyszły tak dobre, że 20 poszło nam w niecałe 2 dni. 😅 Poza tym ostatnio śpię codziennie po 10 godzin i gdyby nie obowiązki spałabym dalej. 🙄
Też irytują mnie wpisy dziewczyn, które wpadają się tylko pochwalić testem. Przecież jest dział „jestem w ciąży” i z takim tematem powinny iść tam, a nie na staraczki. Chociaż ja jak przyszłym na forum i zobaczyłam te nazwy wątków to szczerze mówiąc też nie wiedziałam gdzie mam pisać. 😅 Napisałam chyba na wątku dla długoletnich staraczek i tam dziewczyny mnie odpowiednio przekierowały. Szczerze mówiąc nie wiedziałam wtedy, że na 1 stronie są zasady.
Doczytałam historię Madzi, strasznie to przykre usłyszeć coś takiego jeszcze w aż tak zaawansowanej ciąży. 😕 Co do terminacji w Polsce to moja koleżanka miała robioną ze względu na wady płodu tylko teraz już nie jestem pewna czy to było przed czy po zmianie ustawy.🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C -
U mnie dzisiaj mierzenia temperatury nie było. Od 3 w nocy siedzę na kiblu 😭 mam taką biegunke że wykituję zaraz… Piłam wczoraj wino i czuję że się nim załatwiłam. Musiałam wziąć wolne bo jestem już odwodniona. Przy mojej tezyczce takie akcje są okropne w skutkach34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
nick nieaktualny
-
Anka polubiłam przez przypadek
Viii teraz dużo jakiś biegunkowych historii. Trzymaj się🫂 pij małymi łyczkami a dużo i dobrze podobno dodać do wody szczyptę soli, taki naturalny elektrolitWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2024, 08:38
Viii lubi tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023