Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry ;* Ech, nie mogłam zasnąć, a jak już się udało to kręciłam się całą noc. Świetnie zaczynam tydzień 😑
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
3x IUI ❌
4 IUI - 28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵
IVF listopad ( mrożonka 4.1.1 ) 🧡🍀🥹
4 dpt - 11.7. 6 dpt - 81.2. 8dpt - 289.5. 10 dpt - 902. 14 dpt - 5396. 17 dpt - 11143. 31 dpt - 110300.
5w3d - pęcherzyk ciążowy i żółtkowy.
6w0d - 2,3mm i ♥️
7w3d - 8mm
8w6d - 2,2 cm
-
Każda ciąża jest inna. Na jednych to wspaniały okres dla innych wieczny stres ☹️
Ja wiem,że po pierwszej ciąży do końca nie będę spokojna.
Ale wierzę,że was wszystkie czekają miłe i spokojne ciążę 🙂ŚLUB 24.08.2018r
Strania o bobo 01.2018
27.02.2020 32tc Synek na swiecie🥰
09.2023 starania o rodzeństwo 🤩
06.09.2024 38 tc cukrzyca ciążowa Drugi Synek🥰🥰 -
nick nieaktualnyKrólikkicek wrote:🥺🥺🥺 Kurcze szkoda😔 ale za miesiąc już musi być ciążowy 🙂🙂🙂 siostra niedługo zwolni brzuszek więc łap go jako pierwsza 🙂🙂🙂
Ja dopiero zaczynam przygodę z temp dlatego tak lubię patrzeć na wasze wykresy 🙂
Rok temu jak mierzyłam to zawsze były piękne wykresy a 3 dni przed 🙈 spadki
Udostępniłam specjalnie dla Ciebie. Zobacz ten spektakularny spadek 🤣Królikkicek lubi tę wiadomość
-
Gośka ja też dziś i wczoraj w nocy non stop się budziłam, jakbym czekała na coś ważnego.
Małgosiagosia no niby 8h to tak książkowo, ale ja najlepiej się czuje po 9 h snu
Też czytałan że po przeziębieniu trzeba odczekać z badaniem TSH.
Karola wiadomo że mamy prawo do gorszego nastroju, nie chodzi o to żeby na siłę się się uśmiechać , ale też żeby nie zatracić się w smutku i negatywnych myślach. Tak jak Pusshka wspomina trzeba żyć chwilą i cieszyć się z tego co tu i terazWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2024, 09:12
Pusshka, Małgosiagosia lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Anka32 wrote:Udostępniłam specjalnie dla Ciebie. Zobacz ten spektakularny spadek 🤣
To taki wykres już mi się nie podoba 😔
Ostatnio miałam fazę i oglądałam same wykresy ciążowe tu na ovufriend 😂😂😂😂
Te z 🙈 mi się nie podobają 😔
Dziewczyny ja się jaram bo mój niejadek w ciągu miesiąca przytył już kilogram 😭😭😭 a tak to waga stała w miejscu tylko wzrost w górę szybował 😔😔😔 jak ja się cieszę 😅 jestem przeszczęśliwa 🙂🙂🙂goska000, blador2, ezra lubią tę wiadomość
👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
05.2022-07.2023 bezowocne starania
08.2023 usunięcie tarczycy
12.2023 ponowne rozpoczęcie starań o ciążę ...
🛑 06.24 Złośliwy nowotwór piersi.
06.09.24 Chemioterapia
💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,
🧬V R2 (c.3980A>G hetero, MTHFR c.665C>T hetero, PAI-1(4_5) homo
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
karola_b wrote:@Effiii już zmieniłam, ale nie na disco polo 😂 Do skrzydełek upiekłam ziemniaczki i zrobiłam surówkę z białej kapusty i marchewki "po chińsku".
Wiem, że się nakręcam. A może to też jest tak, że ja po stratach nie do końca wierzę w pozytywne zakończenie mojej ciąży. Ale postaram się zająć czymś głowę chociaż do tego piątku i ogarnąć myśli. Obiecuję, że po piątkowej wizycie jak wszystko będzie dobrze to już będzie koniec mojego smucenia!
Blador tak samo u Ciebie, Twój Kropek to prawdziwy wojownik (a raczej wojowniczka, bo też myślę, że ta siła wynika z kobiecej natury ❤), także nie masz powodów do obaw.
@Gośka, może uda się odespać? W środę testowanko, prawda? ✊️
Ech, jak mam urlop to oczywiście za oknem deszcz, szaro i ponuro, no ale trudno 😅 Przynajmniej będę miała motywację, żeby przysiąść przy Excelu.
Właśnie kończę kawkę, oglądając na Netflixie Soring kontra Haysom (wiem, że są tutaj fanki true crime - polecajka, ostatnio dużo takich dokumentów oglądam), idę do apteki i sklepu, a o 10:00 odpalam webinar o endometriozie u mamyginekologkarola_b, Królikkicek, blador2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry Dziewczyny.
Nadrobiłam, ale nie wiem czy wszystko pamiętam ( powinnam chyba robić notatki
Liyss, Motylku nie siedźcie za długo w norkach, czujecie się choć troszkę lepiej?
Megipta czekamy z Tobą na paczkę z testami
Historia Madzi bardzo mnie poruszyła to straszne co musi przeżywać, Bladorku obyś Ty nam się teraz nie zamartwiała, każda ciąża jest inna, każdy organizm inny, u Ciebie późno pojawiało się serduszko i tak też było teraz - czekam z Tobą na wtorkową wizytę.
Pusshka kciuki za wizytę.
Co do wpadania na wątek z II kreskami - też mnie to denerwuje i zgadzam się z Wami. Ale tutaj musze trochę dziewczynę w obronę wziąć - może mnie za to zlinczujecie. Myślę, że jak sam nick wskazuje jest nowa na forum i w sumie nie wiedziała, gdzie się odezwać, jak się zachować - pisała już parę dni wcześniej, że miała kłucie w brzuchu, że wszystkie pragniemy fasolki. A u nas taka fajna atmosfera, że nie dziwię się, że nowe osoby chcą do nas wpadać. Tylko można to rzeczywiście robić bardziej z taktem - tu się z Wami całkowicie zgadzam.Megipta lubi tę wiadomość
-
@Olalee, co u Ciebie? Jak weekend?
Dokładnie, zgadzam się - chodzi o ten takt ☺️ -
Dziewczyny chyba znów moja radość poszła na marne wczoraj i przedwczoraj testy pozytywne z rannego sikańca.. podkusiło mnie kupiłam po południu inny test wyszedł negatyw dziś rano zebrałam siku do pojemnika poleciałam po test co prawda w aptece były te 25 i też wyszły negatywne do okresu trzy dni beta zrobiona czekam na wyniki …
-
Olalee no niby wiadomo szczęście emocje, ale jednak pomiędzy tym postem o kluciu a pozytywnymi testami nie odniosła się do żadnego wpisu naszego a między nimi było kilka dni, fajna atmosfera ale jednak w dupie Was mam i Wasze emocje . Ja to tak odebrałam, ale nie chcę tu robić żadnej burzy, takie tylko moje spostrzeżenie.
Królikkicek lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Nowa12 wrote:Dziewczyny chyba znów moja radość poszła na marne wczoraj i przedwczoraj testy pozytywne z rannego sikańca.. podkusiło mnie kupiłam po południu inny test wyszedł negatyw dziś rano zebrałam siku do pojemnika poleciałam po test co prawda w aptece były te 25 i też wyszły negatywne do okresu trzy dni beta zrobiona czekam na wyniki …🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C -
nick nieaktualnyEffiii wrote:Olalee no niby wiadomo szczęście emocje, ale jednak pomiędzy tym postem o kluciu a pozytywnymi testami nie odniosła się do żadnego wpisu naszego a między nimi było kilka dni, fajna atmosfera ale jednak w dupie Was mam i Wasze emocje . Ja to tak odebrałam, ale nie chcę tu robić żadnej burzy, takie tylko moje spostrzeżenie.
Effiii lubi tę wiadomość
-
Ja was przepraszam za to zdjęcie z testami ale tak niefortunnie wyszło po prostu mam konto od kilku dni u też nie wiedziałam co gdzie i jak. Na pocieszenie moja radość raczej długo z dwóch kresek nie potrwa i znów po raz kolejny wrócę do punktu wyjścia ..
-
Królik, mała rzecz, a cieszy
Tak, Dziewczyny, test w środę. Głowa podpowiada, że nic z tego, jeszcze przeczucie mnie nie zawiodło Nastawiam się na naturalne działania oraz IVF. Trudny będzie powrót do normalności po tych IUI, ale organizm wróci na właściwie tory i będzie mniejsze ciśnienie
U mniej pochmurno i zaczęło kropić. Super 😒09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
3x IUI ❌
4 IUI - 28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵
IVF listopad ( mrożonka 4.1.1 ) 🧡🍀🥹
4 dpt - 11.7. 6 dpt - 81.2. 8dpt - 289.5. 10 dpt - 902. 14 dpt - 5396. 17 dpt - 11143. 31 dpt - 110300.
5w3d - pęcherzyk ciążowy i żółtkowy.
6w0d - 2,3mm i ♥️
7w3d - 8mm
8w6d - 2,2 cm
-
Nowa12 wrote:Dziewczyny chyba znów moja radość poszła na marne wczoraj i przedwczoraj testy pozytywne z rannego sikańca.. podkusiło mnie kupiłam po południu inny test wyszedł negatyw dziś rano zebrałam siku do pojemnika poleciałam po test co prawda w aptece były te 25 i też wyszły negatywne do okresu trzy dni beta zrobiona czekam na wyniki …
Tam możesz z nami podywagować, czy jesteś w ciąży czy nie.Pusshka lubi tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
23.11. III prenatalne, 1713g 👌 (31+0)
17.12. 2600g córci 🥰 (34+2)
30.12. 2725g, KTG 👌 (36+2)
7.01. 2900g, KTG 👌 (37+3)
🩺 13.01.
-
nick nieaktualnyNowa12 wrote:Ja was przepraszam za to zdjęcie z testami ale tak niefortunnie wyszło po prostu mam konto od kilku dni u też nie wiedziałam co gdzie i jak. Na pocieszenie moja radość raczej długo z dwóch kresek nie potrwa i znów po raz kolejny wrócę do punktu wyjścia ..
My tutaj żadnej z Dziewczyn nie życzymy straty ciąży, niezależnie od tego w jaki sposób pojawi się u Nas na wątku więc nie pisz o pocieszeniu bo to błędne myślenie.
Kiedy masz mieć wyniki bety?
Królikkicek, Pusshka lubią tę wiadomość
-
Na szczęście dziś po południu, aczkolwiek dałam sobie spokój bo skoro tyle miesięcy było nie tak to niepotrzebnie liczyłam na jakiś cud. Najwidoczniej testy musialbyc jakieś trefne. Dzwoniłam do ginekolozki sitwierdzila ze medycyna i ornganizm płata różne figle więc trzeba się znów przygotować na najgorsze.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 16:42
klaudia_23, Anka32, aszin, ezra, blador2, Pusshka, Cerva, Sarka94 lubią tę wiadomość