Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
@ezra uwazam tak jak dziewczyny, ze nie ma co sie zalamywac, bo ten lekarz tak z dupy rzucil ta diagnoza i tym, ze na rok wstrzymaie staran. Nie zna sie, ale stwierdzil, ze sie wypowie.. poczekalabym na Twoim miejscu na spokojnie do wizyty z zakaznikiem. W dodatku jak juz ktoras dziewczyna napisala, wiele osob ma bolerioze i nawet o tym nie wie, a jakos w ciaze zachodza
@Wenka pappa to tylko statystyka. Jednak dla wlasnego zdrowia psychicznego ja bym jednak zrobila NIFTY. Tak jak dziewczyny mowia, mozna sobie platnosc czesto rozlozyc na raty.
Ja po wizycie u gina bylam u tej fizjo i cale szczescie to nie rwa kulszowa tylko pospinany gruszkowaty miesien posladkowy. Rozmasowala mi, przykleila tejpy i powinno byc ok. Mam jej dac znac w srode czy pomoglo.
Jeszcze co do wizyty u gina to pytalam o tego polipa, on mowi ze nie zakazuje wspolzycia, ale zeby jednak uwazac, nie szalec i miec z tylu glowy, ze po moze byc plamienie lub krwawienie.
Jak R sie o tym dowiedzial to juz czekal na mnie w domu w samych przezroczystych bokserkach 😂 Takze jak tylko wrocilam to odrazu byly przytulanki 😅 co prawda nie do konca po naszemu, bo byly takie delikatne, powolne, ale takie tez sa super i bedziemy musieli sie do takich przyzwyczaic prawdopodobnie na caly okres ciazy, bo lekarz mowil, ze najpewniej polip odpadnie dopiero podczas porodu. Ale jestesmy happy, ze mozna chociaz tak 😁Olalee, Myszkaaa20, Butterfly23, Cerva, ezra, goska000, Pusshka, karola_b, Viii, Bulbasek, Wenka, Paula9463 lubią tę wiadomość
11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
nick nieaktualny
-
karola_b wrote:W takim razie i ja postaram się Was pozarażać:
🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠
Bierzcie wszystkie!
@metka ja już koczuję pod gabinetem!
@bonassola super, że wszystko w porządku. To kiedy masz prenatalne?
18 marca prenatalnegoska000, Pusshka, karola_b, Olalee lubią tę wiadomość
♀️32
PCOS
Endometrioza I stopnia + podejrzenie adenomiozy
Zespół androgenny
Stan przedcukrzycowy
Metformax 2x500
Letrox 25mg
Start: 06.22
Ovitrelle:
09.09.23❌
09.10.23❌
06.11.23❌
IUI 30.11.23 ❌...
⏸ 11.01.2024 beta-HCG 37,81 - naturalny cud ❤
13.01.2024 beta-HCG 120.13
17.01.2024 beta-HCG 803.38 🙏 dwa pęcherzyki 🥺
29.01 👩⚕ jeden zarodek z bijącym serduszkiem ❤
18.03 pappa niskie ryzyka - dziewczynka 💓
10.06 połówkowe - wszystko ok, echo serduszka w normie ❤
🤰02.09 indukcja -
nick nieaktualnyCerva wrote:@bonasolla super Dzidziolek 😍
I powiem Wam, że zaczęłam już czuć ruchy jak leżę wieczorem i się wyciszę. Tak mi się wydaje. Na początku to było raz na jakiś czas, coś załaskotało. Potem coraz częściej, a w tej chwili leżę i mam co chwilę takie smyranie...🥹 Nisko pod pępkiem.
Cudowne uczucie 😍
Pamiętam jak Małż poczuł pierwszego kopniaka gdy położył rękę na moim brzuchu w... Dzień Ojca 🥰Cerva, goska000, Sunnysunsun, metkamniedrapie_87, Lola93, Olalee, Paula9463 lubią tę wiadomość
-
Pusshka pomimo Twojego przypomnienia zapomniałam o webinarze Kasi, dużo ciekawego mnie ominęło ?
Klaudia ale super ! Wyobrażam sobie jacy byliście stęsknieni za tą bliskością 🥰 pieszczoty i inne formy przytulanek wiadomo zaspokoją, ale jednak ❤️ to inny wymiar 😁klaudia_23 lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Anka32 wrote:Cudowne uczucie 😍
Pamiętam jak Małż poczuł pierwszego kopniaka gdy położył rękę na moim brzuchu w... Dzień Ojca 🥰
Ale prezent 🥹❤️
Trzymam kciuki, żebyście jak najszybciej mogli znów to poczuć 😘Anka32 lubi tę wiadomość
31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
Ale jestem dziś padnięta 🥱 i ja uciekam spać.
Metka, powodzenia jutro ✊🏻
Alysa, z Tobą też idziemy na wizytę, o której trzymać kciuki?goska000, metkamniedrapie_87 lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina⏳
🔜 HSG
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2024, 06:28
bonassola, blador2 lubią tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Do własnego telefonu człowiek nie może się dorwać. Kuba wkręcił się chyba za bardzo. Pomijam, że czyta sobie o ciąży, dziecku ogólnie na różnych stronach i na OF, to jeszcze podczytuje wątek 🤣 Już kiedyś to robił, ale może raz na miesiąc. Teraz przeskakuje co kilka stron i czyta wybiórczo. Nie wytrzymam z Gościem Zadowolony mówi - w porządku te Dziewczyny muszę Ci powiedzieć, ogarnięte, pożartować potrafią 😎 Ale coś mnie uderzyło, czytał też stopki Wasze i był przerażony ilością chorób, przebytych zabiegów etc. Nie zdawał sobie do końca sprawy jak to wygląda. Ja też mu nie mówiłam. Jest wrażliwy bardzo i mega przeżywał wszystko to, co miałam zafundowane przez ostatni rok. Nie dokładałam. W każdym razie pozdrawia Was gorąco i wnioskuje o spotkanie całej ekipy Winiar wraz z męskimi połówkami 😅 Miejsce - gdziekolwiek. Także tego
Koniec heheszków, czas uciekać. Nie będę gorsza od Mrożona, też ściskam, a co 😎💓aszin, Cerva, Edithka, Anka32, Myszkaaa20, Pusshka, Sunnysunsun, Butterfly23, kasia97, Małgosiagosia, bonassola, karola_b, ezra, Viii, Bulbasek, blador2, Liyss🧚🏻, Muuu., Wenka, Lola93, Olalee, Królikkicek, Paula9463 lubią tę wiadomość
-
Edithka wrote:Spełniłam właśnie zachciankę i zjadłam loda i Młody teraz urządził imprezkę w brzuchu. Jeszcze nie czułam tak wyraźnych, długich ruchów i kopniaków. 🥺😍
@goska, super wyniki! Tsh pewnie do lekkiego zbicia, albo i nawet nie, ale skonsultuj.
@krolikkicek, ale miałaś pechową historię. Dobrze, że się wszystko dobrze skończyło. I odważna jesteś, ja bym się pewnie bała tknąć tego psa, że mnie pogryzie.
@Alysa, bardzo mi się podoba logo. Jakbym takie zobaczyła to zajrzałabym na pewno. 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2024, 23:00
goska000 lubi tę wiadomość
🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C -
To ja wnioskuję o spotkanie już z rozwrzeszczanymi bombelkami, co by nudno nie było. Mrozonków zabierzemy jako dyżurujących opiekujących, o 😁
kasia97, Małgosiagosia, goska000, ezra, Bulbasek, blador2, Liyss🧚🏻, metkamniedrapie_87, Wenka, Lola93, Olalee, Paula9463 lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina⏳
🔜 HSG
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
Bonassola ❤️ cudny śpioszek.
Ezra, nic nowego nie dodam, bo się nie znam, ale poczekaj na diagnozę specjalisty. Przytulam. 🫂🫂🫂
Wysyłam mnóstwo wirusków 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠
Zarażajcie się śmiało!
ezra, Pusshka, Butterfly23, bonassola, Viii, Bulbasek, Liyss🧚🏻, Olalee, Królikkicek, Paula9463 lubią tę wiadomość
👱34
🧔32
👶08.2020
👶07.2024
⏸️11.11.2023 ❤️ w 9cs
14.11.2023 beta hcg 1460
16.11.2023 beta hcg 3335
28.11 7mm szczęścia, serduszko na USG. 😍
16.01. prenatalne, dziecko rozwija się prawidłowo. ❤️
13.02. 240g. zdrowego chłopca.
05.03. 382g.
26.03. połówkowe 640g. misia ❤️
16.04. Przekroczony kilogram! 1070g.
14.05. trzecie prenatalne, 1715g.😍
31.05. waga 2260g. 😍
28.06. 3400g. ❤️
12.07. 4000g. 😳
15.07. już jesteśmy razem 😍
3970 g. 56 cm ❤️
-
@aszin, Butterku, @karola @Paula @klaudia @Edithka i kogo pominęłam - dziękuję, uspokoiłyście mnie, jesteście kochane 😘😘😘
@Effiii, @Olalee zawsze wszelkie objawy przypisywałam zaburzeniom lękowym i stresem. Od dawna miewam pokrzywki co jakiś czas, zawroty głowy, stany lękowe, spadki energii i wiele mniejszych, które można przypisać boleriozie. Kleszcz, który mi sie wbił to pamiętam, że miałam z 10 lat, ciężko mi powiedzieć czy mam jakieś objawy. Ola a ile się staraliście i w jakim czasie po leczeniu zaszłaś? Długo się leczyłaś? 🤔😞
@Cerva, dziękuje Ci bardzo za te słowa. Cudownie, że czujesz już ruchy 🥰
@bonassola, gratulacje! Rośnijcie zdrowo 😍
Napisałam Małżowi i napisał mi, że będziemy walczyć do końca. Zapisałam się na jutro już prywatnie do zakaźnika, polecany na znany lekarz, zobaczymy 😔
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2024, 22:23
aszin, blador2, Paula9463 lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS, niedoczynność tarczycy, brak regularnych owulacji, kariotyp ✅
🧑🏻 niskie parametry nasienia, ŻPN, kariotyp ✅
fragmentacja DNA pow. 30%, SORP 3,87% ❌poniżej 1 mln, reszta nie do oceny z powodu małej ilości
⭕️ wstrzymana procedura ivf - zła cytologia | kolposkopia - zabieg elektrokonizacji szyjki macicy ⭕️ CIN I i CIN II zmiana usunięta z marginesem zdrowej tkanki |
KIR AA, MTHFR homo (C677), PAI hetero ⭕
💉 11 pobranych - 10 dojrzałych - 6 zapłodniono - 4 zapłodnione - 3 blastki | jedna wczesna blastka 1 podana w 5 dobie, 4.2.2 ❄️ i 4.2.3 ❄️ na zimowsku |
28.10 transfer | 5 dpt 3,4 | 6 dpt ⏸️ | 7 dpt 33,2 mlU/ml | 9 dpt 82,5 mlU/ml | 10 dpt 114,7 mIU/ml | 15 dpt 679,5 mlU/ml 16 dpt 1075,9 | 24 dpt CRL 3.0mm | 28 dpt 33407 ng/ml | 29 dpt CRL 6.4mm i 💜 | 8w6d 2.04cm i 168 bmp
-
aszin wrote:Dziewczyny, a jak mówicie, w którym jesteście tc to bierzecie pod uwagę ten z OM czy USG? Bo słyszałam, że na USG co chwilę może się to zmieniać i tak się zaczęłam zastanawiać 🤔
Edit. Widzę, że już pisałyście o tym. 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2024, 22:27
🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C -
Butterfly23 wrote:Tak przejrzałam pierwszą stronę i jest kilka dziewczyn wpisanych, które się w ogóle nie odzywają 🤔🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C