Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Powiem wam, że strasznie czekam na powtórkę testu Frutellki 😁 karola_b, kasia97, Olalee, blador2, Myszkaaa20, klaudia_23, Kira, Effiii, Butterfly23, bonassola, Frutellka , Wenka, Cerva, Muuu., goska000, Pusshka, ultramaryna_, ezra lubią tę wiadomość
                                Starania od 2023r. karola_b, kasia97, Olalee, blador2, Myszkaaa20, klaudia_23, Kira, Effiii, Butterfly23, bonassola, Frutellka , Wenka, Cerva, Muuu., goska000, Pusshka, ultramaryna_, ezra lubią tę wiadomość
                                Starania od 2023r.
 03.24 💔

♀ Hashimoto, trombofilia wrodzona
 ♂ Oligoteratozoospermia
- 

u mnie po wczorajszym plamieniu ani śladu, dzisiaj ani okresu ani plamienia 🙄👩🦰 28, PCOS, IO
 11.23 - odstawienie AH i rozpoczęcie starań

27.07 nieśmiałe ⏸️🍀
 20.08 zarodek z bijącym serduszkiem ❤️
 04.09 2.6 cm misia Haribo 🍭
 30.09 6.6 cm bobasa, badania prenatalne w nl, wszystko w porządku ✨
 02.10 wizyta u położnej, NIPTy prawidłowe ✨
 06.10 7.7 cm bobasa, badania prenatalne w pl, bobas zdrowy 😍 stwierdzona cukrzyca ciążowa 🥲
 14.10 wszystkie niskie ryzyka w teście PAPPA
 29.10 wizyta u położnej, 🩷/💙 ⌛️
 12.11 badania połówkowe nl ⌛️

🙎♂️ 31

- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

karola_b wrote:@kasia97 może zrobisz jakiegoś sika na patyka? 😎
 jeżeli do jutra nic się nie zmieni to pewnie sikne przed pracą ✨
 ale totalnie się nie nastawiam, średnio się wstrzeliliśmy w dni płodne, ja nie mam żadnych objawów, a plamienia zdarzają mi się dzień przed okresem 🙈 więc wszystko wskazuje na 🐒 Olalee lubi tę wiadomość
                                👩🦰 28, PCOS, IO Olalee lubi tę wiadomość
                                👩🦰 28, PCOS, IO

27.07 nieśmiałe ⏸️🍀
 06.10 7.7 cm bobasa, badania prenatalne w pl, bobas zdrowy 😍 stwierdzona cukrzyca ciążowa 🥲

🙎♂️ 31

- 

Olalee wrote:Kasia97 może zagnieżdżenie? 
 myślę, że trochę za późno na zagnieżdżenie - wczoraj miałam 10/11 dpo, a plamienia zdarzają mi się dzień przed okresem, dlatego myślałam że 🐒 pojawi się dzisiaj👩🦰 28, PCOS, IO

27.07 nieśmiałe ⏸️🍀

🙎♂️ 31

- 

Też czekam na powtórkę bo poprostu nie mogę w to uwierzyć 🙂 aszin, Butterfly23, kasia97, Astereae, Myszkaaa20, Olalee, Pusshka, ultramaryna_, Liyss🧚🏻, bonassola, ezra lubią tę wiadomość
                                “Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.” aszin, Butterfly23, kasia97, Astereae, Myszkaaa20, Olalee, Pusshka, ultramaryna_, Liyss🧚🏻, bonassola, ezra lubią tę wiadomość
                                “Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”

01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵

❄️- czeka na Nas na zimowisku;)
- 

Astereae wrote:Ja testuje teraz wszelkie makrony, bo musiałam odrzucić gluten, więc te orkiszone też odpadają.

Bardzo fajne są ryżowe, zrobiłam sobie zapasy.
 Smakują naturalnie.
 Te warzywne też mam, są ok.

https://ibb.co/VtvqpPD
 Ooo ja tez lubie ryzowy 🥰 Astereae lubi tę wiadomość
                                11.12 ⏸️ Astereae lubi tę wiadomość
                                11.12 ⏸️
 03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5)
- 

Tak, jedna dziewczyna co ciągle miała cbi poronieniatwierdzi że moje wyniki na czczo już są złe i pewnie krzywe też i jak je zrobię to mam się skontaktować z diabetologiem bo napewno dostanę metformine...Astereae wrote:Megipta, ktoś na podstawie takich wyników proponował Ci od razu metformine ?
- 

Frutellka wrote:Też czekam na powtórkę bo poprostu nie mogę w to uwierzyć 🙂
 Frutellka wszystkie czekamy! Frutellka lubi tę wiadomość
                                👩🦰 28, PCOS, IO Frutellka lubi tę wiadomość
                                👩🦰 28, PCOS, IO

27.07 nieśmiałe ⏸️🍀

🙎♂️ 31

- 

Megipta wrote:Tak, jedna dziewczyna co ciągle miała cbi poronieniatwierdzi że moje wyniki na czczo już są złe i pewnie krzywe też i jak je zrobię to mam się skontaktować z diabetologiem bo napewno dostanę metformine...
 Bo Twoje wyniki glukozy i insuliny na czczo sa zle. Pisalysmy Ci jak wstawilas nam wszystkie swoje wyniki. I tez dziewczyny sugerowaly Ci zrobic krzywe. Ale mowilas, ze wtedy co robilas badania to jadlas wiecej slodyczy i mniej zdrowo, a ze to sie zmienilo, wiec wyniki na pewno juz masz lepsze.
 Wedlug mnie Twoje wyniki sa zle jak dla kobiety starajacej sie, ale bez problemu mozna je wyprowadzic dieta, suplami i ruchem i zadnej metforminy nie bedziesz potrzebowala. Megipta, ultramaryna_, Edithka lubią tę wiadomość
                                11.12 ⏸️ Megipta, ultramaryna_, Edithka lubią tę wiadomość
                                11.12 ⏸️
 03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5)
- 

kasia97 wrote:Frutellka wszystkie czekamy!
 Dokładnie 🥰

@myszkaa jeny, jestem ciekawa jak te konkret kopniaki czuć. Dziadek mojego Męża był piłkarzem. 😃

Dostałam wyniki. Morfologia wcale nie taka zła, podwyższone z 4 parametry, ale bardzo delikatnie i to typowe dla lekkiej infekcji. Hemoglobina 12,3, nie ma tragedii.
 No i TSH skoczyło jak przeczuwałam, ale nadal w normie (2,43) więc pewnie dołoży mi jeden dzień wyższej dawki. We wtorek mam wizytę u endo. 🙂 Myszkaaa20, Olalee, Pusshka lubią tę wiadomość
                                31 🙋🏼♀️ Myszkaaa20, Olalee, Pusshka lubią tę wiadomość
                                31 🙋🏼♀️
 👶🏼 2024