X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
Odpowiedz

Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂

Oceń ten wątek:
  • Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 1 marca, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olalee wrote:
    Blador z testem pozytywnym nie wpadła pisala w styczniu, później przechodziła ospę - mowila, że ciężko, dziś odpisala Loli.

Ja jestem otwarta na nowe osoby. Oczywiście mówię nie osobom wpadajacym z pozytywem testem bez przywitania itp. Mamy tutaj fajną atmosferę. Pamiętam jak niektóre z Was pisały, że kiedyś na forum było ciężko nowym osobom bo była grupka "wzajemnej adoracji". A my jednak fajne babki jesteśmy. Z drugiej strony są wątki miesięczne, ale jednak u nas to u nas :)
    No dobrze. My zapraszamy wszystkich, jak ktoś chce dołączyć do nas to nie ma problemu, ale uważam, że z wpisaniem na listę można trochę poczekać :)

Królikkicek, blador2, Bodzenka, klaudia_23, Anka32, Sunnysunsun, Myszkaaa20, ultramaryna_ lubią tę wiadomość

03.2023💔 8tc 👼

01.2025🔜 ivf
  • Bodzenka Autorytet

Wysłany: 1 marca, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olalee wrote:
    Blador z testem pozytywnym nie wpadła pisala w styczniu, później przechodziła ospę - mowila, że ciężko, dziś odpisala Loli.

Ja jestem otwarta na nowe osoby. Oczywiście mówię nie osobom wpadajacym z pozytywem testem bez przywitania itp. Mamy tutaj fajną atmosferę. Pamiętam jak niektóre z Was pisały, że kiedyś na forum było ciężko nowym osobom bo była grupka "wzajemnej adoracji". A my jednak fajne babki jesteśmy. Z drugiej strony są wątki miesięczne.

Dziękuję że tyle faktów o mnie zapamietaś to b. miłe ☺️ niestety ja na wątki miesięczne się nie nadaje . Zwłaszcza że moje" naturalne "miesiączki są nieregularne .

Olalee, Anka32 lubią tę wiadomość

Walka o 3 szczęście od września 2023
  • Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 1 marca, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny acard powinno się brać na noc.
    A o to czy można go łączyć z heparyną, czy lepiej robić ją rano lub chociaż z jakimś odstępem godzinnym od acardu, to zapytajcie swoje gin. Ale to też pewnie zależy od podejścia. Tu na forum widziałam, że dużo dziewczyn heparynę bierze rano.

aszin lubi tę wiadomość

03.2023💔 8tc 👼

01.2025🔜 ivf
  • Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 1 marca, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bodzenka wrote:
    Dziękuję że tyle faktów o mnie zapamietaś to b. miłe ☺️ niestety ja na wątki miesięczne się nie nadaje . Zwłaszcza że moje" naturalne "miesiączki są nieregularne .
    Diagnozowałaś się pod kątem PCOS?

03.2023💔 8tc 👼

01.2025🔜 ivf
  • Bodzenka Autorytet

Wysłany: 1 marca, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly23 wrote:
    Ojjjj nie ma nic gorszego od wpadnięcia i wrzucenia zdjęcia z dwoma kreska.
    Może w miarę czasu staraj się być z nami regularnie? Żebyśmy mogły Cię poznać. Bo chyba tak naprawdę trzeci czy czwarty raz się odezwałaś :) żeby nie było, że dopiszemy Cię do listy i zaraz będziemy musiały Ci dać żółtą kartkę 😁

Bardzo chętnie będę zaglądać regularnie☺️ tylko właśnie nie chce się czuć jak outsider bo ja na serio gram z wami do jednej bramki. A ostatnie tygodnie m.in ospa mną tak przetargała że nie wiedziałam jak się nazywam stąd też moja absencja

Anka32, Olalee lubią tę wiadomość

• Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 1 marca, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bodzenka wrote:
    Bardzo chętnie będę zaglądać regularnie☺️ tylko właśnie nie chce się czuć jak outsider bo ja na serio gram z wami do jednej bramki. A ostatnie tygodnie m.in ospa mną tak przetargała że nie wiedziałam jak się nazywam stąd też moja absencja
    Ale dlaczego miałabyś się tak czuć? Tu nikt nie gryzie ☺️
    Domyślam się, ospa w wieku dorosłym może dać ostro w kość.

03.2023💔 8tc 👼

01.2025🔜 ivf
  • Edithka Autorytet

Wysłany: 1 marca, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś wróciłam wkurzona z miasta. 🫣
    Pojechałam do galerii, miało być dziś otwarcie sklepów, okazuje się, że dopiero będzie w środę, bo na FB galerii ktoś źle napisał. Jedynie Deichmann otwarty. No nic, kupiłam sobie tam torebkę i poszłam do Biedronki. Tam ludzi od groma. 😳
    Kupiłam kilka rzeczy i stanęłam normalnie w kolejce, która była do 2 kas. Doszłam już do taśmy, chciałam wykładać towar a kasjer mi mówi że on przeprasza, ale ta pani przede mną już będzie ostatnia bo on idzie na przerwę. 🤬
    No jak się mogłam wkurzyć. Gorąco mi już było, słabo od tego stania i proszę żeby mnie jeszcze obsłużył bo się źle czuję. To kasjer wzruszył ramionami i mówi że on już kończy i idzie, żebym stanęła ponownie w kolejce.
    Podeszłam więc do drugiej kasy, oczywiście od nowa kolejka więc juz poprosiłam pierwsza osobę, która stała przed taśmą żeby mnie przepuściła. To był jakiś pan około 60 lat i zaczął gadać że on nie wie, bo on też już długo stoi. Ciśnienie miałam już chyba 200/100. I mówię, więc ok skoro to taki problem to idę na koniec, zaczęłam gadać że znieczulica panuje wśród ludzi bo już byłam wściekła. Przyszła jego żona i go ochrzaniła, żeby kobietę w ciąży przepuścił i nie chrzanił głupot. I takim oto sposobem weszłam przed nich. Ale serio odechciało mi się dziś wszystkiego.

👱34
    🧔32
    👶08.2020
    👶07.2024

⏸️11.11.2023 ❤️ w 9cs
    14.11.2023 beta hcg 1460
    16.11.2023 beta hcg 3335
    28.11 7mm szczęścia, serduszko na USG. 😍
    16.01. prenatalne, dziecko rozwija się prawidłowo. ❤️
    13.02. 240g. zdrowego chłopca.
    05.03. 382g.
    26.03. połówkowe 640g. misia ❤️
    16.04. Przekroczony kilogram! 1070g.
    14.05. trzecie prenatalne, 1715g.😍
    31.05. waga 2260g. 😍
    28.06. 3400g. ❤️
    12.07. 4000g. 😳
    15.07. już jesteśmy razem 😍
    3970 g. 56 cm ❤️

age.png
  • Bodzenka Autorytet

Wysłany: 1 marca, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly23 wrote:
    Diagnozowałaś się pod kątem PCOS?

Tak mam taką diagnozę na dodatek w pakiecie mam LUF , niedoczynność tarczycy i IO , no i po wczorajszej histero pozbyłam się kilku pasażerów 💪

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly23 tak najlepiej jak Bodzenka po prostu będzie więcej pisać, żeby dala się poznać.

Ale jeśli jest osobą, która nie lubi się wcinać i narzucać to czytając o przyjęciu na listę, może jeszcze bardziej się wycofać.

• Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 1 marca, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edithka, trzeba było baranowi powiedzieć, że jesteś w ciazy i jeżeli Cię nie obsłuży, a nie daj Bóg zemdlejesz, to już żadnej przerwy nie uświadczy…
    No co za…

Królikkicek, Edithka lubią tę wiadomość

03.2023💔 8tc 👼

01.2025🔜 ivf
  • Królikkicek Autorytet

Wysłany: 1 marca, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edithka wrote:
    Pojechałam do galerii, miało być dziś otwarcie sklepów, okazuje się, że dopiero będzie w środę, bo na FB galerii ktoś źle napisał. Jedynie Deichmann otwarty. No nic, kupiłam sobie tam torebkę i poszłam do Biedronki. Tam ludzi od groma. 😳
    Kupiłam kilka rzeczy i stanęłam normalnie w kolejce, która była do 2 kas. Doszłam już do taśmy, chciałam wykładać towar a kasjer mi mówi że on przeprasza, ale ta pani przede mną już będzie ostatnia bo on idzie na przerwę. 🤬
    No jak się mogłam wkurzyć. Gorąco mi już było, słabo od tego stania i proszę żeby mnie jeszcze obsłużył bo się źle czuję. To kasjer wzruszył ramionami i mówi że on już kończy i idzie, żebym stanęła ponownie w kolejce.
    Podeszłam więc do drugiej kasy, oczywiście od nowa kolejka więc juz poprosiłam pierwsza osobę, która stała przed taśmą żeby mnie przepuściła. To był jakiś pan około 60 lat i zaczął gadać że on nie wie, bo on też już długo stoi. Ciśnienie miałam już chyba 200/100. I mówię, więc ok skoro to taki problem to idę na koniec, zaczęłam gadać że znieczulica panuje wśród ludzi bo już byłam wściekła. Przyszła jego żona i go ochrzaniła, żeby kobietę w ciąży przepuścił i nie chrzanił głupot. I takim oto sposobem weszłam przed nich. Ale serio odechciało mi się dziś wszystkiego.
    No nie dziwię Ci się że ciśnienie miałaś 😡 niestety mnie w ciąży też nikt nigdy nie przepuścił. Starsze kobietki wręcz z nerwami na mnie że ciąża nie choroba i one to w polu robiły z brzuchem i nikt się nie litował nad nimi.
    Znieczulica panuje masz rację.
    Mam nadzieję że już się uspokoiłas

👩🏻 👨🏻‍🦱 32
    👰🤵2019
    👶2021
    05.2022-07.2023 bezowocne starania
    08.2023 usunięcie tarczycy
    12.2023 ponowne rozpoczęcie starań o ciążę ...
    🛑 06.24 Złośliwy nowotwór piersi.
    06.09.24 Chemioterapia
    💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,

🧬V R2 (c.3980A>G hetero, MTHFR c.665C>T hetero, PAI-1(4_5) homo
    Acard 150 od ⏸️
    Heparyna od ❤️
  • blador2 Autorytet

Wysłany: 1 marca, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly23 wrote:
    No dobrze. My zapraszamy wszystkich, jak ktoś chce dołączyć do nas to nie ma problemu, ale uważam, że z wpisaniem na listę można trochę poczekać :)
    Też tak uważam, jeśli ktoś z nami będzie to nawet post na pierwszej stronie tego nie zmieni, bo przecież chce dołączyć do rozmowy, a nie dla pierwszego postu, no chyba że tu chodzi o moje wierszyki 🤣

Aszin powodzenia, odezwij się po chociaż szybkim słówkiem✊️

aszin, Butterfly23, klaudia_23 lubią tę wiadomość

👩 36 🧔‍♂️40
    ⛪️ 2012
    💙2015🩷2024
    💔 12/2023
    i żyli długo i szczęśliwie...
  • aszin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Królikkicek wrote:
    No nie dziwię Ci się że ciśnienie miałaś 😡 niestety mnie w ciąży też nikt nigdy nie przepuścił. Starsze kobietki wręcz z nerwami na mnie że ciąża nie choroba i one to w polu robiły z brzuchem i nikt się nie litował nad nimi.
    Znieczulica panuje masz rację.
    Mam nadzieję że już się uspokoiłas
    Teksty takiego typu to mnie tak wkurzają. Kiedyś to było… kiedys to ludzie w wieku 40 umierali ;)

Królikkicek lubi tę wiadomość

Starania o pierwszego 👶🏻
    08.2023r.

🚩Hashimoto
    🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
    🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
    ~~~~~~~~~~~~~~
    13.02.2024 ⏸️
    19.03.2024 💔💔
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    Stymulacja owulacji:
    1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
    2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
    3) Clo+…?
    🔜 HSG

💉Neoparin+💊 Acard150
  • Butterfly23 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olalee wrote:
    Butterfly23 tak najlepiej jak Bodzenka po prostu będzie więcej pisać, żeby dala się poznać.

Ale jeśli jest osobą, która nie lubi się wcinać i narzucać to czytając o przyjęciu na listę, może jeszcze bardziej się wycofać.
    Ale my nie robimy żadnych przyjęć. No już bez przesady ;)
    Po prostu nie wpisujemy na listę od razu każdego, kto się odezwie :)

blador2, Królikkicek, Pusshka, klaudia_23, Anka32, ultramaryna_ lubią tę wiadomość

03.2023💔 8tc 👼

01.2025🔜 ivf
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bodzenka wrote:
    Muszę sprostować, aż takiej pamięci nie mam, ale pamiętałam, że kilka razy pisałaś i miałam już wcześniej zaproponować, żeby Cię Dziewczyny dopisały:) dziś jak napisałaś- weszłam w Twoje posty i poczytałam:)

• Królikkicek Autorytet

Wysłany: 1 marca, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszin wrote:
    Teksty takiego typu to mnie tak wkurzają. Kiedyś to było… kiedys to ludzie w wieku 40 umierali ;)
    Masz rację, chyba nic mnie nie wkurza bardziej jak gadanie jak było dawniej 😡
    Dawniej się nikt nie leczył, dawniej kobiety w polu rodziły 😡
    Ale teraz jest teraz 🤣🤣
    Ja z moją babcią dziś spine właśnie miałam o " dawniej to" 😂

👩🏻 👨🏻‍🦱 32
    👰🤵2019
    👶2021
    06.09.24 Chemioterapia
    💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,

Acard 150 od ⏸️
    Heparyna od ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edithka wrote:
    Ale miałaś przejścia Kochana, przytulam ❤️

Edithka lubi tę wiadomość

• Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 1 marca, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aszin, tylko ja Cię proszę, nie rób kółek autobusem jak ostatnio 🤣

aszin, blador2, Pusshka lubią tę wiadomość

03.2023💔 8tc 👼

01.2025🔜 ivf
  • aszin Autorytet

Wysłany: 1 marca, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly23 wrote:
    Aszin, tylko ja Cię proszę, nie rób kółek autobusem jak ostatnio 🤣
    O tym samym dzisiaj myślałam 😂 a jest jeszcze trudniejsze zadanie, bo na weekend zostaję u rodziców, więc będę jechała jednym autobusem, później drugim i na koniec jeszcze tramwajem 🤪 jak nie wywiozą mnie za rzekę to będzie sukces 😁

Starania o pierwszego 👶🏻
    08.2023r.

🚩Hashimoto
    🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
    🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
    ~~~~~~~~~~~~~~
    13.02.2024 ⏸️
    19.03.2024 💔💔
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    Stymulacja owulacji:
    1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
    2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
    3) Clo+…?
    🔜 HSG

💉Neoparin+💊 Acard150
  • Królikkicek Autorytet

Wysłany: 1 marca, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a czy Wy po owulacji, przed miesiączką macie/ miałyście (te co są w ciąży )taki wzdęty brzuchol? Jejku nic takiego nie jadłam a normalnie balon mam 🤣🤣🤣

👩🏻 👨🏻‍🦱 32
    👰🤵2019
    👶2021
    06.09.24 Chemioterapia

Acard 150 od ⏸️
    Heparyna od ❤️
‹‹ 1365 1366 1367 1368 1369 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ