Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
No dobrze. My zapraszamy wszystkich, jak ktoś chce dołączyć do nas to nie ma problemu, ale uważam, że z wpisaniem na listę można trochę poczekaćOlalee wrote:Blador z testem pozytywnym nie wpadła pisala w styczniu, później przechodziła ospę - mowila, że ciężko, dziś odpisala Loli.
Ja jestem otwarta na nowe osoby. Oczywiście mówię nie osobom wpadajacym z pozytywem testem bez przywitania itp. Mamy tutaj fajną atmosferę. Pamiętam jak niektóre z Was pisały, że kiedyś na forum było ciężko nowym osobom bo była grupka "wzajemnej adoracji". A my jednak fajne babki jesteśmy. Z drugiej strony są wątki miesięczne, ale jednak u nas to u nas
Królikkicek, blador2, Bodzenka, klaudia_23, Anka32, Sunnysunsun, Myszkaaa20, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1) 👧🏼
10.2025 💔 6tc (FET 3.1.2) -
Olalee wrote:Blador z testem pozytywnym nie wpadła pisala w styczniu, później przechodziła ospę - mowila, że ciężko, dziś odpisala Loli.
Ja jestem otwarta na nowe osoby. Oczywiście mówię nie osobom wpadajacym z pozytywem testem bez przywitania itp. Mamy tutaj fajną atmosferę. Pamiętam jak niektóre z Was pisały, że kiedyś na forum było ciężko nowym osobom bo była grupka "wzajemnej adoracji". A my jednak fajne babki jesteśmy. Z drugiej strony są wątki miesięczne.
Dziękuję że tyle faktów o mnie zapamietaś to b. miłe ☺️ niestety ja na wątki miesięczne się nie nadaje . Zwłaszcza że moje" naturalne "miesiączki są nieregularne .
Olalee, Anka32 lubią tę wiadomość
Walka o 3 szczęście od września 2023 -
Dziewczyny acard powinno się brać na noc.
A o to czy można go łączyć z heparyną, czy lepiej robić ją rano lub chociaż z jakimś odstępem godzinnym od acardu, to zapytajcie swoje gin. Ale to też pewnie zależy od podejścia. Tu na forum widziałam, że dużo dziewczyn heparynę bierze rano.
aszin lubi tę wiadomość
03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
Diagnozowałaś się pod kątem PCOS?Bodzenka wrote:Dziękuję że tyle faktów o mnie zapamietaś to b. miłe ☺️ niestety ja na wątki miesięczne się nie nadaje . Zwłaszcza że moje" naturalne "miesiączki są nieregularne .03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
Butterfly23 wrote:Ojjjj nie ma nic gorszego od wpadnięcia i wrzucenia zdjęcia z dwoma kreska.
Może w miarę czasu staraj się być z nami regularnie? Żebyśmy mogły Cię poznać. Bo chyba tak naprawdę trzeci czy czwarty raz się odezwałaś
żeby nie było, że dopiszemy Cię do listy i zaraz będziemy musiały Ci dać żółtą kartkę 😁
Bardzo chętnie będę zaglądać regularnie☺️ tylko właśnie nie chce się czuć jak outsider bo ja na serio gram z wami do jednej bramki. A ostatnie tygodnie m.in ospa mną tak przetargała że nie wiedziałam jak się nazywam stąd też moja absencja
Anka32, Olalee lubią tę wiadomość
Walka o 3 szczęście od września 2023 -
Ale dlaczego miałabyś się tak czuć? Tu nikt nie gryzie ☺️Bodzenka wrote:Bardzo chętnie będę zaglądać regularnie☺️ tylko właśnie nie chce się czuć jak outsider bo ja na serio gram z wami do jednej bramki. A ostatnie tygodnie m.in ospa mną tak przetargała że nie wiedziałam jak się nazywam stąd też moja absencja
Domyślam się, ospa w wieku dorosłym może dać ostro w kość.03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
Ja dziś wróciłam wkurzona z miasta. 🫣
Pojechałam do galerii, miało być dziś otwarcie sklepów, okazuje się, że dopiero będzie w środę, bo na FB galerii ktoś źle napisał. Jedynie Deichmann otwarty. No nic, kupiłam sobie tam torebkę i poszłam do Biedronki. Tam ludzi od groma. 😳
Kupiłam kilka rzeczy i stanęłam normalnie w kolejce, która była do 2 kas. Doszłam już do taśmy, chciałam wykładać towar a kasjer mi mówi że on przeprasza, ale ta pani przede mną już będzie ostatnia bo on idzie na przerwę. 🤬
No jak się mogłam wkurzyć. Gorąco mi już było, słabo od tego stania i proszę żeby mnie jeszcze obsłużył bo się źle czuję. To kasjer wzruszył ramionami i mówi że on już kończy i idzie, żebym stanęła ponownie w kolejce.
Podeszłam więc do drugiej kasy, oczywiście od nowa kolejka więc juz poprosiłam pierwsza osobę, która stała przed taśmą żeby mnie przepuściła. To był jakiś pan około 60 lat i zaczął gadać że on nie wie, bo on też już długo stoi. Ciśnienie miałam już chyba 200/100. I mówię, więc ok skoro to taki problem to idę na koniec, zaczęłam gadać że znieczulica panuje wśród ludzi bo już byłam wściekła. Przyszła jego żona i go ochrzaniła, żeby kobietę w ciąży przepuścił i nie chrzanił głupot. I takim oto sposobem weszłam przed nich. Ale serio odechciało mi się dziś wszystkiego.👱34
🧔32
👶08.2020
👶07.2024
⏸️11.11.2023 ❤️ w 9cs
14.11.2023 beta hcg 1460
16.11.2023 beta hcg 3335
28.11 7mm szczęścia, serduszko na USG. 😍
16.01. prenatalne, dziecko rozwija się prawidłowo. ❤️
13.02. 240g. zdrowego chłopca.
05.03. 382g.
26.03. połówkowe 640g. misia ❤️
16.04. Przekroczony kilogram! 1070g.
14.05. trzecie prenatalne, 1715g.😍
31.05. waga 2260g. 😍
28.06. 3400g. ❤️
12.07. 4000g. 😳
15.07. już jesteśmy razem 😍
3970 g. 56 cm ❤️

-
nick nieaktualny
-
Edithka, trzeba było baranowi powiedzieć, że jesteś w ciazy i jeżeli Cię nie obsłuży, a nie daj Bóg zemdlejesz, to już żadnej przerwy nie uświadczy…
No co za…
Królikkicek, Edithka lubią tę wiadomość
03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
No nie dziwię Ci się że ciśnienie miałaś 😡 niestety mnie w ciąży też nikt nigdy nie przepuścił. Starsze kobietki wręcz z nerwami na mnie że ciąża nie choroba i one to w polu robiły z brzuchem i nikt się nie litował nad nimi.Edithka wrote:Ja dziś wróciłam wkurzona z miasta. 🫣
Pojechałam do galerii, miało być dziś otwarcie sklepów, okazuje się, że dopiero będzie w środę, bo na FB galerii ktoś źle napisał. Jedynie Deichmann otwarty. No nic, kupiłam sobie tam torebkę i poszłam do Biedronki. Tam ludzi od groma. 😳
Kupiłam kilka rzeczy i stanęłam normalnie w kolejce, która była do 2 kas. Doszłam już do taśmy, chciałam wykładać towar a kasjer mi mówi że on przeprasza, ale ta pani przede mną już będzie ostatnia bo on idzie na przerwę. 🤬
No jak się mogłam wkurzyć. Gorąco mi już było, słabo od tego stania i proszę żeby mnie jeszcze obsłużył bo się źle czuję. To kasjer wzruszył ramionami i mówi że on już kończy i idzie, żebym stanęła ponownie w kolejce.
Podeszłam więc do drugiej kasy, oczywiście od nowa kolejka więc juz poprosiłam pierwsza osobę, która stała przed taśmą żeby mnie przepuściła. To był jakiś pan około 60 lat i zaczął gadać że on nie wie, bo on też już długo stoi. Ciśnienie miałam już chyba 200/100. I mówię, więc ok skoro to taki problem to idę na koniec, zaczęłam gadać że znieczulica panuje wśród ludzi bo już byłam wściekła. Przyszła jego żona i go ochrzaniła, żeby kobietę w ciąży przepuścił i nie chrzanił głupot. I takim oto sposobem weszłam przed nich. Ale serio odechciało mi się dziś wszystkiego.
Znieczulica panuje masz rację.
Mam nadzieję że już się uspokoiłas👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
05.2022-07.2023 bezowocne starania
08.2023 usunięcie tarczycy
12.2023 ponowne rozpoczęcie starań o ciążę ...
🛑 06.24 Złośliwy nowotwór piersi.
06.09.24 Chemioterapia
💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,
🧬V R2 (c.3980A>G hetero, MTHFR c.665C>T hetero, PAI-1(4_5) homo
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
Też tak uważam, jeśli ktoś z nami będzie to nawet post na pierwszej stronie tego nie zmieni, bo przecież chce dołączyć do rozmowy, a nie dla pierwszego postu, no chyba że tu chodzi o moje wierszyki 🤣Butterfly23 wrote:No dobrze. My zapraszamy wszystkich, jak ktoś chce dołączyć do nas to nie ma problemu, ale uważam, że z wpisaniem na listę można trochę poczekać

Aszin powodzenia, odezwij się po chociaż szybkim słówkiem✊️
aszin, Butterfly23, klaudia_23 lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Teksty takiego typu to mnie tak wkurzają. Kiedyś to było… kiedys to ludzie w wieku 40 umieraliKrólikkicek wrote:No nie dziwię Ci się że ciśnienie miałaś 😡 niestety mnie w ciąży też nikt nigdy nie przepuścił. Starsze kobietki wręcz z nerwami na mnie że ciąża nie choroba i one to w polu robiły z brzuchem i nikt się nie litował nad nimi.
Znieczulica panuje masz rację.
Mam nadzieję że już się uspokoiłas
Królikkicek lubi tę wiadomość
Starania od 2023r.
03.24 💔💔
♀ Hashimoto, trombofilia wrodzona
♂ Oligoteratozoospermia
🔜 IVF? -
Ale my nie robimy żadnych przyjęć. No już bez przesadyOlalee wrote:Butterfly23 tak najlepiej jak Bodzenka po prostu będzie więcej pisać, żeby dala się poznać.
Ale jeśli jest osobą, która nie lubi się wcinać i narzucać to czytając o przyjęciu na listę, może jeszcze bardziej się wycofać.
Po prostu nie wpisujemy na listę od razu każdego, kto się odezwie
blador2, Królikkicek, Pusshka, klaudia_23, Anka32, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
nick nieaktualnyMuszę sprostować, aż takiej pamięci nie mam, ale pamiętałam, że kilka razy pisałaś i miałam już wcześniej zaproponować, żeby Cię Dziewczyny dopisały:) dziś jak napisałaś- weszłam w Twoje posty i poczytałam:)Bodzenka wrote:Dziękuję że tyle faktów o mnie zapamietaś to b. miłe ☺️ niestety ja na wątki miesięczne się nie nadaje . Zwłaszcza że moje" naturalne "miesiączki są nieregularne .
-
Masz rację, chyba nic mnie nie wkurza bardziej jak gadanie jak było dawniej 😡aszin wrote:Teksty takiego typu to mnie tak wkurzają. Kiedyś to było… kiedys to ludzie w wieku 40 umierali

Dawniej się nikt nie leczył, dawniej kobiety w polu rodziły 😡
Ale teraz jest teraz 🤣🤣
Ja z moją babcią dziś spine właśnie miałam o " dawniej to" 😂👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
06.09.24 Chemioterapia
💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
nick nieaktualnyAle miałaś przejścia Kochana, przytulam ❤️Edithka wrote:Ja dziś wróciłam wkurzona z miasta. 🫣
Podeszłam więc do drugiej kasy, oczywiście od nowa kolejka więc juz poprosiłam pierwsza osobę, która stała przed taśmą żeby mnie przepuściła. To był jakiś pan około 60 lat i zaczął gadać że on nie wie, bo on też już długo stoi. Ciśnienie miałam już chyba 200/100. I mówię, więc ok skoro to taki problem to idę na koniec, zaczęłam gadać że znieczulica panuje wśród ludzi bo już byłam wściekła. Przyszła jego żona i go ochrzaniła, żeby kobietę w ciąży przepuścił i nie chrzanił głupot. I takim oto sposobem weszłam przed nich. Ale serio odechciało mi się dziś wszystkiego.
Edithka lubi tę wiadomość
-
O tym samym dzisiaj myślałam 😂 a jest jeszcze trudniejsze zadanie, bo na weekend zostaję u rodziców, więc będę jechała jednym autobusem, później drugim i na koniec jeszcze tramwajem 🤪 jak nie wywiozą mnie za rzekę to będzie sukces 😁Butterfly23 wrote:Aszin, tylko ja Cię proszę, nie rób kółek autobusem jak ostatnio 🤣Starania od 2023r.
03.24 💔💔
♀ Hashimoto, trombofilia wrodzona
♂ Oligoteratozoospermia
🔜 IVF? -
Dziewczyny a czy Wy po owulacji, przed miesiączką macie/ miałyście (te co są w ciąży )taki wzdęty brzuchol? Jejku nic takiego nie jadłam a normalnie balon mam 🤣🤣🤣
👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
06.09.24 Chemioterapia
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️