Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Olalee wrote:Blador z testem pozytywnym nie wpadła pisala w styczniu, później przechodziła ospę - mowila, że ciężko, dziś odpisala Loli.
Ja jestem otwarta na nowe osoby. Oczywiście mówię nie osobom wpadajacym z pozytywem testem bez przywitania itp. Mamy tutaj fajną atmosferę. Pamiętam jak niektóre z Was pisały, że kiedyś na forum było ciężko nowym osobom bo była grupka "wzajemnej adoracji". A my jednak fajne babki jesteśmy. Z drugiej strony są wątki miesięczne, ale jednak u nas to u nasKrólikkicek, blador2, Bodzenka, klaudia_23, Anka32, Sunnysunsun, Myszkaaa20, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
Olalee wrote:Blador z testem pozytywnym nie wpadła pisala w styczniu, później przechodziła ospę - mowila, że ciężko, dziś odpisala Loli.
Ja jestem otwarta na nowe osoby. Oczywiście mówię nie osobom wpadajacym z pozytywem testem bez przywitania itp. Mamy tutaj fajną atmosferę. Pamiętam jak niektóre z Was pisały, że kiedyś na forum było ciężko nowym osobom bo była grupka "wzajemnej adoracji". A my jednak fajne babki jesteśmy. Z drugiej strony są wątki miesięczne.
Dziękuję że tyle faktów o mnie zapamietaś to b. miłe ☺️ niestety ja na wątki miesięczne się nie nadaje . Zwłaszcza że moje" naturalne "miesiączki są nieregularne .Olalee, Anka32 lubią tę wiadomość
Walka o 3 szczęście od września 2023 -
Dziewczyny acard powinno się brać na noc.
A o to czy można go łączyć z heparyną, czy lepiej robić ją rano lub chociaż z jakimś odstępem godzinnym od acardu, to zapytajcie swoje gin. Ale to też pewnie zależy od podejścia. Tu na forum widziałam, że dużo dziewczyn heparynę bierze rano.aszin lubi tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
Butterfly23 wrote:Ojjjj nie ma nic gorszego od wpadnięcia i wrzucenia zdjęcia z dwoma kreska.
Może w miarę czasu staraj się być z nami regularnie? Żebyśmy mogły Cię poznać. Bo chyba tak naprawdę trzeci czy czwarty raz się odezwałaś żeby nie było, że dopiszemy Cię do listy i zaraz będziemy musiały Ci dać żółtą kartkę 😁
Bardzo chętnie będę zaglądać regularnie☺️ tylko właśnie nie chce się czuć jak outsider bo ja na serio gram z wami do jednej bramki. A ostatnie tygodnie m.in ospa mną tak przetargała że nie wiedziałam jak się nazywam stąd też moja absencjaAnka32, Olalee lubią tę wiadomość
Walka o 3 szczęście od września 2023 -
Bodzenka wrote:Bardzo chętnie będę zaglądać regularnie☺️ tylko właśnie nie chce się czuć jak outsider bo ja na serio gram z wami do jednej bramki. A ostatnie tygodnie m.in ospa mną tak przetargała że nie wiedziałam jak się nazywam stąd też moja absencja
Domyślam się, ospa w wieku dorosłym może dać ostro w kość.03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
Ja dziś wróciłam wkurzona z miasta. 🫣
Pojechałam do galerii, miało być dziś otwarcie sklepów, okazuje się, że dopiero będzie w środę, bo na FB galerii ktoś źle napisał. Jedynie Deichmann otwarty. No nic, kupiłam sobie tam torebkę i poszłam do Biedronki. Tam ludzi od groma. 😳
Kupiłam kilka rzeczy i stanęłam normalnie w kolejce, która była do 2 kas. Doszłam już do taśmy, chciałam wykładać towar a kasjer mi mówi że on przeprasza, ale ta pani przede mną już będzie ostatnia bo on idzie na przerwę. 🤬
No jak się mogłam wkurzyć. Gorąco mi już było, słabo od tego stania i proszę żeby mnie jeszcze obsłużył bo się źle czuję. To kasjer wzruszył ramionami i mówi że on już kończy i idzie, żebym stanęła ponownie w kolejce.
Podeszłam więc do drugiej kasy, oczywiście od nowa kolejka więc juz poprosiłam pierwsza osobę, która stała przed taśmą żeby mnie przepuściła. To był jakiś pan około 60 lat i zaczął gadać że on nie wie, bo on też już długo stoi. Ciśnienie miałam już chyba 200/100. I mówię, więc ok skoro to taki problem to idę na koniec, zaczęłam gadać że znieczulica panuje wśród ludzi bo już byłam wściekła. Przyszła jego żona i go ochrzaniła, żeby kobietę w ciąży przepuścił i nie chrzanił głupot. I takim oto sposobem weszłam przed nich. Ale serio odechciało mi się dziś wszystkiego.👱34
🧔32
👶08.2020
👶07.2024
⏸️11.11.2023 ❤️ w 9cs
14.11.2023 beta hcg 1460
16.11.2023 beta hcg 3335
28.11 7mm szczęścia, serduszko na USG. 😍
16.01. prenatalne, dziecko rozwija się prawidłowo. ❤️
13.02. 240g. zdrowego chłopca.
05.03. 382g.
26.03. połówkowe 640g. misia ❤️
16.04. Przekroczony kilogram! 1070g.
14.05. trzecie prenatalne, 1715g.😍
31.05. waga 2260g. 😍
28.06. 3400g. ❤️
12.07. 4000g. 😳
15.07. już jesteśmy razem 😍
3970 g. 56 cm ❤️
-
nick nieaktualny
-
Edithka wrote:Ja dziś wróciłam wkurzona z miasta. 🫣
Pojechałam do galerii, miało być dziś otwarcie sklepów, okazuje się, że dopiero będzie w środę, bo na FB galerii ktoś źle napisał. Jedynie Deichmann otwarty. No nic, kupiłam sobie tam torebkę i poszłam do Biedronki. Tam ludzi od groma. 😳
Kupiłam kilka rzeczy i stanęłam normalnie w kolejce, która była do 2 kas. Doszłam już do taśmy, chciałam wykładać towar a kasjer mi mówi że on przeprasza, ale ta pani przede mną już będzie ostatnia bo on idzie na przerwę. 🤬
No jak się mogłam wkurzyć. Gorąco mi już było, słabo od tego stania i proszę żeby mnie jeszcze obsłużył bo się źle czuję. To kasjer wzruszył ramionami i mówi że on już kończy i idzie, żebym stanęła ponownie w kolejce.
Podeszłam więc do drugiej kasy, oczywiście od nowa kolejka więc juz poprosiłam pierwsza osobę, która stała przed taśmą żeby mnie przepuściła. To był jakiś pan około 60 lat i zaczął gadać że on nie wie, bo on też już długo stoi. Ciśnienie miałam już chyba 200/100. I mówię, więc ok skoro to taki problem to idę na koniec, zaczęłam gadać że znieczulica panuje wśród ludzi bo już byłam wściekła. Przyszła jego żona i go ochrzaniła, żeby kobietę w ciąży przepuścił i nie chrzanił głupot. I takim oto sposobem weszłam przed nich. Ale serio odechciało mi się dziś wszystkiego.
Znieczulica panuje masz rację.
Mam nadzieję że już się uspokoiłas👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
05.2022-07.2023 bezowocne starania
08.2023 usunięcie tarczycy
12.2023 ponowne rozpoczęcie starań o ciążę ...
🛑 06.24 Złośliwy nowotwór piersi.
06.09.24 Chemioterapia
💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,
🧬V R2 (c.3980A>G hetero, MTHFR c.665C>T hetero, PAI-1(4_5) homo
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
Butterfly23 wrote:No dobrze. My zapraszamy wszystkich, jak ktoś chce dołączyć do nas to nie ma problemu, ale uważam, że z wpisaniem na listę można trochę poczekać
Aszin powodzenia, odezwij się po chociaż szybkim słówkiem✊️aszin, Butterfly23, klaudia_23 lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Królikkicek wrote:No nie dziwię Ci się że ciśnienie miałaś 😡 niestety mnie w ciąży też nikt nigdy nie przepuścił. Starsze kobietki wręcz z nerwami na mnie że ciąża nie choroba i one to w polu robiły z brzuchem i nikt się nie litował nad nimi.
Znieczulica panuje masz rację.
Mam nadzieję że już się uspokoiłasKrólikkicek lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+…?
🔜 HSG
💉Neoparin+💊 Acard150 -
Olalee wrote:Butterfly23 tak najlepiej jak Bodzenka po prostu będzie więcej pisać, żeby dala się poznać.
Ale jeśli jest osobą, która nie lubi się wcinać i narzucać to czytając o przyjęciu na listę, może jeszcze bardziej się wycofać.
Po prostu nie wpisujemy na listę od razu każdego, kto się odezwieblador2, Królikkicek, Pusshka, klaudia_23, Anka32, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
nick nieaktualnyBodzenka wrote:Dziękuję że tyle faktów o mnie zapamietaś to b. miłe ☺️ niestety ja na wątki miesięczne się nie nadaje . Zwłaszcza że moje" naturalne "miesiączki są nieregularne .
-
aszin wrote:Teksty takiego typu to mnie tak wkurzają. Kiedyś to było… kiedys to ludzie w wieku 40 umierali
Dawniej się nikt nie leczył, dawniej kobiety w polu rodziły 😡
Ale teraz jest teraz 🤣🤣
Ja z moją babcią dziś spine właśnie miałam o " dawniej to" 😂👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
06.09.24 Chemioterapia
💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
nick nieaktualnyEdithka wrote:Ja dziś wróciłam wkurzona z miasta. 🫣
Podeszłam więc do drugiej kasy, oczywiście od nowa kolejka więc juz poprosiłam pierwsza osobę, która stała przed taśmą żeby mnie przepuściła. To był jakiś pan około 60 lat i zaczął gadać że on nie wie, bo on też już długo stoi. Ciśnienie miałam już chyba 200/100. I mówię, więc ok skoro to taki problem to idę na koniec, zaczęłam gadać że znieczulica panuje wśród ludzi bo już byłam wściekła. Przyszła jego żona i go ochrzaniła, żeby kobietę w ciąży przepuścił i nie chrzanił głupot. I takim oto sposobem weszłam przed nich. Ale serio odechciało mi się dziś wszystkiego.Edithka lubi tę wiadomość
-
Butterfly23 wrote:Aszin, tylko ja Cię proszę, nie rób kółek autobusem jak ostatnio 🤣Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+…?
🔜 HSG
💉Neoparin+💊 Acard150 -
Dziewczyny a czy Wy po owulacji, przed miesiączką macie/ miałyście (te co są w ciąży )taki wzdęty brzuchol? Jejku nic takiego nie jadłam a normalnie balon mam 🤣🤣🤣
👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
06.09.24 Chemioterapia
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️