Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMałżyk się ze mną solidaryzował i nie wypił kawy rano, teraz pijemy we dwójkę 🥹❤️
Butterfly23, Królikkicek, aszin, Myszkaaa20, Paula9463, Cerva, ezra, Liyss🧚🏻, Lola93, Wenka, Effiii, Olalee, Megipta, metkamniedrapie_87, blador2, Pusshka lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2024, 06:51
ezra lubi tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Hej dziewczyny!
Ania kciuki za wyniki 🤞🏼
Frutelka za piękna betę i żeby trochę spokoju dzięki temu zagościło w serduszku 🤞🏼
Pushko za pierwszy dzień w nowej pracy, baw się tam dobrze! 🤞🏼
Bodzenko, zdrówka. Dobrze ze jesteś pod opieką! 🫂
Gosiu za Twoje wyniki i za moc do działania 🤞🏼🫂
Blador za Twoje dobre serduszko i piękna paczkę dla Alysy ❤️
Alysa kciuki za palca, coby szybko wrócił do sprawności 🤞🏼
Megipta podziwiam Twoje dzieła 🔥
Dziewczyny brzuchatki - piękne macie domki dla swoich dzieciątek! ❤️
Aszin za spokojny tydzień i pozytywne wieści na wizycie 🤞🏼 Mamy w bliskiej rodzinie 2,5 letnie bliźniaczki - dziewczyny są świetne! 😁
I w ogole do Was wszystkich wysyłam dzisiaj morze dobrej energii. Troszkę wczoraj nadrobiłam, ale chyba nie dam rady się do każdej odnieść 😔
Olalee dzięki że pytasz! Nie udało mi się skontaktować z lekarka 😒 Ale zaraz umawiam wizytę na jutro i zrobimy podgląd. Jakoś specjalnie nie czuje żeby coś się w tych jajnikach działo. Ale rosnącej torbieli tez nie czułam, wiec to chyba nie jest wyznacznik Pan małżonek dzielnie zrobił mi w sobotę pierwszy zastrzyk, dzisiaj kolejny. Ja właśnie w drodze do Warszawy do biura.
Dobrego dnia dla Was!Anka32, Alysa, Frutellka , aszin, Olalee, Megipta, blador2, Pusshka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Nie było mnie tu od piątku, miałam intensywny weekend.
@klaudia_23 pamiętam o zdjęciu z brzucholem, nadrobię to na pewno w wolnej chwili!
@Bodzenka dużo zdrówka dla Ciebie, obyś szybko poczuła się lepiej i mogła wrócić do domku.
@Anka32 kciuki za wyniki!
@Fruttelka mocne kciuki za Twoją betę!
@Pusshka powodzenia w nowej pracy! Zdaj nam później relację z pierwszego dna 😉Anka32, Frutellka , klaudia_23, Pusshka lubią tę wiadomość
-
.😄
Nomeolvides lubi tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Ania a czy Ty dziś nie masz cytologii ? Chyba że pomyliłam dni 😂😂😂
Anka32 lubi tę wiadomość
👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
05.2022-07.2023 bezowocne starania
08.2023 usunięcie tarczycy
12.2023 ponowne rozpoczęcie starań o ciążę ...
🛑 06.24 Złośliwy nowotwór piersi.
06.09.24 Chemioterapia
💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,
🧬V R2 (c.3980A>G hetero, MTHFR c.665C>T hetero, PAI-1(4_5) homo
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
.
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
Cześć dziewczyny, witam się po dłuuuugim czasie.
Potrzebowałam odpocząć od wszystkiego, zająć się czymś. Jestem pod opieką gin i terapeuty.
Mamy plan ustalony.
Ten cykl jesteśmy na Clo, właśnie weszlam w 16dc, wczoraj najpewniej była owulacja (tak podejrzewam), w środę i w piątek miałam monitoring. Dwa pęcherzyki, jeden w prawym drugi w lewym. Oba podobne wielkościowo, w piatek prawy miał 21 a lewy 20. Wczoraj dość mocno czułam jajniki, jakby się mega powiększyły, ale dzisiaj już spokój praktycznie i temperatura wzrosła dziś.
Jeśli nie uda się w tym cyklu z clo i w przyszłym, to następnie drożność jajników.
Teraz w środę mam przyjść na ostatni monitoring, żeby potwierdzić, że owu była.
W między czasie, jeśli w tym cyklu nie wyjdzie to mąż ma zrobić badania nasienia plus kilka innych dodatkowych badań, skierowania dostanę jak się cykl skończy niepowodzeniem.
Ja też będę miała zrobić dodatkowe badania.
Jestem po konsultacjach z diabetologiem odnośnie za wysokiej glukozy. Narazie zmiana dietki, plus Inozytol i morwa biała. Za miesiąc mam znów zrobić glukozę i insulinę i wtedy będziemy decydować co dalej.
31 lat.
4 ciąże - 3 poronienia (9 i 12, 5 tc), 3 ciąża zakończona pozytywnie 30.06.2020 na świat przyszedł Staś.
Macica dwurożna, tyłozgięcie, problemy z krzepliwością krwi.
I/2024 - bc.
II/2024 - CLO. (dwa pęcherzyki dominujące, oba pękły). progesteron w normie. Piękne endometrium.
III/2024 - CLO. -
Jesteście kochane 🥹 czuję się dobrze, nadal nie ma żadnego plamienia, tylko od czasu do czasu dość intensywnie zakłuje w brzuchu. Zostałam u rodziców później tylko podjadę do domu, żeby wziąć trochę karmy dla psa 🤪
Ania, Frutellka✊🏻Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2024, 08:53
Anka32, Cerva, Frutellka , Małgosiagosia, blador2, Pusshka lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina⏳
🔜 HSG
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
Tak na dobrą sprawę, to nadal praktycznie nie czuję, żebym w ciąży była. Gdyby nie te wrażliwe piersi i właśnie ból brzucha co jakiś czas, to czuję się całkowicie normalnie 😁Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
3) Clo+Luteina⏳
🔜 HSG
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaszin wrote:Tak na dobrą sprawę, to nadal praktycznie nie czuję, żebym w ciąży była. Gdyby nie te wrażliwe piersi i właśnie ból brzucha co jakiś czas, to czuję się całkowicie normalnie 😁
Miałam tak w pierwszej ciąży aż do 4 miesiąca. Potem przyszły mdłości 🤣aszin lubi tę wiadomość
-
.
aszin lubi tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
Hej. Po tygodniu 98 @ do przeczytania w pracy....
Bodzenka dobrze,że jesteś po opieką 🫂
Gosia oby szybko minęło 🫂🫂
Frutella ✊️✊️✊️ za betę 🙂Frutellka lubi tę wiadomość
ŚLUB 24.08.2018r
Strania o bobo 01.2018
27.02.2020 32tc Synek na swiecie🥰
09.2023 starania o rodzeństwo 🤩
06.09.2024 38 tc cukrzyca ciążowa Drugi Synek🥰🥰 -
.
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
Alysa, nie, ale ja pracuje z koleżankami na własnej działalności, więc jak nie poszłam do pracy, to po prostu mniej zarobię. One zajmą się pacjentamiStarania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
3) Clo+Luteina⏳
🔜 HSG
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
.
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
Alysa wrote:Foskat cieszę się że wróciłaś i macie plan. Sama po sobie wiem, że dużo to daje. Mam nadzieję że terapia też dużo Ci daje 😘🫂
Aszin dobrze, że zostałaś u rodziców, nie będziesz chociaż sama siedzieć. Dobrze pamiętam że planujesz zdalnie?Małgosiagosia lubi tę wiadomość
31 lat.
4 ciąże - 3 poronienia (9 i 12, 5 tc), 3 ciąża zakończona pozytywnie 30.06.2020 na świat przyszedł Staś.
Macica dwurożna, tyłozgięcie, problemy z krzepliwością krwi.
I/2024 - bc.
II/2024 - CLO. (dwa pęcherzyki dominujące, oba pękły). progesteron w normie. Piękne endometrium.
III/2024 - CLO. -
Anka32 wrote:Mam o 14.30 😊👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
05.2022-07.2023 bezowocne starania
08.2023 usunięcie tarczycy
12.2023 ponowne rozpoczęcie starań o ciążę ...
🛑 06.24 Złośliwy nowotwór piersi.
06.09.24 Chemioterapia
💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,
🧬V R2 (c.3980A>G hetero, MTHFR c.665C>T hetero, PAI-1(4_5) homo
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2024, 10:06
metkamniedrapie_87 lubi tę wiadomość