Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiepska fotka, ale naprawdę młoda porządnie się chowa. Synek za to pięknie pozował do zdjęć 🙈
Może na drugich prenatalnych będzie więcej widać.Liyss🧚🏻, Myszkaaa20, Alysa, kasia97, Butterfly23, Pusshka, Lola93, Viii, Małgosiagosia, Effiii, blador2, Muuu., bonassola lubią tę wiadomość
Mama kp
💙 lipiec 2022
💜 sierpień 2024 -
klaudia_23 wrote:Mi w sumie tez najwiecej chyba przy tej szybie. I polecam tak jak Alysa pisze, czyscic cifem 😁 ale i tak troche sie z tym schodzi, bo najpierw trzeba mokra gabka przejechac po calej szybie tym cifem, a pozniej to dokladnie splukac, bo inaczej zostaja takie zacieki z „drobinkami”. Oczywiscie przy splukiwaniu tez trzeba sie namachac tak, zeby woda nie wyleciala poza szybe na cala lazienke 😂
Spróbuje cif 😁 ja do tej pory ściągałam wodę z szyby tą taką ściągaczką do okien i chwalę sobie.
To ja polecam sidolux w sprayu mydło marsylskie - kocham ten zapachNadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Wenka wrote:
Kiepska fotka, ale naprawdę młoda porządnie się chowa. Synek za to pięknie pozował do zdjęć 🙈
Może na drugich prenatalnych będzie więcej widać.
Mała księżniczka nie chce się pokazać, co ją ciotki będą podglądać 😅 najważniejsze że wszystko dobrze 🩷Wenka lubi tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
Effiii wrote:Dobrej nocy ❤️❤️❤️ padam na ryjek, emocje wieczorem wygrały 🥺
Effiii lubi tę wiadomość
Starania od 12.2022
33 👩🦰
• niedoczynność tarczycy, histuryzm, mięśniaki macicy ( 3 sztuki)
• 04.2022 - laparoskopowe usunięcie mięśniaka
• hormony 3-5dc, 7dpo, TSH, FT3, FT4, glukoza/insulina – prawidłowe
• HSG – jajowody drożne, badane dwukrotnie
Stymulacja
- 04.2025 – Aromek 1x1, PD na lewym jajniku , nie pękł po Ovitrelle
- 05.2025 – Aromek 2x1, PD na prawym jajniku, pękł 4 dni wcześniej niż planowanie podania Ovitrelle
10.07.2025 – histeroskopia diagnostyczna
21.07.2025 - poradnia chorób piersi
25.07.2025 - poradnia chorób zakaźnych (dodatni wynik testu na anty HCV ?? diagnostyka w toku)
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
• seminogram: koncentracja 4 krotnie ponad normę, ruch prawidłowy, morfo 2%
• badania hormonów – w trakcie
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
nick nieaktualny
-
Effiii🫂 tak bym chciała, żeby ta kreska jednak ciemniała 🥺❤️
Effiii lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
3 stymulacje Clostilbegyt ✖️
👩
✖️Hashimoto, trombofilia wrodzona - V(Leiden) hetero, PAI hetero
✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
🧑🏻
✖️Ciężka oligoteratozoospermia(morfologia 0%, koncentracja 3,5mln)
✔️Hormony, posiewy, podstawowe badania krwi, kariotyp
🔜 Konsultacja andrologiczna
IVF? -
Liyss🧚🏻 wrote:Spróbuje cif 😁 ja do tej pory ściągałam wodę z szyby tą taką ściągaczką do okien i chwalę sobie.
To ja polecam sidolux w sprayu mydło marsylskie - kocham ten zapach
Slyszalam o tej sciagaczce, ze polecana jest 😁 Ostatnio jak bylismy z R w leroy to lezaly takie przy kasie i spytalam go czy jak kupie to bedzie uzywal po kazdym myciu, ale tak jak sie zreszta domyslalam, odpowiedzial, ze nie bedzie mu sie chcialo 😂Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
Effiii wrote:Bodzenka dobrze Cię widzieć ✊ kciuki żebys po kontroli dostała zielone światło na dalsze starania🔥🔥🔥
Co do siostry u jej komentarza , nawet nie będę komentować, bo brak słów.
Niestety ja nie mam do końca ogrodzonego domu i goście w postaci saren i zajączków też mi wyżerają maliny ;( nie rzadko też coś uszkodzą , ale mimo wszystko lubię jak Nas odwiedzaj.
Jej, te Twoje papucie, czy można takie zamówić u Ciebie jak już mi się poszczęści ??
Alysa jak będziesz patrzeć na brzuch to pamiętaj , krzywo, z nienawiścią i zazdrością
Mam to samo, czułam że będę musiała się zaszyć po tych porannych newsach, ale szkoda życia i takich atrakcji jak tutaj są na te smutki.
Myszka wrzucaj fotę nowych włosów
Lola warsztaty u Kasi B?? Są zapisane bo wczoraj nie ogarnęłam tematu, a chciałbym nadrobić ;(
Insulina na czczo, wow !!! Teraz to Ci zazdroszczę !
Aszin powód jest jeden - forum, to jest taka lektura że szokale muszę Ci powiedzieć że ja też tak mam.. w szpitalu zaczęłam książkę a teraz leży, a zostało raptem kilkanaście stron...
Dla Ciebie nawet Conversy uszydełkuje ♥️Effiii lubi tę wiadomość
Walka o 3 szczęście od września 2023 -
Wenka wstydliwa ta Twoja córeczka 😘
Wenka lubi tę wiadomość
Starania od 12.2022
33 👩🦰
Stymulacja
- 05.2025 – Aromek 2x1, PD na prawym jajniku, pękł 4 dni wcześniej niż planowanie podania Ovitrelle
25.07.2025 - poradnia chorób zakaźnych (dodatni wynik testu na anty HCV ?? diagnostyka w toku)
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
nick nieaktualny@Megipta, no dzięki 😂🤭 Nie mogę się napatrzeć na Twoje prace, masz ogromny talent!
@Wenka, słodzinka ❤
Podoba mi się zasada winiarowa o naładowanym telefonie przed wizytą 🤣
@Liyss, uwielbiam Cię za te stawianie pytań - takich normalnych, życiowych! Czuję, że na żywo jesteś bardzo otwartą i ukierunkowaną na uważne słuchanie osobą 🥰
U nas na codzień więcej ogarniam mieszkanie ja, a to głównie dlatego, że mąż jednak więcej pracuje. Ale okna i podłogi zawsze czekają na niego 😉 Po jego stronie jest też dbanie o auto, czyszczenie ekspresu, wszelkiego rodzaju naprawy - bo to taka złota rączka. Więc finalnie powiedziałabym, że jednak wychodzi pół na pół jakby wziąć całość obowiązków w związku
aszin wrote:Ja mam jednokomorowy zlew i zmywarkę 45cm i starcza 😁
@klaudia_23, bardzo polecam tą ściągaczkę do szyby prysznicowej! Nam udaje się codziennie po prysznicu używać 😎
@Alysa, elastyczna bateria w zlewie to złoto, też mamy 🤩
Genialne podsumowanie dnia dzisiejszego 😂 Ja też chętnie będę korzystać z takich skrótów informacyjnych BBC Winiary ❤
@Cerva, pewnie zależy co będzie nie tak, ale dr mówiła, że wtedy mają naradę z imunologiem i proponują jakieś wyjścia - mówiąc szczerze totalnie o tym nie czytałam 🙈 Stwierdziłam, że będę się martwić, jak coś będzie nie tak, mam za małą głowę na to wszystko 🤭 Będę was na pewno informować krok po kroku o naszej procedurze!
@Effiii, przytulam 🫂😘
Jutro przyjeżdżają do nas znajomi na wieczór gier planszowych, są właśnie w trzeciej procedurze IVF - tak bardzo im życzę powodzenia 🥺Liyss🧚🏻, Wenka, Cerva lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 21:01
aszin, Pusshka, Liyss🧚🏻, Królikkicek, Cerva, Bodzenka, klaudia_23, Myszkaaa20, Lola93, Viii, goska000, ultramaryna_, Małgosiagosia, Effiii, blador2, bonassola, ezra lubią tę wiadomość
03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1) 👧🏼
Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%
Mamy ❄️ (3.1.2) -
Butterfly23 wrote:Żebyście widziały minę mojego męża jak się pakowałam 🙈 pół łazienki ze soba biorę, bo nie chce mi się głowy dziś myć, a jutro rano tym bardziej 🤣do samych włosów 4 kosmetyki. Plus ręcznik. I mówi do mnie no już nie przesadzaj z tym ręcznikiem, przecież tam będą. Tak, ale ja mam swój kokon specjalny 😂
Jeszcze mówi do mnie przecież my tam jedziemy do lekarza, do hotelu i spać. No chyba Ty, bo ja idę na miasto 😎🥂 zdrowie Winiar się samo nie opije!Starania od 12.2022
33 👩🦰
Stymulacja
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
Pusshka wrote:@Megipta, no dzięki 😂🤭 Nie mogę się napatrzeć na Twoje prace, masz ogromny talent!
@Wenka, słodzinka ❤
Podoba mi się zasada winiarowa o naładowanym telefonie przed wizytą 🤣
@Liyss, uwielbiam Cię za te stawianie pytań - takich normalnych, życiowych! Czuję, że na żywo jesteś bardzo otwartą i ukierunkowaną na uważne słuchanie osobą 🥰
U nas na codzień więcej ogarniam mieszkanie ja, a to głównie dlatego, że mąż jednak więcej pracuje. Ale okna i podłogi zawsze czekają na niego 😉 Po jego stronie jest też dbanie o auto, czyszczenie ekspresu, wszelkiego rodzaju naprawy - bo to taka złota rączka. Więc finalnie powiedziałabym, że jednak wychodzi pół na pół jakby wziąć całość obowiązków w związku
Ja również! Nie chciałam większej zmywarki, bo ja garnki i inne tego typu rzeczy wolę umyć ręcznie 😀 Włączamy tak co 2-3 dni, więc większą pewnie puszczalibyśmy na wpół wypełnioną
@klaudia_23, bardzo polecam tą ściągaczkę do szyby prysznicowej! Nam udaje się codziennie po prysznicu używać 😎
@Alysa, elastyczna bateria w zlewie to złoto, też mamy 🤩
Genialne podsumowanie dnia dzisiejszego 😂 Ja też chętnie będę korzystać z takich skrótów informacyjnych BBC Winiary ❤
@Cerva, pewnie zależy co będzie nie tak, ale dr mówiła, że wtedy mają naradę z imunologiem i proponują jakieś wyjścia - mówiąc szczerze totalnie o tym nie czytałam 🙈 Stwierdziłam, że będę się martwić, jak coś będzie nie tak, mam za małą głowę na to wszystko 🤭 Będę was na pewno informować krok po kroku o naszej procedurze!
@Effiii, przytulam 🫂😘
Jutro przyjeżdżają do nas znajomi na wieczór gier planszowych, są właśnie w trzeciej procedurze IVF - tak bardzo im życzę powodzenia 🥺
Dziękuje kochana 🥹 staram się być otwarta i słuchać innych bo nie raz w życiu zaznałam ignorancji i przerwania mi jak coś mówiłam i okropnie się z tym czułamPusshka lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
nick nieaktualnyButterfly23 wrote:Żebyście widziały minę mojego męża jak się pakowałam 🙈 pół łazienki ze soba biorę, bo nie chce mi się głowy dziś myć, a jutro rano tym bardziej 🤣do samych włosów 4 kosmetyki. Plus ręcznik. I mówi do mnie no już nie przesadzaj z tym ręcznikiem, przecież tam będą. Tak, ale ja mam swój kokon specjalny 😂
Jeszcze mówi do mnie przecież my tam jedziemy do lekarza, do hotelu i spać. No chyba Ty, bo ja idę na miasto 😎🥂 zdrowie Winiar się samo nie opije!Butterfly23 lubi tę wiadomość