Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
@Liyss moje gratulacje!!! 😍 i na jednym i na drugim tescie krechy jak byk! To nie zadne oszusty 😁 ja poszlabym dzis na bete i od wieczors heparyna. Zbadaj dzis tez proga i tsh (chociaz tsh mozesz zbadac zamiast dzis to w pon przy powtorce bety).
@Viii czuje sie dobrze po zalozeniu pessara, nie czuje go wogoledzieki ze pytasz 🥺 w nocy troche mnie brzuch pobolewal, ale czytalam ze to normalne i moze sie zdazac przez kilka dni po zalozeniu. Po nospie przeszlo
jade dzis na badania krwi, moczu, tsh, bo w pon wizyta w medicover i mialam miec dzis usg piersi, ale chyba przeloze jakos na za miesiac. Bo przez ten tydz mialam jeszcze dosyc oszczednie zyc i nie chce ryzykowac jezdzac tyle autem, a i tak juz na badania musze podjechac.
siesiepy, Cerva, Viii, Paula9463, Pusshka lubią tę wiadomość
11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
nick nieaktualny
-
Anka32 wrote:Ale będzie miał mąż @Liyss niespodziankę 🥹❤️
Viii 🫂
U mnie 32dc, czekam na małpę jak na zbawienie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2024, 08:01
Viii, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r. z przerwami
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
✔️ AMH - 3,63ng/ml
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
🔜 Klinika 06.25r.
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
Liysss cudownie
obstawiam betę w granicach 120-130 !))
Jak miło zobaczyć taką pozytywną sytuację z ranaLiyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
31 lat.
4 ciąże - 3 poronienia (9 i 12, 5 tc), 3 ciąża zakończona pozytywnie 30.06.2020 na świat przyszedł Staś.
Macica dwurożna, tyłozgięcie, problemy z krzepliwością krwi.
I/2024 - bc.
II/2024 - CLO. (dwa pęcherzyki dominujące, oba pękły). progesteron w normie. Piękne endometrium.
III/2024 - CLO. -
Liyss o matko 🥺🥺🥺 tak się cieszę! Piękne kreski! Leć na betę i od razu zaczynaj z heparyna ❤️
Pushka ja normalnie dziele do pojemniczka
Kciuki za wizyty dzisiaj!
Ja jednak odpuszczam tego proga. Nie będę się kłuć znowu. Temperatura dzisiaj trochę w dół. Nastawienie mam marne. Zatestowałam dzisiaj, żeby wiedzieć czy jeszcze jest ovi, No i 9 dni po zastrzyku jest. Za pierwszym razem przy 1 ovi miałam biało w 8 dni po zastrzyku, ale teraz nie musi być tak samo.
Ania niech Twój sen będzie proroczy! 🤞🏼🥺
Viii 🫂
Aszin niech szybko przychodzi!
Liyss to jest tak piękna wiadomosc że nie mogę 🥺🥺🥺Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2024, 08:05
aszin, Anka32, Liyss🧚🏻, Viii, Pusshka lubią tę wiadomość
-
Liyss 😍😍😍😍😍 leć na betę i bierz heparynę. Obstawiam betę 63. Tak się cieszę! ❤️
Viii 🥺🫂
Kciuki za wszystkie wizyty ✊🏻
Miłego dnia ☀️Liyss🧚🏻, Viii lubią tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01/25- start IVF
25.01 ET 5.1.2 (+EG) 💔 7tc 👼
💊 equoral, encorton, hydroxychloroquine, avamina, letrox, acard
Allo mlr- 29% | Crossmatch- 42,9%
Mamy ❄️❄️ (3.1.1 i 3.1.2) -
Liyss mój małż wlaśnie wszedł do mojego biura, patrzy i pyta "co ty się tak szczerysz?" mówie mu o Twoim pozytywnym teście, a ten "Pokaaaż" ;P I cieszy się ze mną jak dziecko
aszin, Anka32, Nomeolvides, Effiii, Liyss🧚🏻, Myszkaaa20, Małgosiagosia, ultramaryna_, kasia97, siesiepy, Cerva, Lola93, goska000, Viii, Paula9463, ezra lubią tę wiadomość
31 lat.
4 ciąże - 3 poronienia (9 i 12, 5 tc), 3 ciąża zakończona pozytywnie 30.06.2020 na świat przyszedł Staś.
I/2024 - bc.
II/2024 - CLO. (dwa pęcherzyki dominujące, oba pękły). progesteron w normie. Piękne endometrium.
III/2024 - CLO. -
Dziewczyny kocham Was ja potem wszystko przeczytam 🥹🥹 tylko w aucie mam pomarańczową kontrolkę i nie wiem czy mogę jechać 😂🥲 a jechałam do labu
Aszin kupiłam termometr, testy owu i ciążowe i witaminy za 300 zł 😂😂😂Viii lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
nick nieaktualnyZaraz chyba wezmę Mię na spacerek. Odkąd wróciłam z pracy we wtorek to nie wychodziłam z domu 🥹 A nie, jeszcze było wyjście do lekarza w środę 😅
Pan Anek bardzo dzielnie chodził z nią na spacery ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2024, 08:16
Paula9463 lubi tę wiadomość
-
Liyss🧚🏻 wrote:Dziewczyny kocham Was ja potem wszystko przeczytam 🥹🥹 tylko w aucie mam pomarańczową kontrolkę i nie wiem czy mogę jechać 😂🥲 a jechałam do labu
Aszin kupiłam termometr, testy owu i ciążowe i witaminy za 300 zł 😂😂😂31 lat.
I/2024 - bc.
III/2024 - CLO. -
nick nieaktualnyLiyss gratulowałam już na wspólnym, trzymam kciuki mocno za Ciebie.
Miałam już tu nie pisać, bo do niektórych Dziewczyn i tak nic nie dociera. Nie potrafią się na chwilę zastanowić jak są odbierane.
Każda nieprzychylna opinia o ich wątku - od razu odbierana jest jako trolowanie. Nie widzą żadnych wad w sobie.
Bardzo bym chciała wiedzieć, która z Was jest zniesmaczoną - jeśli chcesz odezwij się do mnie na priv. Cieszę, się, że nie jestem jedyna, która ma takie myśli o tym wątku , intuicja mnie nigdy nie zawiodła.
A teraz powiem zupełnie szczerze - nie mogę rozgryźć Alysy. Jest dla mnie zagadką. Zastanawiam się czy ta jej chęć pomocy innym wynika naprawdę z bardzo dobrego serca czy potrzeby docenienia, dowartościowania się, bo nie miała oparcia w mamie, bo jej nie doceniała. Stworzenie BBC Winiary, dokształcanie się, szukanie wskazówek u Winiar ( tak jak zniesmaczona napisała), po to by udzielić komuś odpowiedzi z kwietniowego wątku - to wygląda tak jakby panicznie potrzebowała uznania innych, zaistnienia na wątkach. -
ja obstawiam 121 , weżcie tak dziś nie pędźcie
Viii tulę za małpę ;*
Ania czyżbyć dołączyła do klubu wiedźm ze swoimi snami?Viii lubi tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
nick nieaktualnyAlysa wrote:ja obstawiam 121 , weżcie tak dziś nie pędźcie
Viii tulę za małpę ;*
Ania czyżbyć dołączyła do klubu wiedźm ze swoimi snami?
Alysa, myślałam, że obstawisz 112cyferki Ci się nie pomyliły? 🤪
Nie, do klubu wiedźm nie dołączę bo jeden pozytywny test z tego snu był mój a na to się nie zanosi -
Blob, ja Cię proszę, nie wracajmy już do tamtych tematów, po co? Po co sobie psuć dzień od samego rana? Wiemy już, jakie masz o nas zdanie i że nic tego nie zmieni. Przestańmy sobie nawzajem dogryzać, bo to jest anonimowe forum i nic to nie da, oprócz zagęszczenia atmosfery. A analizowanie osoby i jej doświadczeń przez pryzmat tego, co pisze w postach też jest nie w porządku. Wrzućmy wszystkie na luz. 😎
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2024, 08:22
Effiii, Edithka, siesiepy, Paula9463, Pusshka lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r. z przerwami
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
✔️ AMH - 3,63ng/ml
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
🔜 Klinika 06.25r.
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
To chyba silnik. Ale patrzcie na pomarańczową bo mam na czuję auto dlatego też akumulator
Kurde nie wiem ja bym chyba pojechała na tym..Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
blob wrote:Liyss gratulowałam już na wspólnym, trzymam kciuki mocno za Ciebie.
Miałam już tu nie pisać, bo do niektórych Dziewczyn i tak nic nie dociera. Nie potrafią się na chwilę zastanowić jak są odbierane.
Każda nieprzychylna opinia o ich wątku - od razu odbierana jest jako trolowanie. Nie widzą żadnych wad w sobie.
Bardzo bym chciała wiedzieć, która z Was jest zniesmaczoną - jeśli chcesz odezwij się do mnie na priv. Cieszę, się, że nie jestem jedyna, która ma takie myśli o tym wątku , intuicja mnie nigdy nie zawiodła.
A teraz powiem zupełnie szczerze - nie mogę rozgryźć Alysy. Jest dla mnie zagadką. Zastanawiam się czy ta jej chęć pomocy innym wynika naprawdę z bardzo dobrego serca czy potrzeby docenienia, dowartościowania się, bo nie miała oparcia w mamie, bo jej nie doceniała. Stworzenie BBC Winiary, dokształcanie się, szukanie wskazówek u Winiar ( tak jak zniesmaczona napisała), po to by udzielić komuś odpowiedzi z kwietniowego wątku - to wygląda tak jakby panicznie potrzebowała uznania innych, zaistnienia na wątkach.
Blob, proszę Cię, wyjdź już z naszego wątku.
To jest wątek dziewczyn, które postanowily, że nie chcą się rozstawać. To jest wątek przyjaciółek, które chcą się wspierać, dzielić wiedzą, cieszyć, uczyć, pocieszać, smucić - razem. Nie negujemy nowych osób, które chciałyby dołączyć, jednak nadal jest to nasz wątek, który stworzyłyśmy dla swojego towarzystwa. Nikomu, poza nami, nie musi się tu podobać. A przychodząc tutaj i obrażając nas, choćby jedną osobę, naruszasz nasz mir. Nie wchodzimy Ci z butami w życie, więc Ty nie wchodź w nasze.
To co przed chwilą napisałaś o Alysie jest po prostu nie na miejscu i przykre. Proszę, wyjdź.Anka32, Maj.a, Alysa, Effiii, karola_b, ultramaryna_, siesiepy, Paula9463, ezra lubią tę wiadomość
31 lat.
I/2024 - bc.
III/2024 - CLO. -
nick nieaktualnyLiyss🧚🏻 wrote:
Pan Anek mówi, że on by z takimi kontrolkami nie jechał 🤪
Edit: chyba, że do mechanika 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2024, 08:24