Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Małgosiagosia wrote:Zaczynacie mnie zaciekawiać tą Eurowizją. 😂 Chociaż ogólnie szkoda, że to idzie w tę stronę. Chciałabym, żeby w końcu wygrał ktoś za dobrą piosenkę i ciekawy głos.
Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
8cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle⏳
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
Muuu wspaniale że wszystko w porządku, oby wynik krzywej też taki był
Lola konkretny plan i piękne jajo ✊✊✊✊ super że macie pierwszeństwo, ale oby się nie przydało a Ty żebyś się miło zaskoczyła ☺️
Ezra chyba coś w takim razie nie gra, czy ta doktor która ostatnio robiła Ci USG ma dobry sprzęt, może ta torbiel nadal jest, wiesz jak to z tymi lekarzami.. a te cienie są dość niepokojące.
Blador 🫂🫂🫂
Asian na zdrówko ! 😁
Pipi pierwsza stymulacja ?? Z tego co się orientuję nie należy łączyć ziół ze stymulacja . Trzymam kciuki za wyhodowanie pięknego jaja ☺️
Pusshka , Gośka ✊✊ melduje się u Was i obyście się miło zaskoczyły 😉
Sisiepy 🤣🤣🤣🤣 Twój opis jest boski, laska jesteś więc podziwiają 😉
Team sernik Oreo i akurat jestem z tych którym wsio ryba czy są rodzynki czy ich nie ma, proszę bez linczu 😁
Lola93, Pusshka, ezra, goska000, Muuu. lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
aszin wrote:Nie za moich czasów, ale co by nie mówić, jak Górniak nas reprezentowała w 94 to dała czadu
-
Ja to już oglądam tylko po to żeby się pośmiać. 😜
Ja tylko tyle powiem. A raczej pokaże.
Notabene ja wciąż kocham Silent Storn Carla Espena z Eurowizji bodaj 2012. Moje top of the top, zdecydowanie za ambitne na tą szopkę. 😪Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja, 22:45
Liyss🧚🏻, Butterfly23 lubią tę wiadomość
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾7.2024 puste jajo płodowe + nierozwijający się pęcherzyk - IV stymulacja 💔💔
◾9-10.2024 prawdopodobnie brak owulacji który sama wykryłam mimo stymulacji
◾11-12.2024 walczę, stymulacje
♂️ 33
◾HBA 49%
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
🩺Rządowy Program leczenia niepłodności do końca 2024r. 🔚
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
Motylek to Ty musisz te dupe nadrobić 🤣
Małgosia, Cerva no to samo pomyślałam, że zamiast konkurs piosenki, talentu to jakieś szoł..
Aszin Górniak to chyba miała najlepsze miejsce w historii Polski
Mi się Mołdawia podobała 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja, 22:45
Butterfly23, Małgosiagosia lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️
19.04 beta 122,90 🤞🏻
22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 pierwsza wizyta 0,58 cm bobo z bijącym serduszkiem 🥹
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma już 6 cm 😍 🩷?
26.06 badania prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷?
10.07 wszystko dobrze u bobo🥹🩷?
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II badania prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III badania prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm 🥹
🔜 19.11 KTG + wizyta
🔜03.12 KTG + wizyta
🔜 17.12 KTG + wizyta
🔜 poród 🥰
-
A dziewczyny, bo widzę że jest dietetyk na wywiadzie u żurnalisty i słucham o jakiejś aferce z braciami Rodzeń, że z jednej strony coś źle z tą dietą keto z drugiej walczą z jakąś firmą farmaceutyczną, któraś z was coś wie o tej aferce? Ja to czasem jestem taka pudelkowo-plotkowa 😅
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja, 22:49
-
Lola93 wrote:A dziewczyny, bo widzę że jest dietetyk na wywiadzie u żurnalisty i słucham o jakiejś aferce z braciami Rozeń, że z jednej strony coś źle z tą dietą keto z drugiej walczą z jakąś firmą farmaceutyczną, któraś z was coś wie o tej aferce? Ja to czasem jestem taka pudelkowo-plotkowa 😅
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja, 22:50
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾7.2024 puste jajo płodowe + nierozwijający się pęcherzyk - IV stymulacja 💔💔
◾9-10.2024 prawdopodobnie brak owulacji który sama wykryłam mimo stymulacji
◾11-12.2024 walczę, stymulacje
♂️ 33
◾HBA 49%
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
🩺Rządowy Program leczenia niepłodności do końca 2024r. 🔚
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
A ja chyba uciekam spać, będę śnić o szybującej temperaturce 🥱
Udanej nocki Winiarki ♥️Butterfly23, siesiepy, ezra lubią tę wiadomość
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
8cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle⏳
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
Liyss🧚🏻 wrote:Motylek to Ty musisz te dupe nadrobić 🤣
Aszin Górniak to chyba miała najlepsze miejsce w historii Polski
Tak, Górniak miała 2. miejsce. Nikt nigdy nie zaszedł tak daleko. Ich Troje miało chyba 7 jak dobrze pamiętam. A później już chyba nikt nie był w pierwszej 10.siesiepy, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry,
U mnie nocka już spokojniejsza, mdli mnie trochę bardziej niż od 4 miesięcy więc liczę, że dzisiaj będzie już lepiej. Za to wczorajszy dzień chcę wymazać z pamięci. Wzięłam już eutyrox bo czuję, że żołądek zjada mi sam siebie. Wczoraj zjadłam przez cały dzień 3 kromki chleba z masłem, w sumie każda utrzymała się w brzuchu może do godziny.
Ezra, Pusshka, Gosia ogromne kciuki za dzisiejsze testy✊️
Ezra obiecuję, że jak pojem to dopiszę Ci jakiś wierszyk, swoją drogą to bardzo dziwne te Twoje pinki🤔
Paula ja już się modlę o to, żeby po porodzie mdłości przeszły, w ciąży się nie łudzę, że miną😉 ale dobrze, że koleżanka chociaż na końcówce ma spokój.
Alysa jak się czujesz? Pojedzone?
Klaudia jak sytuacja z plamieniem?
Aszin dziwna sprawa z usprawiedliwieniem i zarażeniem mdłościami🤔 gdyby nie to, że mam do Ciebie 500 km to pomyślałabym, że widziałaś się z moim Starym😆ezra, goska000, aszin, Paula9463 lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Dzien dobry,
@Ezra, Goska, Pusshka czekam na Wasze testy. Kciuki 🤞🏼
@blador znowu wstalam na poranna toalete i przy podcieraniu jest tego troche wiecej. Taki jakby sluz brazowy. A wieczorem i w nocy bylo juz czysto. Mam dosyc 🙄😩 Tak sie jeszcze zastanawiam, ze moze mi sie zrobil jakis maly krwiak, ktory sie zluszczyl i teraz ta krew wylatuje 🤔 bo w pon rano bylo sporo tego, ze az mi po nogach cieklo i nie takie typowo brazowe, a pozniej juz typowo brazowe.ezra, goska000 lubią tę wiadomość
11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
Dzień dobry
🌿 Blador cieszę się, że się już lepiej czujesz. Oby Ci te mdłości w końcu przeszły
🌿 Klaudia kurczę, co to może być 🤔 USG robili Ci dokładnie? W sensie szukali właśnie jakiegoś krwiaka, który mógł się zrobić? No nie mam pomysłu
🌿Gosia, Pusshka kciuki ✊🏻✊🏻✊🏻 Puszinko śniłaś mi się dziś. Mówiłaś do mnie, że chcesz zrobić test, ale to cykl przed ivf i na pewno nic z tego. Poszłaś do domu, ja stałam pod Twoimi oknami i po chwili pokazałaś mi przez zamknięte okno test z pięknymi dwoma kreskami 🥹a ja zaczęłam Ci pisać: widzę! Widzę! 😁 mam nadzieję, że to był proroczy sen ✊🏻❤️
I kradnę pomysł z oznaczeniami emotką przed nickiem, świetne to jest 😁
My dzisiaj pół nocy nie spaliśmy, jesteśmy wykończeni. Mój mąż nie ma problemów z zasypianiem, także nie mam pojęcia czemu tak. Chyba wolałam już mieć porąbane sny, ale o 22 spać jak dziecko 😂
Mąż mnie budzi o 6: kochanie wstawaj, a ja się go pytam czemu? 🤣
Miłego dnia i smacznej kawusi ☀️☕️ezra, goska000, Cerva, blador2, aszin, Liyss🧚🏻, siesiepy, PoczątkującaPisarka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry 🤡 wiadomo, że biało wszędzie i głucho wszędzie, zrobiłam i facelaka i pinka ale tego płytkowego i wielkie NIC 😂 cóż, ja mówię, że mój sik wyjątkowo działa na te strumieniowe 🤭
Zbieramy się i jedziemy oddać krew na badania genetyczne, poproszę kciuki 🥹
Kciuki za sikające i wizytujące 💜goska000, blador2, Liyss🧚🏻, siesiepy, Paula9463, PoczątkującaPisarka lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS, niedoczynność tarczycy, brak regularnych owulacji, kariotyp ✅
🧑🏻 niskie parametry nasienia, ŻPN, kariotyp ✅
fragmentacja DNA pow. 30%, SORP 3,87% ❌poniżej 1 mln, reszta nie do oceny z powodu małej ilości
⭕️ wstrzymana procedura ivf - zła cytologia | kolposkopia - zabieg elektrokonizacji szyjki macicy ⭕️ CIN I i CIN II zmiana usunięta z marginesem zdrowej tkanki |
KIR AA, MTHFR homo (C677), PAI hetero ⭕
💉 11 pobranych - 10 dojrzałych - 6 zapłodniono - 4 zapłodnione - 3 blastki | jedna wczesna blastka 1 podana w 5 dobie, 4.2.2 ❄️ i 4.2.3 ❄️ na zimowsku |
28.10 transfer | 5 dpt 3,4 | 6 dpt ⏸️ | 7 dpt 33,2 mlU/ml | 9 dpt 82,5 mlU/ml | 10 dpt 114,7 mIU/ml | 15 dpt 679,5 mlU/ml i progesteron 210,78 ng/ml 😵 -
ezra wrote:Dzień dobry 🤡 wiadomo, że biało wszędzie i głucho wszędzie, zrobiłam i facelaka i pinka ale tego płytkowego i wielkie NIC 😂 cóż, ja mówię, że mój sik wyjątkowo działa na te strumieniowe 🤭
Zbieramy się i jedziemy oddać krew na badania genetyczne, poproszę kciuki 🥹
Kciuki za sikające i wizytujące 💜ezra lubi tę wiadomość
-
@Motylku tak, robili usg i nie widzieli zadnego krwiaka ani nic innego. Ale tak glosno mysle, ze moze byl krwiak ale juz calkowicie sie zluszczyl i go nie widac, a teraz tylko krew po nim wyplywa 🤔 Albo to ten polip 😅 Ciekawa jestem co dzis na obchodzie wymysla11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
Hej, u mnie biała biel 😉
🍷Gośka kciuki!!
🍷ezra za badania ✊️
🍷Megi kciuki za wizytę ✊️
Jeśli chodzi o aferki ze świata celebrytów to ja żyję pod kamieniem, bo najczęściej nie znam tych ludzi 🤣 A o takich rzeczach zawsze donosi mi bratowa 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja, 06:58
goska000, ezra, Megipta lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶 od 10/2022
❌️ endometrioza
🍍IVF: 22.05 punkcja. Pobrano 20 🥚, dojrzałych 15, zapłodniono 11.
Mamy 6: ❄️❄️❄️4BA, ❄️❄️❄️3BB
24.06 transfer 4BA 🍀
7 dpt beta 79,7 mIU/ml ❤️, 9 dpt 212 mIU/ml , 11 dpt 584 mIU/ml, 15 dpt 3948 mIU/ml
19.07 wizyta 25 dpt: 0,58 cm zarodka z serduszkiem ❤️
26.08 prenatalne: bobo ma 5,88 cm
11.10 250g synka 🥰
6.11 II prenatalne: misiu waży 470g