Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBędę prosić o kciuki od 9:00 🥺 O 8:15 mamy się stawić w Klinice z małżem, narkoza przy punkcji trwa jakieś 10 min - byłam w szoku, że tak krótko. Później konsultacja z dr odnośnie ilości dojrzałych jajeczek i jakieś 2-3h obserwacji. Troszeczkę zaczynam się stresować, bylebym mogła dziś w nocy spać 😅 Ale raźniej mi, bo wiem że będziecie tam ze mną!
Moje wczorajsze wyniki hormonów chyba nie są zbyt szałowe: estadiol 988 pg/nl, progesteron 1,6 ng/ml, więc pewnie nie będzie nawet szans na świeży transfer. Ale tak jak wam pisałam, chyba wolałabym ❄️
🍷Nome, życzę Ci dużo odpoczynku przez urlop, obyś się dobrze czuła. Super, że tak dobrze zareagowali w pracy 🥰
🍷Bulbi, właśnie jeszcze Tobie chciałam napisać, że mocno trzymam kciuki za Twoje sprawy zawodowe ✊️Anka32, Myszkaaa20, Małgosiagosia, Edithka, Butterfly23, Cerva, Alysa, bonassola, Effiii, Lola93, Muuu., Bulbasek, Paula9463, goska000, ezra, PoczątkującaPisarka, Mystic_Rose lubią tę wiadomość
-
Pusshka wrote:Będę prosić o kciuki od 9:00 🥺 O 8:15 mamy się stawić w Klinice z małżem, narkoza przy punkcji trwa jakieś 10 min - byłam w szoku, że tak krótko. Później konsultacja z dr odnośnie ilości dojrzałych jajeczek i jakieś 2-3h obserwacji. Troszeczkę zaczynam się stresować, bylebym mogła dziś w nocy spać 😅 Ale raźniej mi, bo wiem że będziecie tam ze mną!
Moje wczorajsze wyniki hormonów chyba nie są zbyt szałowe: estadiol 988 pg/nl, progesteron 1,6 ng/ml, więc pewnie nie będzie nawet szans na świeży transfer. Ale tak jak wam pisałam, chyba wolałabym ❄️
Wlasnie przeczytalam jak to wszystko wyglada i az sama zaczelam sie stresowac 🙈 bedziemy tam z Toba i bedziemy trzymac kciuki 😁🤞🏼Pusshka, Paula9463 lubią tę wiadomość
11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
Pusshka Ty hodowałaś jajka i jutro tam jedziesz, stres zostaw nam, my tu rozdzielimy go na Winiary to nie poczujemy😊 kciuki za wielki dzień jutro
Ale jestem flakiem dzisiaj😵💫goska000, Paula9463, ezra lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Blador, ja też sflaczała... Dobrze, że wszystko mam zrobione. Resztkami sił idę zrobić kolację i wskakuję pod prysznic. Jutro pogrzeb, chyba ta myśl wysysa ze mnie energię. Jestem typem, który bardzo przeżywa całą ceremonię kościelną, a jeszcze bardziej tą na cmentarzu. Ogólnie ryczę non stop, do tego stopnia, że wszyscy wokół mnie słyszą, a ja nie mogę tego zatrzymać... Po wszystkim pojadę do Mamy na kawę złapać oddech.09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
3x IUI ❌
4 IUI - 28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵
IVF listopad ( mrożonka 4.1.1 ) 🧡🍀🥹
4 dpt - 11.7. 6 dpt - 81.2. 8dpt - 289.5. 10 dpt - 902. 14 dpt - 5396. 17 dpt - 11143. 31 dpt - 110300.
5w3d - pęcherzyk ciążowy i żółtkowy.
6w0d - 2,3mm i ♥️
7w3d - 8mm
8w6d - 2,2 cm
12w5d - 6,8 cm. I prenatalne, wszystko super 🍀
16w5d - 170g zdrowego Maluszka 🥰
20w5d - 376g Kociaka 🥰
22w1d - Czekamy na Olgę🩷
25w0d - 744g Myszki 💕
-
🍀Pusshka, zaciskam kciuki już teraz. Tak bardzo bym chciała, żeby się udało. 🤞🏻
🍀Gośka, ciężki dzień przed Tobą. 😞 Oby szybko zleciał.Pusshka, goska000 lubią tę wiadomość
🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C -
Słuchajcie chcemy sobie jeszcze gdzieś pojechać na krótki wypad i tak zastanawiam się między Pragą, morzem, ale pomyślałam też może o Szczecinie. 😀 Nigdy tam nie byłam. Powiedzcie jest tam co oglądać? Czy już lepiej morze?🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C -
Gosia🫂 mam nadzieję, że nie jedziesz sama autem? Ja rok temu we wrześniu byłam jako delegacja z pracy, na pogrzebie 15 latka, boże jak ja się uryczałam, a wracałam sama autem i nie wiem jak dojechałam i jak szybko, mimo że nie jestem typem mistrza kierownicy. I jeszcze ta piosenka Sanah więc aniołom szepnij... no jak to poleciało na cmentarzu to wszyscy wyli w głos
goska000 lubi tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Puszinko, będziemy tam jutro z Tobą/z Wami. ❤️✊
Domyślam się jakie to stresujące i ekscytujące jednocześnie.
Gosiu, z Tobą też będziemy jutro myślami. 🫂 Niestety czeka Cię ciężki dzień.
Aż mi się przypomniał pogrzeb mamy i moje emocje. Ech.Pusshka, goska000 lubią tę wiadomość
👱34
🧔32
👶08.2020
👶07.2024
⏸️11.11.2023 ❤️ w 9cs
14.11.2023 beta hcg 1460
16.11.2023 beta hcg 3335
28.11 7mm szczęścia, serduszko na USG. 😍
16.01. prenatalne, dziecko rozwija się prawidłowo. ❤️
13.02. 240g. zdrowego chłopca.
05.03. 382g.
26.03. połówkowe 640g. misia ❤️
16.04. Przekroczony kilogram! 1070g.
14.05. trzecie prenatalne, 1715g.😍
31.05. waga 2260g. 😍
28.06. 3400g. ❤️
12.07. 4000g. 😳
15.07. już jesteśmy razem 😍
3970 g. 56 cm ❤️
-
Tak to 🌿Aszinka pisała o gąsieniczce 🥹
🌿Pusshka ja się mega jaram Twoją punkcją i wysyłam do Ciebie moc pozytywnych fluidów 🥰Pusshka, aszin lubią tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01/25- start IVF
25.01 ET 5.1.2 (+EG) 💔 7tc 👼
💊 equoral, encorton, hydroxychloroquine, avamina, letrox, acard
Allo mlr- 29% | Crossmatch- 42,9%
Mamy ❄️❄️ (3.1.1 i 3.1.2) -
Pushinka Ty się skup tylko na swoim kurniczku a stresy bierzemy za Ciebie my 🫂 no i oczywiście kciuki jutro będą 🤞🏼
Gosia z Tobą też jutro będziemy, ale jak mówi Blador dobrze żebyś nie jechała tam sama.
Mystic widziałam że pisałaś o ⏸️. Gratuluję. Wrzuć nam też zdjęcie testu, chętnie popatrzymy. Dwa dni temu chyba było jeszcze biało? Dobrze kojarzę? Zauważyłam że starasz się do nas dołączyć, opowiedz coś więcej o sobie. Chciałybyśmy Cie poznać, szczególnie że reagujesz na nasze posty.Pusshka, Paula9463, goska000, Mystic_Rose lubią tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Dołączam do sflaczalych dziewczyn dziś. Gorączką wróciła, nos zatkany, kaszel męczy... Po obiedzie zrobiłam sobie drzemkę i dopiero wstałam. Ciekawe co ja będę robić w nocy...
Bulbasek oby rekrutacja poszla po Twojej myśli ✊✊
Pusshka jestem z Tobą myślami ✊✊❤️ obyś faktycznie przespała noc , pamiętaj o skarpetkach w banany
Gosiu przypomniałaś mi jak byłam na pogrzebie u kuzyna meza, nie znałam chłopaka, ale utonął chwilę przed 18, ryczalam jak głupia jak myślałam o tym że tyle było przed nim. Oby ten dzień jutro był dla Ciebie łaskawy 🫂
Małgosia ja też myślę o Pradze , ale też myślę o Lublinie, nie byłam w tamtym regionie a wiem że tam jest wiele do zobaczenia. Pytanie na co się nastawiasz? Chcesz pozwiedzać czy odpocząć?
W ogóle jestem taka zła jest taka piękna pogoda a ja gnije ostatnio non stop w domu, a pomidory czekają na przesadzenie...no i ogródek i wszystko 🥲🥲🥲Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2024, 20:06
Pusshka, Bulbasek, goska000 lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
nick nieaktualnyklaudia_23 wrote:Wlasnie przeczytalam jak to wszystko wyglada i az sama zaczelam sie stresowac 🙈 bedziemy tam z Toba i bedziemy trzymac kciuki 😁🤞🏼
Dobrze, że pęcherzyki na lewym jajniku usadowiły się przy wejściu to dr nie będzie musiała manewrować, za to prawy jajnik może być wyzwaniem, bo jest dość schowany w zroście z macicą przez endo.
Właśnie robię chlebek bananowy i makaron z tofu, została mi też zupa szparagowa - jestem przygotowana jakbym miała się źle czuć 🙈
Jakie kochane Winiary 🥺❤️
🍷blador, tulę, mam nadzieje ze jutro będzie lepiej 🫂
🍷Gośka 🫂
🍷Effiii, życzę Ci spokojnej nocy i zdrówka 😥Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2024, 20:05
Effiii, Paula9463, goska000, ezra, Edithka, Cerva lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Effiii wrote:Dołączam do sflaczalych dziewczyn dziś. Gorączką wróciła, nos zatkany, kaszel męczy... Po obiedzie zrobiłam sobie drzemkę i dopiero wstałam. Ciekawe co ja będę robić w nocy...
Bulbasek oby rekrutacja poszla po Twojej myśli ✊✊
Pusshka jestem z Tobą myślami ✊✊❤️ obyś faktycznie przespała noc , pamiętaj o skarpetkach w banany
Gosiu przypomniałaś mi jak byłam na pogrzebie u kuzyna meza, nie znałam chłopaka, ale utonął chwilę przed 18, ryczalam jak głupia jak myślałam o tym że tyle było przed nim. Oby ten dzień jutro był dla Ciebie łaskawy 🫂
Małgosia ja też myślę o Pradze , ale też myślę o Lublinie, nie byłam w tamtym regionie a wiem że tam jest wiele do zobaczenia. Pytanie na co się nastawiasz? Chcesz pozwiedzać czy odpocząć?
W ogóle jestem taka zła jest taka piękna pogoda a ja gnije ostatnio non stop w domu, a pomidory czekają na przesadzenie...no i ogródek i wszystko 🥲🥲🥲
Pogoda nie ucieknie. ☺️ Kuruj się i niedługo skorzystasz. Bierzesz jakieś leki? Też się gdzieś zaraziłam, bo od 2 dni boli mnie gardło. Jak znam swój organizm to lada moment pojawią się inne objawy.🍒 fertistim, cynk
🌿Effiii ale Cię męczy 🥺 nie wybierasz się do lekarza?
🌿Aniu dobranoc, śpij dobrze 🥰03.2023💔 8tc 👼
01/25- start IVF
Mamy ❄️❄️ (3.1.1 i 3.1.2) -
To będzie nasze pierwsze Winiarowe IVF
Butterfly23, Muuu., Liyss🧚🏻, Myszkaaa20, blador2, Bulbasek, Paula9463, goska000, Pusshka, ezra, Edithka, bonassola, PoczątkującaPisarka, Cerva lubią tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Pusshka wrote:Faktycznie nie jest to takie hop siup, wczoraj punkt 22:00 musiałam wykonać jakiś kolejny zastrzyk, od dzisiaj przed 3 dni antybiotyk. Jutro muszę przyjechać bez żadnej biżuterii, nakazano mi zdjąć hybrydę z kciuka 😥, 6h bez picia i jedzenia.
Dobrze, że pęcherzyki na lewym jajniku usadowiły się przy wejściu to dr nie będzie musiała manewrować, za to prawy jajnik może być wyzwaniem, bo jest dość schowany w zroście z macicą przez endo.
Właśnie robię chlebek bananowy i makaron z tofu, została mi też zupa szparagowa - jestem przygotowana jakbym miała się źle czuć 🙈Pusshka lubi tę wiadomość
🍒 fertistim, cynk
Ja pamiętam jak 🌿Pusshka dopiero co pisała, że chyba będą podchodzić do ivf, a tu już jutro punkcja 🥹
Normalnie mam wzrusz 🥹🥹🥹
Puszinko!!!! Czy Ty masz skarpetki w ananaski?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2024, 20:23
Pusshka lubi tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01/25- start IVF
Mamy ❄️❄️ (3.1.1 i 3.1.2)