Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiajasia ale to wszystko wydarzyło się w szpitalu? Czy w domu?
Zastanawiam się jak to jest.
Chciałabym w razie czegoś podobnego w przyszłości wiedzieć jak mam się zachować 😔👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
05.2022-07.2023 bezowocne starania
08.2023 usunięcie tarczycy
12.2023 ponowne rozpoczęcie starań o ciążę ...
🛑 06.24 Złośliwy nowotwór piersi.
06.09.24 Chemioterapia
💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,
🧬V R2 (c.3980A>G hetero, MTHFR c.665C>T hetero, PAI-1(4_5) homo
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
nick nieaktualnyklaudia_23 wrote:Dzien dobry, u nas wczoraj chwile popadalo i juz znowu sucho. Teraz jest troche chmur, ale z tego co widzialam to ma wyjsc niedlugo slonce. A jutro ma byc 28 stopni 😱
Dzis w koncu kontrola 😁 i znowu mam to uczucie, ze nie moge sie doczekac, a jednoczesnie sie boje, ze cos bedzie nie tak 🙈 -
nick nieaktualny@malgosiagosia pewnie, zaraz Cię zaproszę i podeślę zdjęcie 🙂
@Pusshka ponad 50 meczy bez porażki 🥹
D. Też wczoraj przeżywał, że jak przegrają to przerwą taką piękną passę no i wykrakał 😜
@kasiajasia to takie przykre 🥺
@Bulbasku a które konkretnie masz? Też się czaję na coś wielorazowego po tym jak odkryłam wielorazowe waciki do demakijażu 😅😁Małgosiagosia, Paula9463 lubią tę wiadomość
-
Królikkicek wrote:Bulbasku naprawdę polecasz te majtki menstruacyjne? Zastanawiałam się milion razy ale nie ufam opiniom w necie. Chętnie posłucham opinii kogoś kto powie właśnie prawdę.03.2023💔 8tc 👼
01/25- start IVF
25.01 ET 5.1.2 (+EG) 💔 7tc 👼
💊 equoral, encorton, hydroxychloroquine, avamina, letrox, acard
Allo mlr- 29% | Crossmatch- 42,9%
Mamy ❄️❄️ (3.1.1 i 3.1.2) -
Królikkicek wrote:Kasiajasia ale to wszystko wydarzyło się w szpitalu? Czy w domu?
Zastanawiam się jak to jest.
Chciałabym w razie czegoś podobnego w przyszłości wiedzieć jak mam się zachować 😔
Ona była w czwartek na wizycie. Dostała od lekarza tabletkę i miała wrócić do domu.
Wieczorem dostała okropnych bóli brzucha i jej mąż wezwał pogotowie.
Tam się okazało,że trzeba łyżeczkowac.
ŚLUB 24.08.2018r
Strania o bobo 01.2018
27.02.2020 32tc Synek na swiecie🥰
09.2023 starania o rodzeństwo 🤩
06.09.2024 38 tc cukrzyca ciążowa Drugi Synek🥰🥰 -
Kasiajasia90 wrote:Ona była w czwartek na wizycie. Dostała od lekarza tabletkę i miała wrócić do domu.
Tak czy siak wszystko to okropne jest i niesprawiedliwe 😔
Ogromnie współczuję 😔
Mam nadzieję że jakoś się pozbierają z czasem po tym wszystkim 🥺🖤👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
05.2022-07.2023 bezowocne starania
08.2023 usunięcie tarczycy
12.2023 ponowne rozpoczęcie starań o ciążę ...
🛑 06.24 Złośliwy nowotwór piersi.
06.09.24 Chemioterapia
💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,
🧬V R2 (c.3980A>G hetero, MTHFR c.665C>T hetero, PAI-1(4_5) homo
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
Kasiajasia90 wrote:Ona była w czwartek na wizycie. Dostała od lekarza tabletkę i miała wrócić do domu.
Ale to byla na wizycie i we wtorek i czwartek? I we wtorek bylo ok, a w czwartek juz nie? Czy po czwartku potwierdzila to tez u innego lekarza?
Przykra bardzo sytuacja11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
Cześć Dziewczyny, może mnie jeszcze ktoś pamięta 🙈, jeśli nie to aktualnie przychodzę z wątku „w ciąży ogólnie - wrześniowe mamy 2024”.
Zostało mi trochę suplementów ze starań i z naszego wątku ktoś mnie odesłał do Was. Wrzucam zdjęcie tego co mam do oddania za dużą czekoladę Milki + koszt wysyłki, ewentualnie odbiór osobisty w Trojmiescie.
1. Test ciążowy Pink
2. Ovarin - 56tabletek, data ważności 12.2024
3. Pregna START - 29tabletek, data ważności 11.2024
4. Luteina 100mg - 24tabletk, data ważności 01.2025
5. Fertisim - 20 saszetek, data ważności 01.2025
6. Dwa testy owulacyjne
W razie czego piszcie proszę w wiadomości, bo tutaj mogę przegapić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2024, 10:56
-
nick nieaktualnyTeż się czaję na te majtki menstruacyjne 🤔
🍷Anka, co do przerywania dobrej passy to mój mąż pamięta, że braliśmy ślub 2 lipca 2022 r. tylko dlatego, że tego dnia Iga Świątek przegrała mecz, tym samym burząc serię 37 zwycięstw pod rząd 🤦♀️
🍷Nowanna, ja pamiętam - wszystkiego dobrego dla Ciebie 😍🍀Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2024, 10:57
Nowanna lubi tę wiadomość
-
Królik, Anka ja mam te z Rossmanna i Wimin na pierwsze dni, bo ja naturalne jednak mam mocno obfite, na stymulowanych cyklach to spokojnie te z roska mi starczają.
Anka32, Królikkicek lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze bobo
👩30l.
2017 laparotomia, usunięty potworniak ze znaczna częścią prawego jajnika
PCOS
🧔30l.
🔜
Laparoskopia -
nick nieaktualnyLiyss🧚🏻 wrote:Dzień dobry i miłego dnia ☀️
U mnie w nocy nie wiem co się działo ale póki co słońce. Nie powiem ale czekam z chęcią na deszcz 😊
Mi dziś się śniły 4 ciężarne 😂
Alysa 🫂 przepraszam bo nie pamiętam czy Ty badałaś się na trombo?
Krolikicek 🫂 obyś dziś miała lepsze samopoczucie
Dziewczyny, myślę, że nikogo nie zmusimy do wstawiania testu. Dla nas staraczek to naturalne, że się cieszymy i wręcz z miłą chęcią wstawiamy pozytywne testy 😊 i cieszymy się tutaj razem bo od tego jest te forum. Jak ktoś nie chce badać bety to też jego sprawa. Widocznie staraczki i osoby z 1cs mają inne podejście i jak widać tutaj bardzo różnimy się między sobą 🤪 -
nick nieaktualnyPusshka wrote:Też się czaję na te majtki menstruacyjne 🤔
🍷Anka, co do przerywania dobrej passy to mój mąż pamięta, że braliśmy ślub 2 lipca 2022 r. tylko dlatego, że tego dnia Iga Świątek przegrała mecz, tym samym burząc serię 37 zwycięstw pod rząd 🤦♀️
🍷Nowanna, ja pamiętam - wszystkiego dobrego dla Ciebie 😍🍀
Tobie już niedługo nie będą potrzebne! ❄️✊🏻
🤣🤣
Ważne, że pamięta!Pusshka lubi tę wiadomość
-
Kasiajasia tak, będą z tych badań też wiedzieć jaka była płeć. Bo badania okreslają kariotyp. Ogólnie trzymam kciuki żeby poznali przyczynę. Znam z historii znajomych że to bardzo ważne dla rodzica. Bo jak dostajesz wynik że było wszystko idealnie to to nie pociesza, dokłada tylko pytań dlaczego w takim razie.
Paula9463 lubi tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Ja też mam dość obfite miesiączki, chociaż ta po poronieniu była bardziej skąpa 🤔 ciekawe czy to się utrzyma. Ale do czego zmierzam, jak się takich majtek używa? Ile godzin jesteście w stanie w nich wytrzymać? Ile macie par na jedną miesiączke?Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
✔️ AMH - 3,63ng/ml
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
💉Neoparin+💊 Acard150
„ Słońce, przestań się już bać
Wysuń się zza chmur i świeć…”
✨ 2025 ✨🙏 -
nick nieaktualnySunnysunsun wrote:U mnie dzisiaj kolejny intensywny dzień 🥹 z pracy się urywamy i idziemy na przedstawienie do przedszkola z okazji dnia mamy i taty ❤️
Ostatnio mam tyle energii, jestem ciągle w biegu, że o ciąży nie pamiętam 😁
Mieliśmy też imprezę firmową i o ile zdrowy rozsądek podpowiadał mi, że paintball nie będzie dobrym pomysłem, tak w innych rozgrywkach mniej inwazyjnych już uczestniczylam i do tej pory mam zakwasy. Wieczorem miały być kręgle na które też czekałam ale mnie przywołano do porządku, że w ciąży kręgle to tak średnio 🤣 ubawiłam się przednio z ludźmi, mam mega pozytywny zespół, kompletnie zapomniałam o ciążowych dolegliwościach 🤣 i jeszcze było mi żal, że koleżanka chciała się zbierać o 22 do domu a ja z nią jechałam autem, bo bym sobie dalej została i się bawiła 🤣
Aaa wczoraj miałam wizytę u mojej gin, przełożona spontanicznie, bo miałam mieć dopiero jutro.
U dzidziolka wszystko ok, ważymy już 1300g 🙊 pokazał swoją buzię 🤩 -
nick nieaktualnyaszin wrote:Ja też mam dość obfite miesiączki, chociaż ta po poronieniu była bardziej skąpa 🤔 ciekawe czy to się utrzyma. Ale do czego zmierzam, jak się takich majtek używa? Ile godzin jesteście w stanie w nich wytrzymać? Ile macie par na jedną miesiączke?
Podłączam się do powyższych pytań 😅
Ile się człowiek tutaj może dowiedzieć, łącznie z tym co zrobić na obiad 🥹❤️Cerva, Królikkicek lubią tę wiadomość
-
Anka32 wrote:Ile się człowiek tutaj może dowiedzieć, łącznie z tym co zrobić na obiad 🥹❤️
O wilku mowa - co dzisiaj na obiad? 😁
Ja muszę zrobić coś na szybko, bo muszę przyjść dzisiaj szybciej na próbę scholi - śpiewamy na ślubie w połowie czerwca, a ja mam zastąpić mojego brata w grze na gitarze, bo jego żona w tym czasie ma termin porodu 😁 nie grałam 3 lata, zobaczymy czy coś pamiętam jeszcze 😅Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarola_b wrote:O wilku mowa - co dzisiaj na obiad? 😁
Ja muszę zrobić coś na szybko, bo muszę przyjść dzisiaj szybciej na próbę scholi - śpiewamy na ślubie w połowie czerwca, a ja mam zastąpić mojego brata w grze na gitarze, bo jego żona w tym czasie ma termin porodu 😁 nie grałam 3 lata, zobaczymy czy coś pamiętam jeszcze 😅
Ja jeszcze nie wiem, nie bez powodu zarzuciłam tematem 🤣🤣🤣Bulbasek, karola_b lubią tę wiadomość
-
U mnie pomidorowa z wczoraj 🤪
Liyss🧚🏻, karola_b lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
✔️ AMH - 3,63ng/ml
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
💉Neoparin+💊 Acard150
„ Słońce, przestań się już bać
Wysuń się zza chmur i świeć…”
✨ 2025 ✨🙏 -
aszin wrote:Ja też mam dość obfite miesiączki, chociaż ta po poronieniu była bardziej skąpa 🤔 ciekawe czy to się utrzyma. Ale do czego zmierzam, jak się takich majtek używa? Ile godzin jesteście w stanie w nich wytrzymać? Ile macie par na jedną miesiączke?
aszin, Cerva, Królikkicek lubią tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01/25- start IVF
25.01 ET 5.1.2 (+EG) 💔 7tc 👼
💊 equoral, encorton, hydroxychloroquine, avamina, letrox, acard
Allo mlr- 29% | Crossmatch- 42,9%
Mamy ❄️❄️ (3.1.1 i 3.1.2)