Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry ❤️
Ja już po spacerze z Mią, po 7 planujemy wyruszyć ale Helena jeszcze w proszku 😅
Śniły mi się moje dwa pozytywne testy ciążowe, jednym był na pewno strumieniowy Facelle a drugim chyba Clearblue bo pamiętam z tego snu plusik 🤣
Pamiętam radość Pana Anka i to jak powiedziałam do niego, że na razie nawet Dziewczynom na forum nie wstawiam bo się boję co dalej.
Dobrego dnia dla Was 🤗Myszkaaa20, bonassola, Paula9463 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry! ☀️
@Myszka super! To teraz pozostaje tylko czekać na moment kiedy Mikołaj (dobrze pamiętam?) postanowi przyjść na świat 🥰
@Anka niech to będzie sen proroczy! ❤️😁Myszkaaa20 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry ☕️
🌻Motylku, dziś na śniadanie pieczona owsianka czekoladowa, później może pójdziemy na kiełbaskę z ogniska, obiad rosół a kolacja bułka z pastą z tuńczyka albo pizza twarogowa, jeszcze nie wiem 😁
🌻 Anka, z Twoimi snami to liczę, że to proroczy 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca, 07:52
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
8cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle⏳
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
Hejka. Witam się z pracy - ktos niestety musi 🤪 Mam nadzieję że chociaż Wy miło i aktywnie spędzicie ten dzień. Ja wczoraj zazywalam słońca bo byliśmy u teściów. Przy okazji zrobiłam ich psu podwórkowe spa 🤪 na początku psina nie chciała wejść do miski a potem jak poczuła kąpiel i ochłodzenie to klapła tyłkiem i nie chciała wyjść 🤣 Trochę jej pozazdrościła bo nie mamy basenu a tez bym się pochlapala.
Ania z Twoimi snami to jak Aszin mówi, jak na razie prorocze 🥹😉23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
11.04.2024 - wizyta u nowego ginekologa 👎
24.04.2024 - wizyta w poradni leczenia niepłodności
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Dzień dobry. Witam się po ciężkiej nocy. Nie wiem o co cho 😫 mój wykres w tym miesiącu jest jakiś śmieszny 🙈 dziś zrobię owulaki żeby sprawdzić czy mi wychodzą, bo owulacja chyba jutro będzie. Stary chodzi za mną jak pies, ale no niestety, musi obejść się smakiem 🤣 los naprawdę bywa złośliwy i jak nie trzeba to się dzieje, także nie będę kusić 😂 a zabezpieczać też się nie zamierzam 🙈
🌿Anka miałam się odnieść do Twoich słów ostatnich i zapomniałam. Widać, że bardzo chcecie drugiego dziecka. Tylko tak jakbyście nie chcieli się do końca do tego przyznać, ale myślę, że to wynika po prostu ze strachu. I jak najbardziej niekorzystanie z pomocy medycznej jest ok, tak zabezpieczanie się to już by było grubą przesadą 🤣 cieszę się bardzo, że jednak dajecie sobie cały czas szansę na zajście w ciążę. Co ma być to będzie, tak jak pisałam wcześniej, jeśli jest Wam pisane drugie dziecko, to będziecie je mieli 😘i nawet antykoncepcja by tu nie pomogła 😂
I czekam na test clearblue, bo chyba u nas na wątku takiego jeszcze nie było 😍Anka32 lubi tę wiadomość
-
aszin wrote:Dzień dobry ☕️
🌻Motylku, dziś na śniadanie pieczona owsianka czekoladowa, później może pójdziemy na kiełbaskę z ogniska, obiad rosół a kolacja bułka z pastą z tuńczyka albo pizza twarogowa, jeszcze nie wiem 😁
🌻 Anka, z Twoimi snami to liczę, że to proroczy 😁 -
Aszin a masz więcej tego rosołu? Bo też bym przyjęła23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
11.04.2024 - wizyta u nowego ginekologa 👎
24.04.2024 - wizyta w poradni leczenia niepłodności
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry 🌺
Gosiu czy Ty dzisiaj siusiasz na test czy coś pomyliłam? 🫶👱♀️ 34l. 🧔♂️28l. 👶 02.12.2022 💙
🩺08.05.24r. 10tc+0 2,93cm ♥️
🩺03.06.24r. 13tc+5 8,02cm chłopczyk?🩵🦋
🩺19.06.24r. 16tc+0 🩵Chłopiec na pokładzie🩵
🩺17.07.24r. 20tc+0 🥰 321g słodyczy
🩺23.07.24r. 20tc+6 II prenatalne 🫶 392g
🩺21.08.24r. 25tc+0 740g🩵
🩺18.09.24r. 29tc+0 1360g🤗
🩺16.10.24r. 33tc+0 2200g 🫢🩵
🩺06.11.24r. 36tc+0 3015g 🫣
nick nieaktualnyButterfly23 wrote:Dzień dobry. Witam się po ciężkiej nocy. Nie wiem o co cho 😫 mój wykres w tym miesiącu jest jakiś śmieszny 🙈 dziś zrobię owulaki żeby sprawdzić czy mi wychodzą, bo owulacja chyba jutro będzie. Stary chodzi za mną jak pies, ale no niestety, musi obejść się smakiem 🤣 los naprawdę bywa złośliwy i jak nie trzeba to się dzieje, także nie będę kusić 😂 a zabezpieczać też się nie zamierzam 🙈
🌿Anka miałam się odnieść do Twoich słów ostatnich i zapomniałam. Widać, że bardzo chcecie drugiego dziecka. Tylko tak jakbyście nie chcieli się do końca do tego przyznać, ale myślę, że to wynika po prostu ze strachu. I jak najbardziej niekorzystanie z pomocy medycznej jest ok, tak zabezpieczanie się to już by było grubą przesadą 🤣 cieszę się bardzo, że jednak dajecie sobie cały czas szansę na zajście w ciążę. Co ma być to będzie, tak jak pisałam wcześniej, jeśli jest Wam pisane drugie dziecko, to będziecie je mieli 😘i nawet antykoncepcja by tu nie pomogła 😂
I czekam na test clearblue, bo chyba u nas na wątku takiego jeszcze nie było 😍
Jeśli kiedykolwiek wstawię Wam tu swojego clearblue to tylko pozytywnego 😂 Chociaż czuję, że sobie na niego poczekacie 😜
Motylku a zdradzisz na jaki kierunek studiów się wybierasz? 🥹 -
Butterfly23, Lola93, blador2, Alysa, Cerva, Myszkaaa20, Viii, PoczątkującaPisarka, siesiepy lubią tę wiadomość
🚩Hashimoto
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
8cs:
💉Neoparin+💊 Acard150
Anka32 wrote:Jeśli kiedykolwiek wstawię Wam tu swojego clearblue to tylko pozytywnego 😂 Chociaż czuję, że sobie na niego poczekacie 😜
Motylku a zdradzisz na jaki kierunek studiów się wybierasz? 🥹
Na pewno szybko puknę się w głowę za ten pomysł jak mi przyjdzie co drugą niedzielę o 6 rano wstawać 🤣Anka32, Viii lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek! Piękna pogoda się dziś zapowiada, więc życzę Wam pięknego dnia.
Aniu, Tobie troszkę zazdroszczę Warszawy, ale może po porodzie się wybiorę. 😅
👱34
🧔32
👶08.2020
👶07.2024
⏸️11.11.2023 ❤️ w 9cs
14.11.2023 beta hcg 1460
16.11.2023 beta hcg 3335
28.11 7mm szczęścia, serduszko na USG. 😍
16.01. prenatalne, dziecko rozwija się prawidłowo. ❤️
13.02. 240g. zdrowego chłopca.
05.03. 382g.
26.03. połówkowe 640g. misia ❤️
16.04. Przekroczony kilogram! 1070g.
14.05. trzecie prenatalne, 1715g.😍
31.05. waga 2260g. 😍
28.06. 3400g. ❤️
12.07. 4000g. 😳
15.07. już jesteśmy razem 😍
3970 g. 56 cm ❤️
-
Hejka
🌿Carolina bardzo mi przykro, że tyle stresu Cię teraz spotyka. 🥺 Niezmiennie jednak trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie tych zawirowań.
🌿Anka oby sen był proroczy. 🤞🏼🙂
🌿 Motylku a to teraz u Was kalendarzyk i unikanie dni płodnych, że taki biedny ten Mąż? 😅 Myślałam, że naturalne starania zostają i jak "będzie to będzie". 😛 A to studia weekendowe? Jak będziesz z pracą godzić?Ccarolinaa lubi tę wiadomość
31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
Cerva wrote:🌿 Motylku a to teraz u Was kalendarzyk i unikanie dni płodnych, że taki biedny ten Mąż? 😅 Myślałam, że naturalne starania zostają i jak "będzie to będzie". 😛 A to studia weekendowe? Jak będziesz z pracą godzić?
Studia weekendowe, praca pon- pt, więc pogodzę bez problemu ☺️ -
Idziemy z mężem i psem do lasu, pies się trochę wykąpie w jeziorze, będzie zachwycony 😁 miłego dnia kochane ☀️
Alysa, Butterfly23, Viii lubią tę wiadomość
🚩Hashimoto
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
8cs:
💉Neoparin+💊 Acard150
Hej :*
Sikałam i coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że testy nie są dla mnie. Mam dość tych cieni ( wczoraj i dziś ) 🫣😅 Od przyszłego miesiąca tylko beta z krwi. Nie łudzę się, odstawiam dziś progesteron i czekam na wizytę 26. Mamy na oku jeszcze jedną klinikę i uderzymy tam może jeszcze w tym tygodniu jeśli znajdzie się termin do lekarza, który mi pasuje. Porównamy dwie opcje i zdecydujemy. Wkurza mnie to, ale co zrobić. Nie przeskoczę. Jeśli ktokolwiek zaproponuje mi IVF to idę w to jak w dym od razu. Rozmawialiśmy wczoraj z Kubą i jesteśmy coraz bardziej zmęczeni z miesiąca na miesiąc. Niby funkcjonujemy normalnie, ale w głowie siedzi.
Miłego dnia :* Zaczynamy celebrować dzień z Chłopcami 💜09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵🩵 ( 4.1.1 (3), 4.1.2 )
IVF listopad 🔜 -
Butterfly23 wrote:Ja nie wierzę w naturalne poczęcie z naszej strony. Ale wierzę w złośliwość losu 🤣 i bardzo bym nie chciała po miesiącu czy dwóch zajść w ciążę w nowej pracy. Od 1.08 jestem na bezrobociu, będę miała miesiąc przerwy między jedną a drugą pracą, więc tym bardziej wolałabym uniknąć „wpadki” 😂
Studia weekendowe, praca pon- pt, więc pogodzę bez problemu ☺️
Rozumiem 😃 O to cały miesiąc laby się Ci szykuje? Fajnie, 😀
🌿Gosia a jutro betą nie chcesz się upewnić zanim odstawisz leki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca, 10:04
31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024