Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAstereae wrote:Ja tak samo.
Miesa, ryby zawsze mam w zapasie w zamrażarce.
Trochę własnej włoszczyzny mam też już w kosteczkę w zamrażarce.
A pozatym to na bieżąco sprawdzam zapasy takie jak pomidory w puszczez tuńczyk, czy jakąs fasolę, kasze.ja się staram kupować w butelce szklanej, płatki owsiane, makarony, ryż, kasze, skyr waniliowy i zwykły musi u mnie być
Astereae lubi tę wiadomość
-
Edithka wrote:Ja zazwyczaj kupuję od razu więcej mięs, na zupę jakieś kości czy skrzydełka, na obiad różne mięsa i daję do zamrażalnika, a potem tylko wyciągam co mi pasuje. Włoszczyznę też zawsze mamy, jak nie świeżą to mrożoną. Sprawdzają się też gotowe mrożonki na zupę.🤭
No i wiadomo, zawsze mam ziemniaki, mąkę, kasze, ryż, makarony. Już wtedy da się wiele obiadów wymyślić nawet na szybko.co cieszy najbardziej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2024, 10:10
Edithka lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, dziś nadal biel wizira, temperatura lekko spadła. Więc czekam na królową 🐒
Jestem dopiero co po śniadanku, dzielę się i ja moim bananowym omletem z musem truskawkowym 😍
Mało się udzielam kulinarnie, bo ostatnio to raczej mąż wiedzie prym w kuchni. Ale muszę to zmienić. Tym bardziej, że ja lubię gotować. Małżonka kuchnia bardzo smaczna, ale za dużo warzywek i owoców to nie maFitatu już dziś odpalone 😁
@Edithka ja też Ci życzę tej córy, ale genów nie oszukasz i jak tak mówisz obstawiam chłopa 🤭
@Anka zdrówka dla małej 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2024, 10:15
Anka32, Butterfly23, Pusshka, Olalee, Edithka, aszin, Zbuntowana, Astereae, Viii, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
Starania o pierwszą🤰od 9/2022
♥ 2018 ♥
🏡 2020
💍 21.08.2021
💒 17.09.2022
🐶 5.10.2023 -
nick nieaktualnySarka94 wrote:Cześć dziewczyny, dziś nadal biel wizira, temperatura lekko spadła. Więc czekam na królową 🐒
Jestem dopiero co po śniadanku, dzielę się i ja moim bananowym omletem z musem truskawkowym 😍
Mało się udzielam kulinarnie, bo ostatnio to raczej mąż wiedzie prym w kuchni. Ale muszę to zmienić. Tym bardziej, że ja lubię gotować. Małżonka kuchnia bardzo smaczna, ale za dużo warzywek i owoców to nie maFitatu już dziś odpalone 😁
@Edithka ja też Ci życzę tej córy, ale genów nie oszukasz i jak tak mówisz obstawiam chłopa 🤭
@Anka zdrówka dla małej 🥰
i tulę za bielWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2024, 10:19
Sarka94 lubi tę wiadomość
-
Olalee wrote:Effiii jak tam włoski wyszły ?
https://zapodaj.net/plik-BlL8bOYWPlAnka32, Butterfly23, Olalee, Pusshka, Myszkaaa20, Sarka94 lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
nick nieaktualny
-
@Myszka będą kciuki mocne za jutrzejsze badanie ✊✊
@Bladorku postaraj się nie stresować, wiem że początek to jedno wielkie nie wiem i martwię się, też się martwię, ale wierzę że wszystko będzie dobrze i zobaczysz całego Kropka✊
@Edithka ✊✊ mój mąż ma 2 braci, jego starszy brat ma dwóch synów, a u nas córka, więc wszystko może się zdarzyć
@Anka zdrówka dla córki ;*
Anka32, Myszkaaa20, Edithka lubią tę wiadomość
👩🙍♂️ 31l.
👧 Ł. 02.2021
10.2023 cb 💔
7.12 ⏸️ beta HCG 55,9 mlU/ml
9.12 ➡️ beta HCG 195 mlU/ml
22.12 (5+5) jest Serduszko ❤️
6.02 rośnie Dziewczynka ❤️👧
02.04 403g małej M. 💕
24.06 2kg Dziewczyny 💪
12.08 już jestem 👧🥰 -
Dzień dobry, witam się z Wami po mojej małej przerwie już zdrowa ❤️ co prawda jeszcze nos obszczypany i gardło trochę drapie ale w porównaniu do tego co było to jest super 😊❤️ ja przez te moje zawirowania owulacji to nie wiem w sumie kiedy będę testować😅 miałam juz dzis byc 14dpo a się tak przesunęła, ze jest chyba dopiero 6 dpo ❤️wczoraj u mnie było piękne słoneczko, już myślałam, ze przyszła wiosna a ty dziś się budzę i pełno śniegu za oknem 🙉❄️ pięknego dnia wam życzę🫶🏽
Olalee, Anka32 lubią tę wiadomość
🫶🏽 2013
💒 2020
19.01.24 ⏸️
20.01.24 Beta 68,6 🥹
22.01.24 Beta 304,2 ❤️
27.01.24 Beta 2487,4 ❤️ -
nick nieaktualny
-
Anka32 wrote:@Sarka94 przytulam za biel 🫂
Smakowite śniadanko 😋
@Effiii fajnie wyszło 😍
A w jakim kolorze będzie ta długa sukienka którą zamówiłaś?ale oczywiście be mąkę upu i ostatecznie będę taśmowa biust bo jakoś te samonośne biustonosze do mnie nie przemawiają tak więc efekt finalny też będzie inny .
Dzięki nie ma tragedii z włosami ale do efektu ostatecznego jeszcze daleko. Chociaż już po glowie mi chodzi że pewnie na lato wrócę do czerwieni;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2024, 10:28
Anka32, Olalee, Myszkaaa20 lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
nick nieaktualnyPyśkaaa wrote:Dzień dobry, witam się z Wami po mojej małej przerwie już zdrowa ❤️ co prawda jeszcze nos obszczypany i gardło trochę drapie ale w porównaniu do tego co było to jest super 😊❤️ ja przez te moje zawirowania owulacji to nie wiem w sumie kiedy będę testować😅 miałam juz dzis byc 14dpo a się tak przesunęła, ze jest chyba dopiero 6 dpo ❤️wczoraj u mnie było piękne słoneczko, już myślałam, ze przyszła wiosna a ty dziś się budzę i pełno śniegu za oknem 🙉❄️ pięknego dnia wam życzę🫶🏽
wydłużony cykl, choroba, nooo będę trzymać kciuki za testowanie
u mnie jedna wielka chlapa za oknemPyśkaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffiii wrote:Anka , Olalee pudrowy róż , cierpliwości po 16 będzie foto
ale oczywiście be mąkę upu i ostatecznie będę taśmowa biust bo jakoś te samonośne biustonosze do mnie nie przemawiają tak więc efekt finalny też będzie inny .
Dzięki nie ma tragedii z włosami ale do efektu ostatecznego jeszcze daleko. Chociaż już po glowie mi chodzi że pewnie na lato wrócę do czerwieni;)
Ja i cierpliwość 😅😛
Mimo wszystko zaczekam bo nie mam wyjścia 😁
Mnie czasem kusi jaśniejszy blond ale jak pomyślę w jakiej kondycji mam włosy po tych wszystkich farbowaniach, przyciemnianiach i ponownych rozjaśnianiach to mi się odechciewa jednak 😁 -
Ja dziś spałam u rodziców, dopiero wróciłam do domu, więc śniadanie mało zdrowe, obiad mam od mamy - ziemniaki i pałki pieczone, więc też tak średnio 😅 ale później pójdę na zakupy to od jutra wracam na dobre tory.
Ciężko też będzie w taką pogodę nabić kroki, ale postaram się trochę wykręcić 😬
A w sobotę rodzice zapraszają na domowe pączki 😍🤤Myszkaaa20, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
3 stymulacje Clostilbegyt ✖️
👩 Hashimoto+trombofilia ✖️ Inne badania ✔️
🧑🏻 Ciężka oligoteratozoospermia ✖️Inne badania ✔️
⏳Kariotypy
🔜 Konsultacja andrologiczna
IVF? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaszin wrote:Ja dziś spałam u rodziców, dopiero wróciłam do domu, więc śniadanie mało zdrowe, obiad mam od mamy - ziemniaki i pałki pieczone, więc też tak średnio 😅 ale później pójdę na zakupy to od jutra wracam na dobre tory.
Ciężko też będzie w taką pogodę nabić kroki, ale postaram się trochę wykręcić 😬
A w sobotę rodzice zapraszają na domowe pączki 😍🤤 -
nick nieaktualny