Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Sofka88 wrote:dziewczyny jesteśmy zalamani!
dziś powtórzyliśmy badania i teraz zamiast 3,4 mln mamy uwaga 1,7 mln plemników.... to jest jakiś kiepski żart ;(
ponad 1,5 miesiąca łykania milionów suplementów, soków pomidorowych rzuceniu wszystkich używek itd... nie wiem jak to możliwe ?!
Sofka, dla mnie to nadal za wcześnie - 1,5 miesiąca mimo wszystko jeśli był spadek formy na tych samych żołnierzach. Powtórzcie po 3 miesiącach, na nowym nasieniu. Nie poddawaj się. A co do supli to one też potrzebują czasu, optymalne jest min. 3 miesiące 😘Sofka88 lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS, niedoczynność tarczycy, brak regularnych owulacji, kariotyp ✅
🧑🏻 niskie parametry nasienia, ŻPN, kariotyp ✅
fragmentacja DNA pow. 30%, SORP 3,87% ❌poniżej 1 mln, reszta nie do oceny z powodu małej ilości
⭕️ wstrzymana procedura ivf - zła cytologia | kolposkopia - zabieg elektrokonizacji szyjki macicy ⭕️ CIN I i CIN II zmiana usunięta z marginesem zdrowej tkanki |
KIR AA, MTHFR homo (C677), PAI hetero ⭕
💉 11 pobranych - 10 dojrzałych - 6 zapłodniono - 4 zapłodnione - 3 blastki | jedna wczesna blastka 1 podana w 5 dobie, 4.2.2 ❄️ i 4.2.3 ❄️ na zimowsku |
28.10 transfer | 5 dpt 3,4 | 6 dpt ⏸️ | 7 dpt 33,2 mlU/ml | 9 dpt 82,5 mlU/ml | 10 dpt 114,7 mIU/ml | 15 dpt 679,5 mlU/ml 16 dpt 1075,9 | 24 dpt CRL 3.0mm | 28 dpt 33407 ng/ml | 29 dpt CRL 6.4mm i 💜 | 8w6d 2.04cm i 168 bmp
-
nick nieaktualnyaszin wrote:Kopnijcie mnie w dupę, bo chciałam odkurzyć i umyć podłogi a mam lenia 🙄
Też obstawiam dwa, ale chciałabym wszystkie! ❤️
Klaudia, oby więcej takich objawów 🤪😁
Ja już dziś dwa razy odkurzałam: D przed pracą i po obiedzie, ale ja odkurzacz traktuję jako szczotkę
Edit: doczytałam, że już umyte, brawotak sobie myślę, że jakbym miała na stale psiaka w domu to bym chyba z odkurzaczem w ręce chodziła:) albo bym wyluzowala:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2024, 18:17
-
Sofka, tak jak dziewczyny mówią, to nie musi oznaczać jeszcze niczego złego. Upłynęło mało czasu, sprawdzicie po kilku miesiącach, albo już w ogóle nie będzie takiej potrzeby, bo już będziesz z brzuszkiem. 🌹
Ezra, oczywiście że pokażę ciotkom dzidziutka. 🥰
Jeszcze 23 godziny. 😅goska000, ezra, Sofka88, Viii, Muuu., Sunnysunsun lubią tę wiadomość
👱34
🧔32
👶08.2020
👶07.2024
⏸️11.11.2023 ❤️ w 9cs
14.11.2023 beta hcg 1460
16.11.2023 beta hcg 3335
28.11 7mm szczęścia, serduszko na USG. 😍
16.01. prenatalne, dziecko rozwija się prawidłowo. ❤️
13.02. 240g. zdrowego chłopca.
05.03. 382g.
26.03. połówkowe 640g. misia ❤️
16.04. Przekroczony kilogram! 1070g.
14.05. trzecie prenatalne, 1715g.😍
31.05. waga 2260g. 😍
28.06. 3400g. ❤️
12.07. 4000g. 😳
15.07. już jesteśmy razem 😍
3970 g. 56 cm ❤️
-
nick nieaktualnyezra wrote:16 stycznia - Wtorek - Dzień Zbiorowego Siku na Patyk albo Zbiorowa Zorganizowana Grupa Sikająca 🤣🤣🤣
klaudia_23 wrote:Tak dla rozluznienia atmosfery po tych negatywnych myslach powiem wam jaki mam objaw ciazowy, ktory mnie zaskoczyl, bo nie slyszalam o tym wczesniej od nikogo. A jest to.. dochodzenie w czasie snu 😂 bardzo czesto snia mi sie przytulanki z moim partnerem lub sama ze soba i wtedy dochodze i az sie wybudzam dochodzac tez na zywo 😂 Jak zdarzylo sie to pierwszy raz jakies 13dpo to bylam przerazona, a teraz juz sie przyzwyczailam, bo mam tak z 2-3 razy w tygodniu. Przed ciaza nigdy czegos takiego nie mialam 😅
@Alysa, przykro mi kochana na całokształt relakcji z mamą 🫂
@Sofka, przytulam mocno 🫂 Może faktycznie to jakaś infekcja? Trzymam mocno kciuki za powtórkę badań w Klinice - może to przez te laboratorium...? I faktycznie nie przejmujcie się w razie jakby w czwartek wyniki nadal nie były rewelacyjne, tak jak @ezra pisze - 3 miesiące trwa poprawa parametrów od zmian nawyków/wprowadzenia diety
@Berry123, gratulacje ❤
Dziewczyny, dziękuję za wsparcie podczas rozmowy, czułam je! Ogólnie to było bardzo dziwne przeżycie... zacznę od plusów - fajna kasa, dużo procedur - czyli porządeczek, który uwielbiam, możliwości rozwoju i awansu, ALE szef, z ktorym miałam rozmowę bardzo specyficzny 😅 Ogólnie ogarnięty i inteligentny gość, ale zdecydowanie ma ADHD i mówi co mu ślina na język przyniesie. Nawet tematy poglądów politycznych się pojawiły 🙈 Nie wiem czy umiałabym współpracować z taką dość "niestabliną" osobą, która skacze po tematach, nie do końca daje się wypowiedzieć... Mimo, że dostałam od razu chęć na współpracę, powiedziałam, że dam odpowiedź do piątku. Zobaczę jak jutrzejsza rozmowa sie potoczy (trzecią odmówiłam, bo poczytałam o firmie). Ale jutro już na większym luzie pójdzie, pierwsze koty za płoty 👌Myszkaaa20, blador2, aszin, Olalee, goska000, Edithka, Sofka88, ezra, karola_b, Muuu., Sarka94, Sunnysunsun lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlysa wrote:Pewnie powodu focha nkie poznam nigdy ale odnoszę wrażenie po ich zachowaniu że wszystko rozchodzi się o dzieci. A raczej no to że jeszcze ich nie mamy, a tym sami oni z naszej strony nie mają wnuków. Jakby to nasza wina była, gdybyśmy celowo ich tego pozbawiali
Sofka przykro mi, ale nie poddawaj się, dla Ciebie też zaświeci słońce❤Sofka88 lubi tę wiadomość
-
Pusshka wrote:Ja już kilka razy miałam takie sny, fajna sprawa.. Polecam każdej 😏 U mnie niestety to nie były objawy ciążowe - a może stety, bo to było kilka lat temu, gdy jeszcze o macierzyństwie nie myślałam 😅
@Alysa, przykro mi kochana na całokształt relakcji z mamą 🫂
@Sofka, przytulam mocno 🫂 Może faktycznie to jakaś infekcja? Trzymam mocno kciuki za powtórkę badań w Klinice - może to przez te laboratorium...? I faktycznie nie przejmujcie się w razie jakby w czwartek wyniki nadal nie były rewelacyjne, tak jak @ezra pisze - 3 miesiące trwa poprawa parametrów od zmian nawyków/wprowadzenia diety
@Berry123, gratulacje ❤
Dziewczyny, dziękuję za wsparcie podczas rozmowy, czułam je! Ogólnie to było bardzo dziwne przeżycie... zacznę od plusów - fajna kasa, dużo procedur - czyli porządeczek, który uwielbiam, możliwości rozwoju i awansu, ALE szef, z ktorym miałam rozmowę bardzo specyficzny 😅 Ogólnie ogarnięty i inteligentny gość, ale zdecydowanie ma ADHD i mówi co mu ślina na język przyniesie. Nawet tematy poglądów politycznych się pojawiły 🙈 Nie wiem czy umiałabym współpracować z taką dość "niestabliną" osobą, która skacze po tematach, nie do końca daje się wypowiedzieć... Mimo, że dostałam od razu chęć na współpracę, powiedziałam, że dam odpowiedź do piątku. Zobaczę jak jutrzejsza rozmowa sie potoczy (trzecią odmówiłam, bo poczytałam o firmie). Ale jutro już na większym luzie pójdzie, pierwsze koty za płoty 👌
Super, że rozmowa dobrze poszła, jutro pewnie będzie jeszcze lepiej ❤️Pusshka lubi tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
Królikkicek wrote:O cholerka nawet bym nie wiedziała 😱 czyli biorę rano euthyrox i dopiero koło południa ta laktoferyne, Wit C i żelazo tak?
Tak dokładnie ja biorę Euthyrox N25 o 5.15 po godzinie posiłek i później po pracy koło 16 - żelazo , laktoferyna i Wit C“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBerry gratulacje
Pusshka cudowne wieści, jutro będzie jeszcze lepiejJa to bym chyba nie dala rady, jestem nieśmiała i pewnie z nerwów by mnie zatkało.
Klaudia ja w ciąży z synem non stop miałam ochotę na przytulanki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2024, 18:29
Berry123, Pusshka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, cały dzień czytam Was! Jutro mocna ekipa testująca stoję pod kibelkiem 😁
Pusshka pierwsze koty za ploty, super. Powodzenia na kolejnej rozmowie!
Orgazm w trakcie snu to super doświadczenie miewam co jakiś czas! 🤪 niestety to nie objaw ciążowy u mnie
Alysa tule mocno ❤️
Odnośnie aktywności i motywowania to dziś wstałam o 6 i zrobiłam poranne aeroby, poszłam na 45 minutowy spacer na ten mróz i zrobiłam kroki!
Co do nie jedzenia słodyczy to w tym tygodniu wymyśliłam, że będę jeść 2 x coś słodkiego i dziś wleciały domowe gofry :
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2024, 16:22
Olalee, Pusshka, Myszkaaa20, blador2, karola_b, Muuu., Sunnysunsun, Butterfly23 lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Ja właśnie po wizycie u ginekologa
miałyście rację, w sobotę był pik i owulacja !
Pierwsza bezobjawowa, gdzie myślałam, że nie będziePusshka, goska000, Olalee, blador2, Liyss🧚🏻, Anka32, Edithka, ezra, Viii, karola_b, Muuu., Sarka94, Sunnysunsun, Butterfly23, bonassola, Wenka lubią tę wiadomość
👩🏽30 🧔🏼♂️ 35
Starania od 31.12.2023 z pełnym monitoringiem owulacji ✔️
Badania w normie, nasienie w normie ✔️
3.01.2025 rozpoczęcie stymulacji do in vitro w REPROFIT Ostrawa.
15.01. Punkcja ✊🏻🙏🏼
34🥚 12 zapłodnionych 🙏🏼
2x 5BB 🥹
31.03.25 - FET 5BB 5-dniowa
3dpt- beta 3.1, 4 dpt- cień cienia na kilku testach, 5 dpt beta 15.20, 7 dpt beta 69.70, 9 dpt beta 162,4, 11 dpt beta 377,80, 14 dpt beta 1330,70, 17dpt beta 3310,
6t2d serduszko ❤️CRL 0,4 cm 🥹proszę zostań
7t5d - CRL 1,4 cm ❤️
NIFT -ok, będzie synuś 🥹👦🏻
Termin porodu: 17.12.2025.
-
nick nieaktualnyLiyss🧚🏻 wrote:Dziewczyny, cały dzień czytam Was! Jutro mocna ekipa testująca stoję pod kibelkiem 😁
Orgazm w trakcie snu to super doświadczenie miewam co jakiś czas! 🤪 niestety to nie objaw ciążowy u mnie
Alysa tule mocno ❤️
Odnośnie aktywności i motywowania to dziś wstałam o 6 i zrobiłam poranne aeroby, poszłam na 45 minutowy spacer na ten mróz i zrobiłam kroki!
Co do nie jedzenia słodyczy to w tym tygodniu wymyśliłam, że będę jeść 2 x coś słodkiego i dziś wleciały domowe gofry :
A to dlatego, że jutro małż do szpitala na operacje i chciałam mu zrobić coś na osłodę. Jeszcze raz proszę za kciuki za męża i myślcie o nas. Bo ja to panikara nr 1 jestem i przeżywam to na maxa.
Będę trzymać kciuki za męża i myśleć o Was cieplo. Mi, w trakcie operacji męża pomagała modlitwa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2024, 18:41
Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
-
Natka, super wieści
Liyss, kciuki za Męża, a dla Ciebie jak najmniej stresu :*
Pusshka, cieszę się, że wszystko poszło dobrze. Jutro na luzaku 😎 Informuj NasPusshka, Liyss🧚🏻, Natka:) lubią tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
3x IUI ❌
4 IUI - 28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵
IVF listopad ( mrożonka 4.1.1 ) 🧡🍀🥹
4 dpt - 11.7. 6 dpt - 81.2. 8dpt - 289.5. 10 dpt - 902. 14 dpt - 5396. 17 dpt - 11143. 31 dpt - 110300.
5w3d - pęcherzyk ciążowy i żółtkowy.
6w0d - 2,3mm i ♥️
7w3d - 8mm
8w6d - 2,2 cm
12w5d - 6,8 cm. I prenatalne, wszystko super 🍀
16w5d - 170g zdrowego Maluszka 🥰
20w5d - 376g Kociaka 🥰
22w1d - Czekamy na Olgę🩷
25w0d - 744g Myszki 💕
29w0d - 1300g Córci 🥹
30w3d - 1625g zdrowej Dziewczynki 👶
33w0d - 2231g Akrobatki ❤️🔥
35w5d - 2752g Żuczka 💜
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Liyss🧚🏻 wrote:Dziewczyny, cały dzień czytam Was! Jutro mocna ekipa testująca stoję pod kibelkiem 😁
Alysa tule mocno ❤️
A to dlatego, że jutro małż do szpitala na operacje i chciałam mu zrobić coś na osłodę. Jeszcze raz proszę za kciuki za męża i myślcie o nas. Bo ja to panikara nr 1 jestem i przeżywam to na maxa.
Pysznie wyglądają 😍😋😋
Masz moje kciuki 🤞 wszystko będzie dobrze ❤️Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
nick nieaktualny@Natka:), ja w tym cyklu też nie miałam żadnych bóli owulacyjnych i myślałam, że nic z tego, a również monitoring potwierdził, że owu była - super wieści 🤩
@Liyss, duże kciuki za męża 🤞 będzie dobrze 🫂
@Anka, oj tak mimo że nacisk na odpowiedź tu i teraz był duży 😅 Chcę mieć porównanie przynajmniej jeszcze z jednym miejscemLiyss🧚🏻, Anka32, Viii, Natka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny