Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Alysa, a można gdzieś zobaczyć Twoje rękodzieło?
Dzień dobry, zaraz zabieram się za smażenie naleśników ☺️Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle❌
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września, 20:31
Anka32, karola_b, Pusshka, Myszkaaa20, Wenka lubią tę wiadomość
23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
11.04.2024 - wizyta u nowego ginekologa 👎
24.04.2024 - wizyta w poradni leczenia niepłodności
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
nick nieaktualnyAlysa wrote:Cos tam w domu już mam, mam też zdjęcia tego co kiedyś zrobiłam. Jakby któraś czegoś potrzebowała to służę pomocą. Dziergam na drutach, na szydełku zazwyczaj koce, chusty, czapki, rękawiczki, swetry, maskotki, bransoletki z koralików szklanych itp. Full serwis
Chętnie zobaczę maskotki i te bransoletki ❤️
Zresztą całą resztę też ale nie wiem czy na sweter będzie mnie stać 😜 -
Dzień dobry w Nowym pięknym i płodnym Roku Mamusie! ❤️
Tak mi wpadła myśl do głowy, czy my sobie robimy listę kto kiedy testuje przy naszych wierszykach? Ten element na miesięcznych mi się podobał 😊
@Alysa amen! 🙌
@Anka jakbym dzisiaj się zważyła to bym wpadła w doła po wczorajszej imprezce. Mieliśmy przepyszne jedzonko, ale sushi zmiotło mnie z planety 😍 Zakochałam się ❤️Alysa, Myszkaaa20, goska000 lubią tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
Dzień dobry w Nowym roku.
Młody padł o 22 i wstał o 8.30.
Oby 2024 był lepszy bo 2023 się kłótnia skończył o dziękuję.
I u nas mega mgłaViii lubi tę wiadomość
ŚLUB 24.08.2018r
Strania o bobo 01.2018
27.02.2020 32tc Synek na swiecie🥰
09.2023 starania o rodzeństwo 🤩
06.09.2024 38 tc cukrzyca ciążowa Drugi Synek🥰🥰 -
nick nieaktualnyViii wrote:Dzień dobry w Nowym pięknym i płodnym Roku Mamusie! ❤️
Tak mi wpadła myśl do głowy, czy my sobie robimy listę kto kiedy testuje przy naszych wierszykach? Ten element na miesięcznych mi się podobał 😊
@Alysa amen! 🙌
@Anka jakbym dzisiaj się zważyła to bym wpadła w doła po wczorajszej imprezce. Mieliśmy przepyszne jedzonko, ale sushi zmiotło mnie z planety 😍 Zakochałam się ❤️
Właśnie chyba przełożę ważenie na jutro bo i tak już wypiłam szklankę wody (przed kawusią!) Więc na czczo nie jestem a po co od razu 1 stycznia się wkur.. 🤣Viii lubi tę wiadomość
-
Witam się z Wami przyszłymi mamusiami.
Viii te daty to uważam że lepiej żeby każda z Nas sobie ustawiła we własnym opisie l, żeby dodatkowo nie obciążać Blador'ka
Anka opowiadaj co się dzieje
ultramaryna_, Viii, Paula9463, Myszkaaa20 lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Cześć, laski! 😘 Mam nadzieję, że każda dotarła bezpiecznie do domu i teraz odsypia 🙂
Śmiałam się z wczorajszej warty Winiar na wątku do polnocy 😅 Byłam tak samo umęczona, już nawet mi się pisać nie chciało 😅
Co do wagi - masakra, ja to nie mam odwagi wejść 😂 Dwa dni przed świętami zaczął się maraton żarcia i trwał do wczoraj, przypieczętowany trzema paczkami chipsów 🫣😳😂 Koniec, finito, przyłączam się do samoogarniecia! 🤞
@Alysa kochana, będziesz cudowną prowadzącą, nic się nie stresuj! 👌😘Viii lubi tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
23.11. III prenatalne, 1713g 👌 (31+0)
🩺 3.12.
-
.
blador2, Anka32, karola_b, Effiii, Viii, Pusshka, bonassola, Olaura, Muuu., Bulbasek, Myszkaaa20, Liyss🧚🏻, Wenka lubią tę wiadomość
23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
nick nieaktualny
-
Alysa, ten kocyk cuuuudo! 😍🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle❌
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
nick nieaktualnyViii wrote:Tak mi wpadła myśl do głowy, czy my sobie robimy listę kto kiedy testuje przy naszych wierszykach? Ten element na miesięcznych mi się podobał 😊
Jeszcze odnośnie tego wyraże swe zdanie 😜
Osobiście jestem na nie. Nie wiem czy nie wprowadziłoby to trochę chaosu w tym pierwszym poście. Chyba, że jakiś osobny dopisek.
Poza tym na miesięcznym też była rozpiska a i tak zawsze padało pytanie u kogo jutro pod kibelkiem 🥹
Viii, Paula9463 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
@Alysa cuda tworzysz! 😍 urzekły mnie kocyki i sweterek ❤️
A nasz sylwester miał być we trójkę, a skończyło się na tym, że koło 19 poszliśmy tylko "na chwilke" do mojego chrzestnego dwa domy dalej i zostaliśmy tam do północy 😅
Ale wjechały jeszcze dwa odcinki "Berlina" 🙂
Jakie macie plany na dziś? Chill czy aktywnie? 😊
My raczej będziemy się wylegiwać dziś, może skoczymy na spacer do lasu.Viii lubi tę wiadomość
-
Anka32 wrote:Jeszcze odnośnie tego wyraże swe zdanie 😜
Osobiście jestem na nie. Nie wiem czy nie wprowadziłoby to trochę chaosu w tym pierwszym poście. Chyba, że jakiś osobny dopisek.
Poza tym na miesięcznym też była rozpiska a i tak zawsze padało pytanie u kogo jutro pod kibelkiem 🥹
Bo większość planuje sikanie na konkretny dzień a potem i tak się łamie i sika wcześniej 😂😂😂Paula9463, Anka32 lubią tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
.
aszin, blador2, Viii, Pusshka, Anka32, karola_b, Butterfly23, kasia97, Muuu., Myszkaaa20, goska000 lubią tę wiadomość
23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
@Alysa śliczne rzeczy robisz ❤️❤️❤️ Podziwiam pasję i talent
@ultramaryna ja planuję ważenie dopiero w piątek 😀
@Effi uważam że to świetny pomysł! 😀 Może da się ustawić suwaczek np na dzień owulacji i potem nam odlicza ile dpo?ultramaryna_ lubi tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
.
23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
Anka32 wrote:@Effiii a w jakiej konkretnie kwestii?
@Alysa wszystko piękne 🥹❤️
Alysa jak mi się powiedzie to chce kocyk !!
Viii pewnie dałoby się pokombinować
Viii lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔