Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry w nowym roku ❤️
Ja czuję się dobrze bo nic nie piłam :p także nowy rok na trzeźwo
Dziś mam 11 dpo , zrobiłam test bo jak by inaczej , nadal negatyw więc moja nadzieję z dnia na dzień maleje :p
Jutro zrobię z rana pinka 😩chociaż już sama nie wiem co myśleć .
Wszystkiego dobrego dziewczyny w nowym roku ❤️Alysa lubi tę wiadomość
👩🏻 34l 🧔🏻 36l
🤵♂️👰♀️21.08.2020
👶 11.2018
Starania o drugie 👶
od: 04.23
👩 ➡️ Wit d3, kwasy omega-3,, kwas foliowy Naturell, b12 Naturell, , Resweratrol, NAC, Inosytol, wit.C sanprobi IBS, acard75
🧑 ➡️ wit d3, kwasy omega-3, selen, konezym q10, inozytol, kompleks wit b, cynk, Inosytol, NAC, wit gr.B., wit.C
❌️MTHFR_1298A- hetero
❌️PAI-1 4G hetero
❌️AMH- 0,711
✅️ MUCHA- negatywna 25.03.24
✅️ Morfologia 2% 🧔🏻nasienie ok
✅️ Białko wolne s 78,2 %
✅️PPJ ANA 1 ujemne
✅️Komórki NK 9%
✅️Zespół antyfosfolipidowy - ujemny
✅️ Trombofilia wrodzona- ujemne
✅️Kariotyp - prawidłowy XX XY
08.23- poronienie , puste jajo płodowe 💔
12.23 cb 💔
07.24 Aniołek 9+1 ( zatrzymany 6+3) 💔
09.24 cb💔 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września, 20:35
blador2, aszin lubią tę wiadomość
23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
11.04.2024 - wizyta u nowego ginekologa 👎
24.04.2024 - wizyta w poradni leczenia niepłodności
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
nick nieaktualny
-
Alysa wrote:To by się zgadzało, bo jak badałam proga w 7dpo to był na poziomie około 30, przy normie do 15,6. Dodatkowo gin mi mówiła ze piersi mogą mnie tak właśnie mocno boleć przez progesteron. Martwi mnie tylko, że te moje skurcze zaczynają się 2-3 dni po owu i ze wpływa to negatywnie na zagnieżdżenie, ale na to pewnie nikt mi nie odpowie.03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
Znalazłam na stronie jakiejś apteki po 9,99 😁 przy darmowej dostawie od 50 zł, więc biorę zapas + pinka Duo za 6 z groszem 🤪
blador2, Pusshka, Anka32, Kira lubią tę wiadomość
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle❌
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
Liyss🧚🏻 wrote:@Alysa piękne te rzeczy! Ten sweterek wyobraziłam sobie na moim bobo 😍
Dziewczyny, które są w ciąży- pamiętacie jakie miałyście samopoczucie w cyklu, w którym zaszłyście w ciąże? Czy przeczuwałyście coś? Czułyście się jakoś inaczej niż zwykle? 😁
Mi też się wydaje, że termin testowania lepszy na wątku miesięcznym niż tutaj tego pilnować 🥹
Mnie normalnie po owu bolały bardzo sutki. W tym cyklu totalnie nic więc założyłam, że owulacji nie było... Miałam tylko takie dziwne kłucie/swędzenie. Myślałam, że coś nie tak ze stanikiem. 😅 Do tego kremowy śluz i szyjka po domniemanej owu została wysoko i od razu się zrobiła zamknięta (?). Przynajmniej tak mi się wydawało, bo to dopiero był początek obserwacji i nie jestem w tym specjalistką. 😛 Nastawiłam się, że nic z tego, bo endo miałam cieniutkie i teoretycznie bez szans na zagnieżdżenie. Dlatego byłam spokojna, a zatestowałam totalnie z ciekawości. 😅
@pusshka tak, my już wczoraj pogodzeni, a dziś rano porządnie powitaliśmy Nowy Rok 🔥♥️😛Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia, 14:11
Viii, Liyss🧚🏻, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
Myszkaaa20 wrote:Ja jak piję za mało wody to od razu boli mnie głowa. Codziennie wypijam min. 2,5l wody a do tego kawa herbata, ale to już jest wyrobiony nawyk 😉
Ja owulaki polecam z Facelle wychodzą drogo ale nigdy mnie nie zawiodły 😉
ja mam tak samo - jak nie wypije min 2l to zaczyna mnie bolec głowa 🙃
tak jak @blador 2 polecam pic małymi łyczkami i najlepiej mieć zawsze pod ręka butelkeWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia, 14:20
👩🦰 26 / 7 cs ✨
💊 Omega 3, wit B6 i B12, C, D, E, kwas foliowy, inozytol, olej z wiesiołka, magnez, cynk, jod
🙎♂️ 30 -
.
23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
Hej w Nowym Roku 💞 Małpa się rozchulała. Z lekarzem ustaliłam co i jak. Powtórka z zeszłego miesiąca. Aromek od 5dc przez 5 dni. 11dc monitoring. Po podglądzie jeśli wszystko będzie ok, zastrzyk i IUI.
Alysa, czekaj na zamówienie ode mnie :> Piękne rzeczy robisz ⭐ Ja robię koce z grubej włóczki ręcznie
Pusshka, lepiej, ale to nie to. Nie ma możliwości rozmowy wśród gości i dzieci
Anka, pij, pij Woda jest bardzo potrzebna. Ja 3l dziennie, latem 4 Możesz sobie wyobrazić ile razy dziennie chodzę siku 😂
Ściskam za wszystkie biele :* Czekam na kreseczki 💚💚💚
Wracam do ekipy. Zjemy obiadek i zbieramy się do domu 😊 Przyznaję, że przeczytałam pobieżnie. Od jutra już wszystko wróci do normyPusshka, Viii, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵🩵 ( 4.1.1 (3), 4.1.2 )
IVF listopad 🔜 -
aszin wrote:Jej, ja uwielbiam sushi, mąż na szczęście też, często sobie zamawiamy na jakieś okazje
A ja się zastanawiam czy wypróbować owulaki z Action w tym cyklu czy zostać przy Domowym Laboratorium. Potrzebne mi są w tym cyklu tylko dla wyliczenia 7dpo, żeby zbadać proga
Alysa wrote:Ja na szczęście razem z małżem lubimy łososia, sery pleśniowe, tatara ja tylko śledzi nie lubię a on uwielbia Co do książek ja lubię kryminały. Ostatnio pani z biblioteki poleciła mi trylogię "Cisza białego miasta" - polecam
Cerva wrote:@pusshka tak, my już wczoraj pogodzeni, a dziś rano porządnie powitaliśmy Nowy Rok 🔥♥️😛aszin lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶 od 10/2022
❌️ endometrioza
🍍IVF: 22.05 punkcja. Pobrano 20 🥚, dojrzałych 15, zapłodniono 11.
Mamy 6: ❄️❄️❄️4BA, ❄️❄️❄️3BB
24.06 transfer 4BA 🍀
7 dpt beta 79,7 mIU/ml ❤️, 9 dpt 212 mIU/ml , 11 dpt 584 mIU/ml, 15 dpt 3948 mIU/ml
19.07 wizyta 25 dpt: 0,58 cm zarodka z serduszkiem ❤️
26.08 prenatalne: bobo ma 5,88 cm
11.10 250g synka 🥰
6.11 II prenatalne: misiu waży 470g
-
Alysa wrote:Ja na szczęście razem z małżem lubimy łososia, sery pleśniowe, tatara ja tylko śledzi nie lubię a on uwielbia Co do książek ja lubię kryminały. Ostatnio pani z biblioteki poleciła mi trylogię "Cisza białego miasta" - polecam
zapisuje polecajke, oby była na legimi 🤞👩🦰 26 / 7 cs ✨
💊 Omega 3, wit B6 i B12, C, D, E, kwas foliowy, inozytol, olej z wiesiołka, magnez, cynk, jod
🙎♂️ 30 -
blador2 wrote:Cerva jakie miałaś endo?
4,4 mm. Od razu na drugi dzień kupiłam morele i migdały, ale wątpię żeby tak magicznie podziałały. 😅 Także do teraz mnie zastanawia jak dzidziolek się tam zadomowił. 🙂blador2, Ccarolinaa, Zaczarowan, Viii lubią tę wiadomość
31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
Lola93, https://apteczkadziecka.pl/product-pol-27330-Domowe-Laboratorium-Test-owulacyjny-LH-5szt.html?query_id=3 😁
Lola93 lubi tę wiadomość
🚩Hashimoto
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
.
Pusshka, goska000 lubią tę wiadomość
23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
A jeśli chodzi o kryminały to bardzo polecam książki Mieczysława Gorzki i Przemysława Piotrowskiego ❤️ a ja dziś zaczynam najnowszą Chyłkę, chyba już z sentymentu.
Pusshka lubi tę wiadomość
🚩Hashimoto
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150