Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Zaczarowan wrote:Hej dziewczyny! Czy u was też tak mgliście? Masakra.. nic nie widać 😂 Jak nastroje w ten pierwszy dzień roku?
Widzę, że woda idzie w ruch! Może wezmę przykład z was dziewczyny 😘Zaczarowan lubi tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września, 20:36
23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
11.04.2024 - wizyta u nowego ginekologa 👎
24.04.2024 - wizyta w poradni leczenia niepłodności
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Ja wam polecam serie Camilli Lackberg (szwedzkie kryminały).
Książkę "za zamkniętymi drzwiami", na długo zostało w mojej pamięci więc szczerze Wam polecam.
A z romansów na lepsze libido polecam: Possesed, Pan Masters i w sumie wiele innych. Jak będziecie zainteresowane to dajcie znać napiszę więcej.
Najpiękniejsza historia miłosna o przyjaźni jaka czytałam i bardzo płakałam to ''Promyczek'' i druga część "GUS" przeczytałam w jedna noc , nie mogłam odłożyć też książki. 🥹🥹🥹 Serio chciałabym żebyście mi zaufały, nie do końca to typ książek który ja lubię ale jednak się na nią zdecydowałam i nie żałuję.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia, 15:57
Pusshka lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
U mnie śnieg pada bardzo i mgła przez cały dzień była, jak przestanie trochę padać to pójdę na spacer bo tylko siedzę całymi dniami👩🏼27 👨🏽26
4x🐈🐈⬛🐈🐈⬛
•Podejrzenie endometriozy
2 cs ❤️
⏸️ 23.12.2023
27.12,2023 - beta hcg 332,86 mIU/ml
30.12.2023 - beta hcg 1076,36 mIU/ml
19.01.2023 - usg, jest kropek 1,20cm i serduszko 😻
26.04.2024 - połówkowe, 484g dziewczynki 👧🏼🩷
27.06.2024 - III badania prenatalne, 1512g 🩷
29.08.2024 - sn na świat przyszła Sara🥰
-
nick nieaktualnyU nas na przemian śnieg z deszczem albo sam deszcz.
Małżyk mnie zaskoczył bo zaproponował spacer, sam z siebie i przeszliśmy prawie 5 km
Poza tym ściągnął sobie Stravę i stwierdził, że planuję być bardziej aktywny w tym roku. Nareszcie 🤣❤️blador2, Monia•, Viii, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
-
.
23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
blador2 wrote:A ja Wam polecam "Jeźdźca miedzianego" piękne 3 cegły z historią miłosną i wojną.
Edit. To na pewno jedna z moich ulubionych książek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia, 16:11
blador2 lubi tę wiadomość
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle❌
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
nick nieaktualnyAlysa wrote:Anka może maz liczył na jakisz szybki numerek w plenerze?
A jak Wasze gagatki? Jakiś plan mają na siebie?
Jakby chcial mnie przyprawić o zawał to pewnie by to zaproponował bo to byłby dla mnie szok 🤣
Dam znać jutro bo plany planami ale zobaczymy co faktycznie zrobią 😜 -
Effiii wrote:Ja wam polecam serie Camilli Lackberg (szwedzkie kryminały).
Książkę "za zamkniętymi drzwiami", na długo zostało w mojej pamięci więc szczerze Wam polecam.
A z romansów na lepsze libido polecam: Possesed, Pan Masters i w sumie wiele innych. Jak będziecie zainteresowane to dajcie znać napiszę więcej.
Najpiękniejsza historia miłosna o przyjaźni jaka czytałam i bardzo płakałam to ''Promyczek'' i druga część "GUS" przeczytałam w jedna noc , nie mogłam odłożyć też książki. 🥹🥹🥹 Serio chciałabym żebyście mi zaufały, nie do końca to typ książek który ja lubię ale jednak się na nią zdecydowałam i nie żałuję.
Widzę że tu więcej fanek Cobena 😊
Chyłkę mam w kolejce do przeczytania.
Dzięki dziewczyny za polecajki, screeny poszły 🤩
Effiii, chętnie przygarnę więcej tytułów na zwiększenie libido, choć ostatnio nie mogę na to narzekaćStarania o pierwsze 👶 od 10/2022
❌️ endometrioza
🍍IVF: 22.05 punkcja. Pobrano 20 🥚, dojrzałych 15, zapłodniono 11.
Mamy 6: ❄️❄️❄️4BA, ❄️❄️❄️3BB
24.06 transfer 4BA 🍀
7 dpt beta 79,7 mIU/ml ❤️, 9 dpt 212 mIU/ml , 11 dpt 584 mIU/ml, 15 dpt 3948 mIU/ml
19.07 wizyta 25 dpt: 0,58 cm zarodka z serduszkiem ❤️
26.08 prenatalne: bobo ma 5,88 cm
11.10 250g synka 🥰
6.11 II prenatalne: misiu waży 470g
-
.
23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
nick nieaktualny
-
.
Anka32 lubi tę wiadomość
23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
Dwa dni mnie nie było i ponad 40 stron do nadrobienia - ale dałam radę! 🤣 pewnie mam już spore opóźnienie ale nie chciałam niczego ominąć..
Szczęśliwego Nowego Roku kochane i wiadomo - brzuszków dla nas wszystkich w tym 2024 roku 🙌🤩
Pusshka wrote:Do owulacji Proovulin x2 czyli kwasu foliowego 800, a po owu 1 saszetka czyli 400, ale po wczorajszych wynikach będę cały cykl brać 800 ☺️
@Luna 🫂
A to ma znaczenie w jakich porach się pije? Na czczo? Coś? Też przerzucam się na Proovulin 😍🤗
blador2 wrote:Nie znamy całej historii, ale za to że piła w ciąży nie wzbudza mojej sympatii. Myślę, że dlatego czasami tak ostro tu o niej na forum. Bo mimo wszystko co innego syndrom sztokholmski a co inneho koedy ona sama tworzy takie sytuacje.
Nikt jej nie zabronił szukać nawet bogatszego!
Ezra hop, hop where are you?!
Oh, kochana ktoś o mnie pamięta aż mi się ciepło na serduszku zrobiło 😍 trochę się rozleniwiłam na wątku ale już wracam do Was babeczki agentki! 😎😎😎😎
Kira wrote:Jeszcze chciałam się pochwalić jak bardzo można zjebać przekazanie info o 🤰
Był plan, że pokaże test w sylwka o północy. Fajerwerki, emocje, romantycznie.
No to 💩
Zaliczyliśmy sprzeczkę. Taką typową o nic, która rośnie do rozmiaru kłótni legendy🙈 Stary zaczął swoje klasyczne podnoszenie głosu, a ja wtedy spokojnym tonem upominam się, żeby na mnie nie krzyczał. Czym jak się pewnie domyślacie działam na niego jak płachta na byka 😂 I tak od słowa do słowa wycedziłam, że nie mogę się denerwować. A czułam już jak mi pikawa lata z nerwów. Ten do mnie bo co…
Bo jestem w ciąży idioto 🤡🤡🤡
Hue hue zabijcie mnie 🙈🙈🙈 Zjebałam wspomnienia na całe życie…
Haha, on zapomni jak większość chłopów pewnie nie przywiąże do tego wagi a Ty się będziesz z tego śmiać z czasem - ja do dziś pamiętam jak Stary mi się oświadczył w Wigilię RANO kiedy biegałam w dziurawych dresach 😎 zamiast wiecie jakiś świąteczny vibe czy coś to rano przy choince mnie złapał.. dziś mam z tego śmichy chichy 🤣🤣🤣
Alysa wrote:@ezra na misjonarza też lecimy z nogami do góry Na jeźdźca, od tyłu - na dwa sposoby, na boku, od tyłu na jeźdźca, od tyłu na leżąco, na stole, w kuchni, na kanapie, przy ścianie Generalnie za każdym razem staramy się żeby finał był inaczej, coby nudno nie było . I te nasze rozkminy jak było ostatnio Oczywiście z naszym temperamentem czasami nie zdążymy zmienić pozycji
Osz TY! No to lecicie faktycznie ostro 😎😎😎😂
Pusshka wrote:@Gośka, mam nadzieję że masaz pomógł nie tylko na ciało, ale i na sprawy wewnętrzne skoro miałaś gorszy dzień.. I trzymam kciuki, żeby dziś już było lepiej 🥰
@Alysa, muszę napisać, że mnie zachęcasz 😂 Co prawda staraliśmy się od czasu do czasu poszaleć, ale teraz stwierdzam, że póki nie ma biegających dzieci, to trzeba korzystać z całego mieszkania 😈
@karola_b, napiszę jak powiedział mąż - będzie dobrze 🥺❤❤
@ezra, co u Ciebie kochana?
Tulę za biele 🫂
@Anka32 masz dobre serduszko dla siostry! ❤
Przytulam wszystkie za biele (wybaczcie, że nie indywidualnie ale dopiero nadrobiłam 40 stron 🤭) i gratuluje kreseczek 🤞
Wczoraj i dziś spędzam z mężem i psiakami w domu - poza spacerem z psami ok 10km zrobiliśmy, jedzonko, kołderka, łóżeczko i tv 😍 dziś 6dc wczoraj odeszła @
Co do postanowień to jeszcze nie wiem ale podsumowałam wczoraj sobie mentalnie 2023 i cieszę się, że po 15 latach rzuciłam palenie, mój Małż też, pije min 2 l wody dziennie (bo widzę, że Anka walczysz ale uwierz ja kiedyś tylko kawa i nic cały dzień - to kwestia przyzwyczajenia 😎) i zdecydowanie lepiej się odżywamy chociaż nad tym pracuje ciągle 🤩
Kupiłam sobie ten wymarzony aparat, od Małża dostałam kurs na święta więc będę teraz się fiksować nową zajawką - a co do cyklu - nie planuje testować do @ (i planuje w tym trwać a nawet zrobić wszystko żeby zapomnieć o testowaniu zobaczymy jak mi pójdzie🤣) dziś 6 dc więc wcześnie, w następny wtorek 09.01 mam wizytę sprawdzić czy coś rośnie ale cały styczeń skupiamy się na badaniach Małża nasienie + posiew + androlog 😎 także odpuszczam ten cykl w imię badań ale będziemy oczywiście się przytulać i z ciekawości będę testować owulaki, bo jeszcze tego nie robiłam rzetelnie 🤔🤔🤣 planowana @ wg apki 27.01 - zobaczymy jak to na tym niestymulowanym rozpędzonym cyklu będzie 🤗
Miałam jeszcze takie przemyślenie z końcem roku.. że w zasadzie nie rozumiem skąd to moje takie ciśnienie na bobo, które w zasadzie nie pomaga, więc mam nadzieję, że uświadomienie sobie tego pomoże mi też trochę się zrelaksować 🙌
ściskam Was i mam nadzieję, że już uda mi się być na bieżąco znowu - zaraz nadrabiam wątki styczniowe i grudniowe 🙌blador2, Anka32, Muuu., Viii, Pełna chata, Pusshka, Sarka94 lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS, niedoczynność tarczycy, brak regularnych owulacji, kariotyp ✅
🧑🏻 niskie parametry nasienia, ŻPN, kariotyp ✅
fragmentacja DNA pow. 30%, SORP 3,87% ❌poniżej 1 mln, reszta nie do oceny z powodu małej ilości
⭕️ wstrzymana procedura ivf - zła cytologia | kolposkopia - zabieg elektrokonizacji szyjki macicy ⭕️ CIN I i CIN II zmiana usunięta z marginesem zdrowej tkanki |
KIR AA, MTHFR homo (C677), PAI hetero ⭕
💉 11 pobranych - 10 dojrzałych - 6 zapłodniono - 4 zapłodnione - 3 blastki | jedna wczesna blastka 1 podana w 5 dobie, 4.2.2 ❄️ i 4.2.3 ❄️ na zimowsku |
28.10 transfer | 5 dpt 3,4 | 6 dpt ⏸️ | 7 dpt 33,2 mlU/ml | 9 dpt 82,5 mlU/ml | 10 dpt 114,7 mIU/ml | 15 dpt 679,5 mlU/ml i progesteron 210,78 ng/ml | 16 dpt 1075,9 | 24 dpt CRL 3.0mm
26.11 - wizyta serduszkowa 🤞🏻 -
blador2 wrote:Mój syn to Aleksander 🥰 książki czytałam już w lo🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle❌
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
.
blador2, Pusshka, ezra lubią tę wiadomość
23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
.
Anka32 lubi tę wiadomość
23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia...