Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Alysa wrote:Dzień dobry dziewczyny.
Foskat ja coś widzę, ale strumieniowy facelle lubi oszukiwać.
Ultramaryna czekam na Twoje wyniki bety, tam coś ewidentnie chce się przebić 😉
Ezra nie trać nadziei, 10 dpo to bardzo wcześnie, może z tego jeszcze byc ⏸️
Blador trzymam dziś kciuki za wizytę, wierzę że wszystko będzie dobrze.
Effiii trzymaj się Kochana, żebyś miała dobre sny po znieczuleniu i oby później nic Cie nie bolało ❤️😘
Pyska moje gratulacje, przyrost naprawdę spory. Może faktycznie tam dwa jajka będą.
Anka ❤️❤️❤️❤️❤️ wszystkie teskniłysmy. Cieszę się że wróciłaś i masz się trochę lepiej. Będę miała coś dla Ciebie i Megipty i każdej która kiedyś straciła 👼, ale musicie dać mi czas na ten projekt.
Blador nie zaginęłam - na szczęście. Cały poniedziałek składaliśmy meble, a wczoraj w pracy był jakiś sajgon, gdzieś tam zaglądałam na forum ale nie było chwili odpisać. Ale dobre wieści są takie że zostałam wybrana jednym z lepszych operatorów w moim centrum w zeszłym roku, nawet jakaś statuetkę mamy dostać 🤣 po 7 latach doczekałam się docenienia 🤣😄
Jak wróciłam wczoraj z pracy to się załamałam. Mieliśmy awarie wody na wymienniku, zakręcili nam ja całkowicie. Nie mieliśmy z mężem nic naszykowane, w czajniku pusto, w dzbanku filtrującym też. Jedyne co to w spłucze w toalecie była ale trzzeba było oszczędzać 🤣Z romantycznego wieczoru i przytulanek nici bo nawet nie było jak się umyć.. Niby naprawili ale leci tak brudna że i tak muszę iść do sklepu kupić jakąś w butelkach do picia. 🙄 Mam nadzieję że nasze ostatnie przytulanki wystarczyły.
Wlaśnie wiem, że facelle lubią przekłamywać. W ogóle powiem wam, że teraz w pracy forum otworzyłam na komputerze i spojrzałam na te testy na komputerze i już nic nie widzęNa telefonie jakoś bardziej coś mi się przebijało ;p
31 lat.
4 ciąże - 3 poronienia (9 i 12, 5 tc), 3 ciąża zakończona pozytywnie 30.06.2020 na świat przyszedł Staś.
Macica dwurożna, tyłozgięcie, problemy z krzepliwością krwi.
I/2024 - bc.
II/2024 - CLO. (dwa pęcherzyki dominujące, oba pękły). progesteron w normie. Piękne endometrium.
III/2024 - CLO. -
nick nieaktualnyAlysa wrote:Dzień dobry dziewczyny.
Foskat ja coś widzę, ale strumieniowy facelle lubi oszukiwać.
Ultramaryna czekam na Twoje wyniki bety, tam coś ewidentnie chce się przebić 😉
Ezra nie trać nadziei, 10 dpo to bardzo wcześnie, może z tego jeszcze byc ⏸️
Blador trzymam dziś kciuki za wizytę, wierzę że wszystko będzie dobrze.
Effiii trzymaj się Kochana, żebyś miała dobre sny po znieczuleniu i oby później nic Cie nie bolało ❤️😘
Pyska moje gratulacje, przyrost naprawdę spory. Może faktycznie tam dwa jajka będą.
Anka ❤️❤️❤️❤️❤️ wszystkie teskniłysmy. Cieszę się że wróciłaś i masz się trochę lepiej. Będę miała coś dla Ciebie i Megipty i każdej która kiedyś straciła 👼, ale musicie dać mi czas na ten projekt.
Blador nie zaginęłam - na szczęście. Cały poniedziałek składaliśmy meble, a wczoraj w pracy był jakiś sajgon, gdzieś tam zaglądałam na forum ale nie było chwili odpisać. Ale dobre wieści są takie że zostałam wybrana jednym z lepszych operatorów w moim centrum w zeszłym roku, nawet jakaś statuetkę mamy dostać 🤣 po 7 latach doczekałam się docenienia 🤣😄
Jak wróciłam wczoraj z pracy to się załamałam. Mieliśmy awarie wody na wymienniku, zakręcili nam ja całkowicie. Nie mieliśmy z mężem nic naszykowane, w czajniku pusto, w dzbanku filtrującym też. Jedyne co to w spłucze w toalecie była ale trzzeba było oszczędzać 🤣Z romantycznego wieczoru i przytulanek nici bo nawet nie było jak się umyć.. Niby naprawili ale leci tak brudna że i tak muszę iść do sklepu kupić jakąś w butelkach do picia. 🙄 Mam nadzieję że nasze ostatnie przytulanki wystarczyły.
Alysa, Kochanie, oby sytuacja z wodą była już ostatnią pechową. Limit wyczerpałaś. Od teraz same dobre rzeczy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2024, 07:54
-
nick nieaktualnyFooskatt wrote:U nas po takiej awarii 3 dni brudna woda leciała, masakra jakaś.
Wlaśnie wiem, że facelle lubią przekłamywać. W ogóle powiem wam, że teraz w pracy forum otworzyłam na komputerze i spojrzałam na te testy na komputerze i już nic nie widzęNa telefonie jakoś bardziej coś mi się przebijało ;p
-
ezra Tule mocno! Dopiero 10dpo, to wcześnie. Wysyłasz te II kreski, trzymam za to mocno kciuki 🥹❤️Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Olalee wrote:ja na komputerze widzę
31 lat.
4 ciąże - 3 poronienia (9 i 12, 5 tc), 3 ciąża zakończona pozytywnie 30.06.2020 na świat przyszedł Staś.
Macica dwurożna, tyłozgięcie, problemy z krzepliwością krwi.
I/2024 - bc.
II/2024 - CLO. (dwa pęcherzyki dominujące, oba pękły). progesteron w normie. Piękne endometrium.
III/2024 - CLO. -
Alysa gratulacje🥳 a kaska jakaś będzie czy uścisk ręki prezesa bo mój szwagier w swojej pracy wynalazł jakaś ważną cząsteczkę, była tv, wywiady w prasie, spotkanie z prezesem prezesów i dostał 1000 zł, po zamieszaniu myślał, że nagroda będzie z jednym zerem więcej 😆
Ezra napewno będziesz cudowną mamą!Olalee, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
nick nieaktualnyFooskatt wrote:Przyjaciółce wysłałam, bo ona jest moim "okiem oceniającym" i ona już w ogóle mi zakręciła "Na pinku widzę słabą kreskę, na facelle zamkniętym też" ;P a ja pinka dodałam, zeby pokazać, że na nim na zdjęicu nic zupełnie nie widać
Myślałaś o becie? Ona nie pozostawi cienia wątpliwości, dosłownie -
Dzień dobry ;*
Małgosiu, jaki piękny mały człowiek 🥰
Pyśka, piękny przyrost ☺️
Anka, jak dobrze,że jesteś 💖😙
Maryna, czekam niecierpliwie na Twoje wyniki ✊🤗
Fooskatt, niestety nic nie widzę
Ezra, jeszcze kilka dni na sikanie masz :>:*
Wczoraj był kiepski dzień. Bolała mnie głowa, do Leona przyszedł kolega, później zebranie, jeszcze znajoma wpadła na kawę wieczorową porą. Jak już pojechała Kuba poprosił mnie o pomoc w wypełnieniu papierów do Invimedu i zrobił się późny wieczór.
Ogólnie za dużo myślę o tym wszystkim bo nie lubię niewiadomych. Świadomość, że nie wiemy co Nas czeka jest denerwująca. Jedyny plus jest taki, że mamy wstępny plan. Gin nadal nie odpisał co z tą ostatnią IUI, muszę go przycisnąć
Miłego dnia Wam życzę 🍀Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2024, 08:02
Anka32, ultramaryna_, Małgosiagosia, blador2 lubią tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
3x IUI ❌
4 IUI - 28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵
IVF listopad ( mrożonka 4.1.1 ) 🧡🍀🥹
4 dpt - 11.7. 6 dpt - 81.2. 8dpt - 289.5. 10 dpt - 902. 14 dpt - 5396. 17 dpt - 11143. 31 dpt - 110300.
5w3d - pęcherzyk ciążowy i żółtkowy.
6w0d - 2,3mm i ♥️
7w3d - 8mm
8w6d - 2,2 cm
12w5d - 6,8 cm. I prenatalne, wszystko super 🍀
16w5d - 170g zdrowego Maluszka 🥰
20w5d - 376g Kociaka 🥰
22w1d - Czekamy na Olgę🩷
25w0d - 744g Myszki 💕
29w0d - 1300g Córci 🥹
30w3d - 1625g zdrowej Dziewczynki 👶
33w0d - 2231g Akrobatki ❤️🔥
35w5d - 2752g Żuczka 💜
-
nick nieaktualnyFooskatt wrote:Przyjaciółce wysłałam, bo ona jest moim "okiem oceniającym" i ona już w ogóle mi zakręciła "Na pinku widzę słabą kreskę, na facelle zamkniętym też" ;P a ja pinka dodałam, zeby pokazać, że na nim na zdjęicu nic zupełnie nie widać
w ogóle na każdym widać, ale najbardziej na zamkniętym
-
Ccarolinaa laparo z chromorubacja
już odliczam minutki 😁
Anka cieszę się że wróciłaś, było pusto tutaj bez Ciebie 😘😘 super że mąż i siostra stanęli na wysokości zadania 🥹
Małgosiagosia ok bacik by się przydał za to że tak długo trzymałas nas w niepewności 👿
Super że na prenatalnych nic niepokojącego nie wyszło ☺️
Rośnie Ci mały słodki łobuziak 🥰🥰🥰🥰🥰🥰a
Anka , Blador zakwas pijcie w stosunkun1:1 z ciepłą wodą ☺️
Kira toaścik na zdrowie dostosowany do sytuacji 😘
Karola jaka była nagroda w zakładzie ??
Ezra też tak lubię jechać do mamusi i po prostu zalegać na kanapie, to jest inny wymiar odpoczynku, a jak są placuszki to już w ogóle 😁😁
Ezra ja tam jeszcze wierzę w Twoje dwie kreski ☺️ jutro powtoreczka 😘
Ultramaryna cena zwala z nóg, ale wynik będzie tego wart 😁
Alysa ale mieliscue wieczór wrażeń 🙃
Dzięki kochane jeszcze raz za kciuki, postaram się jak najszybciej po przebudzeniu coś tam dla Was wyklikać❤️❤️
blador2, Anka32, Butterfly23, ultramaryna_, Małgosiagosia, Myszkaaa20, Pusshka, Kira lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
nick nieaktualnygoska000 wrote:Dzień dobry ;*
Małgosiu, jaki piękny mały człowiek 🥰
Anka, jak dobrze,że jesteś 💖😙
Maryna, czekam niecierpliwie na Twoje wyniki ✊🤗
Fooskatt, niestety nic nie widzę
Ezra, jeszcze kilka dni na sikanie masz :>:*
Wczoraj był kiepski dzień. Bolała mnie głowa, do Leona przyszedł kolega, później zebranie, jeszcze znajoma wpadła na kawę wieczorową porą. Jak już pojechała Kuba poprosił mnie o pomoc w wypełnieniu papierów do Invimedu i zrobił się późny wieczór.
Ogólnie za dużo myślę o tym wszystkim bo nie lubię niewiadomych. Świadomość, że nie wiemy co Nas czeka jest denerwująca. Jedyny plus jest taki, że mamy wstępny plan. Gin nadal nie odpisał co z tą ostatnią IUI, muszę go przycisnąć
Miłego dnia Wam życzę 🍀 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 22:00
Starania od 12.2022
33 👩🦰
• niedoczynność tarczycy, histuryzm, mięśniaki macicy ( 3 sztuki)
• 04.2022 - laparoskopowe usunięcie mięśniaka
• hormony 3-5dc, 7dpo, TSH, FT3, FT4, glukoza/insulina – prawidłowe
• HSG – jajowody drożne, badane dwukrotnie
Stymulacja
- 04.2025 – Aromek 1x1, PD na lewym jajniku , nie pękł po Ovitrelle
- 05.2025 – Aromek 2x1, PD na prawym jajniku, pękł 4 dni wcześniej niż planowanie podania Ovitrelle
10.07.2025 – histeroskopia diagnostyczna
21.07.2025 - poradnia chorób piersi
25.07.2025 - poradnia chorób zakaźnych (dodatni wynik testu na anty HCV ?? diagnostyka w toku)
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
• seminogram: koncentracja 4 krotnie ponad normę, ruch prawidłowy, morfo 2%
• badania hormonów – w trakcie
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Fooskatt moim zdaniem szkoda tylu testów 🙈
Krzywdę sobie tym robisz. Byłaś na becie kilka dni temu, była negatywna. I jeśli testy są negatywne po tylu dniach to niestety, ale nic z tego już nie będzie. Dla pewności możesz powtórzyć betę.
Alysa gratuluję sukcesu, będziemy z Tobą odbierać statuetkę, nie zapomnij nam dziękować ze sceny 🤣
Ezra 🫂 10dpo to dalej dla sportu.
Ultramaryna mocne kciuki ✊🏻✊🏻✊🏻 opłaca się przez neta kupować badania bo jest kilka zł taniej.
Blador odliczam godziny do Twojej wizyty ✊🏻🍀Sarka94, blador2 lubią tę wiadomość
03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1)
Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%
Mamy ❄️ (3.1.2) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEffiii wrote:Ccarolinaa laparo z chromorubacja
już odliczam minutki 😁
Anka cieszę się że wróciłaś, było pusto tutaj bez Ciebie 😘😘 super że mąż i siostra stanęli na wysokości zadania 🥹
Małgosiagosia ok bacik by się przydał za to że tak długo trzymałas nas w niepewności 👿
Super że na prenatalnych nic niepokojącego nie wyszło ☺️
Rośnie Ci mały słodki łobuziak 🥰🥰🥰🥰🥰🥰a
Anka , Blador zakwas pijcie w stosunkun1:1 z ciepłą wodą ☺️
Kira toaścik na zdrowie dostosowany do sytuacji 😘
Karola jaka była nagroda w zakładzie ??
Ezra też tak lubię jechać do mamusi i po prostu zalegać na kanapie, to jest inny wymiar odpoczynku, a jak są placuszki to już w ogóle 😁😁
Ezra ja tam jeszcze wierzę w Twoje dwie kreski ☺️ jutro powtoreczka 😘
Ultramaryna cena zwala z nóg, ale wynik będzie tego wart 😁
Alysa ale mieliscue wieczór wrażeń 🙃
Dzięki kochane jeszcze raz za kciuki, postaram się jak najszybciej po przebudzeniu coś tam dla Was wyklikać❤️❤️Effiii lubi tę wiadomość
-
Fooskatt wrote:U mnie 33dc, 10-11 dpo. Wstrzymuje się z sikaniem, myśleniem itd.
Zajmę się produktywnymi rzeczami :p np projektowaniem mieszkania - w końcu mamy zielone światło, są finanse, jest chęć! Co prawda będziemy mogli zacząć jakoś wiosna. Ale, kto zabroni mi już wizualizować? Haha03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1)
Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%
Mamy ❄️ (3.1.2) -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 22:00
Starania od 12.2022
33 👩🦰
• niedoczynność tarczycy, histuryzm, mięśniaki macicy ( 3 sztuki)
• 04.2022 - laparoskopowe usunięcie mięśniaka
• hormony 3-5dc, 7dpo, TSH, FT3, FT4, glukoza/insulina – prawidłowe
• HSG – jajowody drożne, badane dwukrotnie
Stymulacja
- 04.2025 – Aromek 1x1, PD na lewym jajniku , nie pękł po Ovitrelle
- 05.2025 – Aromek 2x1, PD na prawym jajniku, pękł 4 dni wcześniej niż planowanie podania Ovitrelle
10.07.2025 – histeroskopia diagnostyczna
21.07.2025 - poradnia chorób piersi
25.07.2025 - poradnia chorób zakaźnych (dodatni wynik testu na anty HCV ?? diagnostyka w toku)
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
• seminogram: koncentracja 4 krotnie ponad normę, ruch prawidłowy, morfo 2%
• badania hormonów – w trakcie
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
nick nieaktualny