X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
Odpowiedz

Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2024, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alysa wrote:
    Kojarzycie produkty firmy Ostro-Vit? Macie jakieś opinie o nich?

Kojarzę nazwę ale to wszystko 😅

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2024, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blador2 wrote:
    No właśnie kawę wypiłam i dupa, z wodą też problem bo 🤢 spróbuję wody z cytryną.
    Ja-człowiek biegunka mam problemy🤣
    może próg robi swoje :) i tak jak Myszka mówi, brak ruchu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2024, 09:19

• Alysa Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2024, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 22:11

31 cykl starań

👱🏻‍♀️32 lat/🧔🏻34 lata
    ♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo

HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%
    04.2025 - stymulacja Aromek 1x1 👎
    05.2025 - stymulacja Aromek 2x1 ...
    Mówią, że nadzieja umiera ostatnia...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2024, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zbuntowana wrote:
    Korciło mnie niesamowicie... ale już ranny byl... zaczynam się denerwować bo skubana haha sobie ze mnie robi... jutro nie zrobię bo muszę młodego szybko ogarną i lecieć na spotkanie ... zastanawiam się w piątek 9 rocznica zaręczyn może beta przy okazji badań? Strasznie jamia mi się iaznokcie sucha skóra... może ta moja niedoczynność tarczycy... co myślicie...
    takie objawy typowo wskazują na niedoczynność

a może siknij tego 9 i wtedy zdecydujesz co z betą, byłby piękny prezent

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2024, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam sms, że dzisiaj będzie paczka z apteki 🥹😎

Cerva, Pyśkaaa, Alysa, Myszkaaa20, Olalee, Królikkicek, Megipta, ultramaryna_, Paula9463, Muuu., Frutellka , blador2, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość

• Cerva Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2024, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry 😘

@alysa niech 🐒 nie przychodzi

Potwierdzam tezę o tych erotycznych snach u ciężarnych. Wcześniej się zdarzało, ale teraz to nagminnie.🙈😛

Butterfly23, Olalee lubią tę wiadomość

31 🙋🏼‍♀️
    👶🏼 2024
  • Kasiajasia90 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2024, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    Tradycyjnie witam z 🤢 powinnam wziąć prysznic i umyć głowę przed wizytą i nie mam siły. Plus stres.....

Wszystkie dziewczyny 🫂🫂

ŚLUB 24.08.2018r

Strania o bobo 01.2018

27.02.2020 32tc Synek na swiecie🥰
    09.2023 starania o rodzeństwo 🤩
    06.09.2024 38 tc cukrzyca ciążowa Drugi Synek🥰🥰
  • goska000 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2024, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, kciuki za wizyty i wyniki :*

Blador, kiedyś zaproponowałbym kawę i faję, ale w Twojej sytuacji :> Najlepiej dużo pij. Woda pomaga w wypróżnianiu i kał nie jest wysuszony. Brak ruchu nie pomaga. Do tego jogurty, kefir, maślanka, błonnik - ruszy co ma ruszyć :)

Zasnęłam dziś o 2.30... Młody spał z Nami i mega się kręcił. Jestem nie do życia...

blador2 lubi tę wiadomość

09.2009r. 💔
    01.2015r. 💔
    06.2015r. 💜⏸️
    02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
    03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.

3x IUI ❌
    4 IUI - 28.02.2024 r. 💔
    11.04.2024 r. 💔

IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎

🩵🩵🩵

IVF listopad ( mrożonka 4.1.1 ) 🧡🍀🥹
    4 dpt - 11.7. 6 dpt - 81.2. 8dpt - 289.5. 10 dpt - 902. 14 dpt - 5396. 17 dpt - 11143. 31 dpt - 110300.

5w3d - pęcherzyk ciążowy i żółtkowy.
    6w0d - 2,3mm i ♥️
    7w3d - 8mm
    8w6d - 2,2 cm
    12w5d - 6,8 cm. I prenatalne, wszystko super 🍀
    16w5d - 170g zdrowego Maluszka 🥰
    20w5d - 376g Kociaka 🥰
    22w1d - Czekamy na Olgę🩷
    25w0d - 744g Myszki 💕
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2024, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiajasia90 wrote:
    Dzień dobry.
    Tradycyjnie witam z 🤢 powinnam wziąć prysznic i umyć głowę przed wizytą i nie mam siły. Plus stres.....

Wszystkie dziewczyny 🫂🫂

Kciuki za wizytę ✊🏻 czekamy na dobre informacje <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2024, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiajasia90 wrote:
    Dzień dobry.

Wszystkie dziewczyny 🫂🫂
    wszystko będzie dobrze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2024, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    goska000 wrote:
    Dzień dobry, kciuki za wizyty i wyniki :*

Blador, kiedyś zaproponowałbym kawę i faję, ale w Twojej sytuacji :> Najlepiej dużo pij. Woda pomaga w wypróżnianiu i kał nie jest wysuszony. Brak ruchu nie pomaga. Do tego jogurty, kefir, maślanka, błonnik - ruszy co ma ruszyć :)

Zasnęłam dziś o 2.30... Młody spał z Nami i mega się kręcił. Jestem nie do życia...
    ale z tego, ze mało spałaś i się Młody kręcił, czy choroba nadal mocno trzyma?

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2024, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja ponownie obalam mit o erotycznych snach w ciąży, bo mi się zdarzają - ale ale, dawno nie miałam... :>

Niestety będę musiała zapłacić za wczorajsze usg 250 zł, bo zaczęłam czytać wyłączenia w umowie i jest m.in. niepłodność. Także na pewno jakbym zaczęła się tłumaczyć, że to monitoring cyklu (cztery wizyty w styczniu - nie moja wina, że mam krótkie cykle 😂), to wyskoczyliby z tym punktem z umowy. Także zapłacę, żeby się w tym nie babrać

@Kasiajasia90, powodzenia na wizycie!

@Gośka, mam nadzieję, że dzisiaj uda Ci się odespać przed jutrzejszym pierwszym dniem próbnym! A ja jutro jadę do nowej firmy podpisywać promesę

goska000, Paula9463, Muuu. lubią tę wiadomość

• karola_b Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2024, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    goska000 wrote:

Piona! Moja dwulatka całą noc kaszlała... My też niewyspani 😅

W ogóle powiem Wam dziewczyny, że rozważam intensywnie czy jej nie zostawiać u babci z miesiąc/dwa, dopóki nie skończę chociaż I trymestru. Parę dni temu dostaliśmy info ze żłobka, że panuje rumień zakaźny. Już się naczytałam, że to groźne dla kobiet w ciąży... Najbardziej teraz boję się tych choróbsk.

goska000, Paula9463 lubią tę wiadomość

👩 30l.
    👦 38l.
    👶 2l.

04.2023 💔 cp, usunięty lewy jajowód
    10.2023 💔 cb

30.12.2023 ⏸️
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2024, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusshka wrote:
    A ja ponownie obalam mit o erotycznych snach w ciąży, bo mi się zdarzają - ale ale, dawno nie miałam... :>

Niestety będę musiała zapłacić za wczorajsze usg 250 zł, bo zaczęłam czytać wyłączenia w umowie i jest m.in. niepłodność. Także na pewno jakbym zaczęła się tłumaczyć, że to monitoring cyklu (cztery wizyty w styczniu - nie moja wina, że mam krótkie cykle 😂), to wyskoczyliby z tym punktem z umowy. Także zapłacę, żeby się w tym nie babrać

@Gośka, mam nadzieję, że dzisiaj uda Ci się odespać przed jutrzejszym pierwszym dniem próbnym! A ja jutro jadę do nowej firmy podpisywać promesę
    szkoda, że się nie uda, ale jak trzeba zapłacić to nie ma wyjścia

Kochana z tą pracą to naprawdę się dzieje, sama mam ciarki :D

Pusshka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2024, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola_b wrote:

W ogóle powiem Wam dziewczyny, że rozważam intensywnie czy jej nie zostawiać u babci z miesiąc/dwa, dopóki nie skończę chociaż I trymestru. Parę dni temu dostaliśmy info ze żłobka, że panuje rumień zakaźny. Już się naczytałam, że to groźne dla kobiet w ciąży... Najbardziej teraz boję się tych choróbsk.

Jeśli masz taką możliwość to czemu nie :)
    Na pewno będziesz spokojneijsza <3

Paula9463 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2024, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusshka wrote:

Ja też mam takie sny bez ciąży ale jak w ciąży będę miała częściej to nie pogardzę! 🤣

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2024, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola_b wrote:

może rzeczywiście lepiej, żeby chodziła do babci niż do żłobka, czyli ten rumień zakaźny panuje w całej Polsce

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2024, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka32 wrote:
    Ja też mam takie sny bez ciąży ale jak w ciąży będę miała częściej to nie pogardzę! 🤣
    mi też się takie zdarzają ale niezbyt często

• Myszkaaa20 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2024, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola_b wrote:

Jak masz taką możliwość to pewnie ! Teraz tego jest tyle... Ja się cieszę że już nie chodzę do pracy bo jednak ciągły kontakt z ludźmi niekoniecznie zawsze zdrowymi nie wpływał na mnie dobrze a odkąd jestem na zwolnieniu to jestem cały czas zdrowa.

👱🏼‍♀️30 👨‍🦱31
    👶🏼M.

💕2014
    💍2018
    💒2020
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2024, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka32 wrote:
    Ja też 😎

@karola_b, jeżeli macie taką możliwość i babcia chętna to myślę, że to dobry pomysł. Odejdzie Ci na pewno trochę stresu 🥰

‹‹ 719 720 721 722 723 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ