Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusshka wrote:W żałobie po podebranej poduszce Pusheena przez bratanka chyba będę musiała sobie kupić taki substytut 😂
Wiem, że chcesz pozostać anonimowa ale jakby co to mogę kupić jak będę tam następnym razem i Ci wysłać. Tak po prostu za listopadowy wątek ❤️ -
Co do skierowania nie obyło się oczywiście bez marudzenia, chciałam iść jutro ale muszę odstawiać B12 i kwas foliowy, więc dopiero za tydzień.
Z plusów to czytając o waszych krokach stanęłam daleko od ośrodka żeby zrobić sobie spacer, zachaczylam też o Pepco ale nic nie kupiłam
Anka po cichu liczę na fotkę z efektów szamponetki ☺️
Ale super ten portfelik, uważaj bo Pusshka będzie chciała namiary
Ccarolinaa zdrówka, a badalaś progesteron, bo skoro brzozowe plamienie to tylko to mi przychodzi na myśl, testowałas jeszcze ?
Ccarolinaa znam swoje prawa i staram się to wykorzystać , a że poczate roku to na pewno nie wymigaja się tekstem że już limit wyczerpali. Staraj się zagadać ja powiedziałam że jestem zmęczona i wypadają mi włosyco w sumie nie było kłamstwem
Editha o losie, przypomniałaś mi że teściowa ma.niedlugo urodziny i imieniny, nie mam totalnie pomysłu co jej kupić. Żadnych pasji..
W zeszłym roku dostała herbatki ziołowe na trzustkę ( ma problemy z trzustka) jakieś miksy i chyba nawet ich nie wypiła, więc burza mózgów co jej kupić ??
Pusshka te godziny pracy są ekstra, nie musisz się tłumaczyć że będziesz godzinę później, idziesz na badania krwi.. super. Też tak miałam jak pracowałam na uczelni, super sprawa ja mogłam zacząć między 6-9
Cerva trzymam kciuki, ale nic za darmo , foteczka musi być
Olalee postaw go przed faktem dokonanym, skoro zaczyna o 9 to niech zajmie się synem i go zaprowadzi do szkoły, już nie będzie miał prawa narzekać że nie spędza czasu z dziećmi. Odwołaj swoją mamę pod pretekstem że akurat przez kilka dni nie będzie mogła przychodzić i niech się ten Twój pracoholik wykaze sie też pod względem innym niż finansowy i zaopiekuje się dzieckiem , bądź twarda💜
Anka32 lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySarka94 wrote:Myślę, że to dobry sposób i dobry pomysł. Dla zachowania balansu zapisywałabym też te dobre rzeczy i zachowania, które podobały Ci się u męża. Czasami wzmacnianie pozytywów daje więcej skutków niż pokazywanie problemów. Chociaż te oczywiście są ważne i wymagają przegadania. Z tego co mówisz, widać, że komunikacja u Was trochę zawodzi. Super, że chodzicie na terapię, to jest taki duży krok, który mówi, że dwum osobom nadal zależy. Niezmiennie trzymam kciuki za poprawę relacji z mężem 🥰
-
Liyss🧚🏻 wrote:Cerva kciuki!
Olalee- trzymam kciuki, żeby udało Wam się porozmawiać i wszystko wyjaśnić ❤️
Dziewczyny ja rzadko robię badania prywatnie przeważnie z luxmed i nie wiem czy Wy też tak macie ale ja mogę robić badania, które mam w pakiecie w innym labo i potem luxmed na podstawie faktury mi zwraca kasę na konto. Może u Waszych ubezpieczycieli też jest taka możliwość?🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C -
Małgosiagosia wrote:Ile płacicie za badanie D3 i ferrytyny? Dawno nie robiłam i teraz patrzę, że to wyniesie ponad 100zł. Przyzwyczaiłam się, że wszystkie badania mam za darmo w luxmedzie (a tych akurat pakiet nie obejmuje) i trochę mi się dużo wydaje za 2 podstawowe badania. 😂
Przy szpitalu cena przez pół w diagnostyce tak place czyli około 100 zł dlatego wybieram pakiet na anemię wychodzi korzystniej bo za 139 zł mam 5 czy 6 badańOlalee, Małgosiagosia lubią tę wiadomość
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
Ktoś podpowie o co chodzi z usuwaniem postu z wątku styczniowego? 🙂 Zielona jestem w tym 🤣🤣🤦🏻♀️ nie wiem o co chodzi👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
05.2022-07.2023 bezowocne starania
08.2023 usunięcie tarczycy
12.2023 ponowne rozpoczęcie starań o ciążę ...
🛑 06.24 Złośliwy nowotwór piersi.
06.09.24 Chemioterapia
💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,
🧬V R2 (c.3980A>G hetero, MTHFR c.665C>T hetero, PAI-1(4_5) homo
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
Olalee wrote:Witamina D3 niestety wszędzie taka droga
Olalee lubi tę wiadomość
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
nick nieaktualnyEffiii wrote:Co do skierowania nie obyło się oczywiście bez marudzenia, chciałam iść jutro ale muszę odstawiać B12 i kwas foliowy, więc dopiero za tydzień.
Z plusów to czytając o waszych krokach stanęłam daleko od ośrodka żeby zrobić sobie spacer, zachaczylam też o Pepco ale nic nie kupiłam
Anka po cichu liczę na fotkę z efektów szamponetki ☺️
Ale super ten portfelik, uważaj bo Pusshka będzie chciała namiary
Ccarolinaa zdrówka, a badalaś progesteron, bo skoro brzozowe plamienie to tylko to mi przychodzi na myśl, testowałas jeszcze ?
Ccarolinaa znam swoje prawa i staram się to wykorzystać , a że poczate roku to na pewno nie wymigaja się tekstem że już limit wyczerpali. Staraj się zagadać ja powiedziałam że jestem zmęczona i wypadają mi włosyco w sumie nie było kłamstwem
Editha o losie, przypomniałaś mi że teściowa ma.niedlugo urodziny i imieniny, nie mam totalnie pomysłu co jej kupić. Żadnych pasji..
W zeszłym roku dostała herbatki ziołowe na trzustkę ( ma problemy z trzustka) jakieś miksy i chyba nawet ich nie wypiła, więc burza mózgów co jej kupić ??
Pusshka te godziny pracy są ekstra, nie musisz się tłumaczyć że będziesz godzinę później, idziesz na badania krwi.. super. Też tak miałam jak pracowałam na uczelni, super sprawa ja mogłam zacząć między 6-9
Cerva trzymam kciuki, ale nic za darmo , foteczka musi być
Olalee postaw go przed faktem dokonanym, skoro zaczyna o 9 to niech zajmie się synem i go zaprowadzi do szkoły, już nie będzie miał prawa narzekać że nie spędza czasu z dziećmi. Odwołaj swoją mamę pod pretekstem że akurat przez kilka dni nie będzie mogła przychodzić i niech się ten Twój pracoholik wykaze sie też pod względem innym niż finansowy i zaopiekuje się dzieckiem , bądź twarda💜
-
Edithka wrote:Dziewczyny, po jakim czasie brania euthyroxu mogę sprawdzić TSH?
Mi w ciągu 3 tygodni spadło z 2,6 na 1,6 teraz mam 1,33Olalee, Edithka lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrólikkicek wrote:Ktoś podpowie o co chodzi z usuwaniem postu z wątku styczniowego? 🙂 Zielona jestem w tym 🤣🤣🤦🏻♀️ nie wiem o co chodzi
Chodzi o to żeby post jednej z dziewczyn ktora zostaje na tamtym wątku był jak najwyżej więc te które przechodzą na kolejny miesięczny usuwają swój post/y z pierwszej strony.
Jeśli Twój tam jest to klikasz edytuj a następnie usuń i jużKrólikkicek, bonassola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrólikkicek wrote:Ktoś podpowie o co chodzi z usuwaniem postu z wątku styczniowego? 🙂 Zielona jestem w tym 🤣🤣🤦🏻♀️ nie wiem o co chodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2024, 12:33
Królikkicek lubi tę wiadomość