Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja pier*** jest serduszko odezwe się
Olalee, aszin, Butterfly23, Viii, klaudia_23, Anka32, Megipta, Kasiajasia90, Myszkaaa20, Małgosiagosia, Muuu., Alysa, Pusshka, Effiii, Monia•, Cerva, Sofka88, PannaeM, metkamniedrapie_87, goska000, Astereae, kasia97, Lola93, Nomeolvides, ezra, Ccarolinaa, Królikkicek, Liyss🧚🏻, ultramaryna_, bonassola, Wenka, Lani, Paula9463, Zbuntowana, Sarka94, Edithka lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
nick nieaktualny
-
Jeny Blador ❤️❤️❤️❤️❤️ aż mi serce stanęło 😭❤️❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2024, 18:16
blador2, Paula9463 lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
3 stymulacje Clostilbegyt ✖️
👩
✖️Hashimoto, trombofilia wrodzona - V(Leiden) hetero, PAI hetero
✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
🧑🏻
✖️Ciężka oligoteratozoospermia(morfologia 0%, koncentracja 3,5mln)
✔️Hormony, podstawowe badania krwi, kariotyp
🔜 Konsultacja andrologiczna
IVF?
Staję na głowie, by lecieć do chmur
Do licha, spadam znów w dół -
Olalee wrote:Wiesz ze dziś tak pomyslalam, że się zaskoczysz, poważnie mówię ❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Anka32, Olalee, bonassola, blador2, Sarka94 lubią tę wiadomość
03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1)
Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%
Mamy ❄️ (3.1.2) -
A tak mi przez głowę przeszło a jeśli… no nie wierzę 🥹🥹🥹 aż wzrusz mam
blador2, Zbuntowana lubią tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
Potrzebowałyśmy takiej wiadomości 🥹❤️
Viii, blador2 lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
👩
✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
🧑🏻
IVF?
Do licha, spadam znów w dół -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa pomyslalam, że.pewnie błąd labu, a może były 2 pęcherzyki i jeden obumarł i dlatego beta spadła ale to chyba niemożliwe. Ale te mdłości i brak większego krwawienia, cudowna wiadomość ❤❤❤❤
No Dziewczyny, ale teraz Bladorek Nasz Kochany ma emocje 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2024, 18:24
metkamniedrapie_87, Astereae, blador2, Paula9463 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny zasługuje na tytuł mistrza marnowania czasu, właśnie obudziłam się z dwugodzinnej drzemki... No ale wyznaje zasadę że skoro organizm tego potrzebował, to nie ma tego złego....
Cerva świetne wieści, oby cala ciaza przebiegała bez żadnych komplikacji i każda wizyta dawala Ci ukojenie
Pusshka oby ten ból nie był na marne, ale czy to nie jest dopiero 7/8 dpo ? Jeśli ból był z powodu implantacji to test jutro jeszcze nic nie pokaże . Zaciskam kciuki tak mocno jak jeszcze nigdy ✊✊✊✊
Pusshka mimo że sama wycinam większość metek, co to za znajoma już czuję jaka bym była zbulwersowana...
Viii glukometrem to można o ścianę śmiało rzucić... Coraz częściej opinie o tym sprzęcie są jednakowe.
I tak jak pisze butterfly23, jeśli kolację jesz zbyt wcześniej i nas długa przerwę, na czczo może być skok.
Anka , Viii dołączam do temu gniazdek wiedeńskichale wieki nie jadłam...
Metka przybij piątke, ja też muszę wszystkie metki uciąć A wczoraj ktoś narzekał że go stanik drażni... Myślałam że dziś w pracy nie wyrobie, a do domu ledwo weszłam to musiałam go szybko ściągnąć 🙃
Blador, kurwa.... Ja wiedziałam że to forum jest pełne cudów, ale Twój jednak największy. Czulam że zlecenie tej bety to największa głupota i niepotrzebny stres....
Te mdłości to nie na marne, szybko usuwaj ten opis w stopce !!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2024, 18:27
Anka32, Olalee, Viii, metkamniedrapie_87, Astereae, ultramaryna_, blador2 lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Ja pierdole Bladorek 🥰 Ale jaja ♥️
blador2, Paula9463, Zbuntowana lubią tę wiadomość
👱♀️ 35l. 🧔♂️29l. 👶🏼 👶🏻02.12.2022 💙
25.11.2024 💚
🦋
22.04.25r Beta: 859mlU (29dc)
24.04.25r Beta: 1764,00mlU (31dc)
30.04.25r 2 pęcherzyki z ciałkami żółtymi 🥹
12.05.25r pozostał jeden zarodek 0,66cm 6tc+6d 💔❤️
21.05.25r 8tc+1d 1,8cm ❤️
18.06.25r. prenatalne. 12tc+1d Dziewczynka 🌹😍
nick nieaktualnyEffiii wrote:Dziewczyny zasługuje na tytuł mistrza marnowania czasu, właśnie obudziłam się z dwugodzinnej drzemki... No ale wyznaje zasadę że skoro organizm tego potrzebował, to nie ma tego złego....
Cerva świetne wieści, oby cala ciaza przebiegała bez żadnych komplikacji i każda wizyta dawala Ci ukojenie
Pusshka oby ten ból nie był na marne, ale czy to nie jest dopiero 7/8 dpo ? Jeśli ból był z powodu implantacji to test jutro jeszcze nic nie pokaże . Zaciskam kciuki tak mocno jak jeszcze nigdy ✊✊✊✊
Pusshka mimo że sama wycinam większość metek, co to za znajoma już czuję jaka bym była zbulwersowana...
Viii glukometrem to można o ścianę śmiało rzucić... Coraz częściej opinie o tym sprzęcie są jednakowe.
I tak jak pisze butterfly23, jeśli kolację jesz zbyt wcześniej i nas długa przerwę, na czczo może być skok.
Anka , Viii dołączam do temu gniazdek wiedeńskichale wieki nie jadłam...
Metka przybij piątke, ja też muszę wszystkie metki uciąć A wczoraj ktoś narzekał że go stanik drażni... Myślałam że dziś w pracy nie wyrobie, a do domu ledwo weszłam to musiałam go szybko ściągnąć 🙃
Blador, kurwa.... Ja wiedziałam że to forum jest pełne cudów, ale Twój jednak największy. Czulam że zlecenie tej bety to największa głupota i niepotrzebny stres....
Te mdłości to nie na marne, szybko usuwaj ten opis w stopce !!
A z tych emocji z Bladorkiem zaczął mnie brzuch boleć małpowoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2024, 18:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blador, więc teraz serca masz dwa 🥹🥰
Butterfly23, ezra, Liyss🧚🏻, blador2, Paula9463, Zbuntowana lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
👩
🧑🏻
IVF?
Do licha, spadam znów w dół