Poznajmy się - ile czasu się staracie?
-
WIADOMOŚĆ
-
32 lata, zaczęliśmy starania w kwietniu, maj to pierwszy cykl na Ovu, ten portal zapisywanie i wyliczanie % tak mnie zestresował, że hormony stanęły mi na głowie. Musiałam odpuścić starania. Wróciłam na Ovu w listopadzie już z wyluzowanym nastawieniem na nie nastawianie się a potem okazało się, że musimy czekać z powodów zdrowotnych aż do wiosny. Najprawdopodobniej w kwietniu zaczynamy zabawę od początku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2013, 18:24
-
Ja 27 lat, mój Mąż 35, w Święta stukną nam dwa lata starań, chociaż trzeba nadmienić, że te dwa lata to dwa lata zaniedbań i olewki lekarzy. Jak trafiłam do dobrego lekarza to zaszłam w pierwszym cs z lekami. Niestety skończyło się równie szybko jak się zaczęło...grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
nick nieaktualnyJa mam 23 lata mąż 29 starania 24 miesiące niestety poronienie w 12 tyg i tak na poczatku marca trafiłam na owu szukając pocieszenia zrozumienia i pomocy kolejne starania zaczęliśmy 2-3 tyg od zabiegu zakładając ze znowu nam tyle zejdzie udało sie w 5 cyklu i oby teraz szczęśliwie do końca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2013, 09:04
-