Pozytywny test a niska beta
-
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/nie-ogladajac-sie-za-siebie-wciaz-walczymy-o-ciebie,25326,1.html?sd=1
Właśnie dziś pisałam o tym dziewczynom , zajrzyj na pierwsza strone i przeczytaj moj post👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
Meeg wrote:To moze byc oszukaniec lub kreska fabryczna, są róznej testy a Ty jakim robiłas? Mozesz wrzucic zdjecie?
Meeg lubi tę wiadomość
-
Deedee87 wrote:Dziewczyny pomocy... Wczoraj test wyszedł pozytywny a beta tylko 2,3 czyli wg tego nie ma ciąży a jednak test pozytywny jest.... Jak to możliwe? Do przewidywanego okresu 2 dni.... Już zgłupiałam
Deedee87 lubi tę wiadomość
-
BasiaCzarna wrote:A może była to beta spadkowa i ciąża biochemiczna? Albo beta dopiero się rozkręca? Wartość wskazuje na brak ciąży, ale nie jest równa 0. Póki nie ma okresu wszystko jest możliwe! Jeśli się spóźni powtórz betę
4 dni później - okresu brak a test ciążowy dalej pozytywny. Jutro beta -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć ❤️ Mam do was pytanie;)) czy jeśli 4 testy wyszły pozytywne a 3 negatywne to jest szansa na ciążę? jeden o czułości 10mlu był robiony w południe i była widoczna kreska. dwa wieczorem o czułości 25 mlu wieczorem była słaba ale widoczna . I kolejne 10 mlu rano bardzo widoczna. Wszystkie różnych producentów. i te które wyszły negatywnie czułość 20mlu pink test , Hope 10mlu i strumieniowy również 10mlu.robione wieczorem;( a na betę nie dam rady się narazie wybrać ;( 11 dni spóźnia mi się @. I ogólnie kluje mnie lewy jajnik i dziwnie pochwa a bardziej wargi sromowe, i czuje takie jak by pełne piersi nie bolą. Temperatura wczoraj 36.96 a przed wczoraj 37.50
-