Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pozytywny test a niska beta
Odpowiedz

Pozytywny test a niska beta

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Deedee87 Ekspertka

Wysłany: 15 grudnia 2022, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomocy... Wczoraj test wyszedł pozytywny a beta tylko 2,3 czyli wg tego nie ma ciąży a jednak test pozytywny jest.... Jak to możliwe? Do przewidywanego okresu 2 dni.... Już zgłupiałam

dev167pf___.png
  • Meeg Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2022, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To moze byc oszukaniec lub kreska fabryczna, są róznej testy a Ty jakim robiłas? Mozesz wrzucic zdjecie?

age.png
  • Mama8latka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2022, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/nie-ogladajac-sie-za-siebie-wciaz-walczymy-o-ciebie,25326,1.html?sd=1

Właśnie dziś pisałam o tym dziewczynom , zajrzyj na pierwsza strone i przeczytaj moj post :)

👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
    👼 2019r -15tc 💔
    👼 2019r - 9tc 💔
    2 x CB 💔
    06.2023r - CB 💔
    06.2024r - CB 💔

❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌
  • Deedee87 Ekspertka

Wysłany: 15 grudnia 2022, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meeg wrote:
    To moze byc oszukaniec lub kreska fabryczna, są róznej testy a Ty jakim robiłas? Mozesz wrzucic zdjecie?
    Nie wiem jak się wrzuca zdjęcia... 😁 Ale wyszła bardzo mocna czerwo a kreska.... 🤷‍♀️ Może oszukaniec ale kurcze.. Jakie trzeba mieć szczęście by po latach starań pierwszy raz zobaczyć 2 kreski na oszukancu.... 🤬

Meeg lubi tę wiadomość

dev167pf___.png
  • Deedee87 Ekspertka

Wysłany: 15 grudnia 2022, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama8latka wrote:
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/nie-ogladajac-sie-za-siebie-wciaz-walczymy-o-ciebie,25326,1.html?sd=1

Właśnie dziś pisałam o tym dziewczynom , zajrzyj na pierwsza strone i przeczytaj moj post :)

Dzięki

dev167pf___.png
  • BasiaCzarna Koleżanka

Wysłany: 15 grudnia 2022, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deedee87 wrote:
    Dziewczyny pomocy... Wczoraj test wyszedł pozytywny a beta tylko 2,3 czyli wg tego nie ma ciąży a jednak test pozytywny jest.... Jak to możliwe? Do przewidywanego okresu 2 dni.... Już zgłupiałam
    A może była to beta spadkowa i ciąża biochemiczna? Albo beta dopiero się rozkręca? Wartość wskazuje na brak ciąży, ale nie jest równa 0. Póki nie ma okresu wszystko jest możliwe! Jeśli się spóźni powtórz betę :)

Deedee87 lubi tę wiadomość

• Deedee87 Ekspertka

Wysłany: 19 grudnia 2022, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BasiaCzarna wrote:
    A może była to beta spadkowa i ciąża biochemiczna? Albo beta dopiero się rozkręca? Wartość wskazuje na brak ciąży, ale nie jest równa 0. Póki nie ma okresu wszystko jest możliwe! Jeśli się spóźni powtórz betę :)

4 dni później - okresu brak a test ciążowy dalej pozytywny. Jutro beta :)

dev167pf___.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2023, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deedee87 wrote:
    4 dni później - okresu brak a test ciążowy dalej pozytywny. Jutro beta :)
    I jak się to skończyło? Bo ja również 3 testy pozytywne betę 0.1 . Po becie testy dalej pozytywne a @ brak .

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2023, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć ❤️ Mam do was pytanie;)) czy jeśli 4 testy wyszły pozytywne a 3 negatywne to jest szansa na ciążę? jeden o czułości 10mlu był robiony w południe i była widoczna kreska. dwa wieczorem o czułości 25 mlu wieczorem była słaba ale widoczna . I kolejne 10 mlu rano bardzo widoczna. Wszystkie różnych producentów. i te które wyszły negatywnie czułość 20mlu pink test , Hope 10mlu i strumieniowy również 10mlu.robione wieczorem;( a na betę nie dam rady się narazie wybrać ;( 11 dni spóźnia mi się @. I ogólnie kluje mnie lewy jajnik i dziwnie pochwa a bardziej wargi sromowe, i czuje takie jak by pełne piersi nie bolą. Temperatura wczoraj 36.96 a przed wczoraj 37.50

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ