Pozytywny test ciążowy i okres
-
Hej ! Jestem tutaj nowa, ale potrzebuję pomocy i wsparcia, bo sytuacja jest dziwna.
Mam regularne miesiączki 28 dniowe. Okres spóźniał mi się cztery dni, więc postanowiłam zrobić test ciążowy. Test pokazał druga bardzo bladą kreskę, a następnego dnia dostałam okres. Nie jest to okres ze skrzepami, ból brzucha miałam taki jak na okres ale ten okres nie jest tak obfity jak zawsze, ale nie jest to też plamienie tylko normalne krwawienie, natomiast dużo mniej obfite niż normalnie. Czy któraś miała podobną sytuację? Nie wiem co o tym myśleć. Staramy się pierwszy miesiąc, potraktowałbym to jako spóźniony okres z tym że zawsze mam regularny, ewentualnie jeden dzień później, ale nie 5 dni. I do myślenia dają mi lekko powiększone piersi i zmęczenie, nic poza tym. -
Powtórz test, ale może być tak że test był wadliwy ( nie takie historie to forum widziało) albo wyłapała biochema
Speranza :) lubi tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Jednorożec89 wrote:Powtórz test, ale może być tak że test był wadliwy ( nie takie historie to forum widziało) albo wyłapała biochema
Tak, powtórzę test. Myślałam o biochemie, ale zastanawia mnie ten skąpy okres, (dużo mniej niż normalnie, ale mimo wszystko to krwawienie)bo biochemiczna powinna chyba raczej być obfita.
No nic, chciałam się tylko wygadaćWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca, 14:59
-
wadirum wrote:Tak, powtórzę test. Myślałam o biochemie, ale zastanawia mnie ten skąpy okres, (dużo mniej niż normalnie, ale mimo wszystko to krwawienie)bo biochemiczna powinna chyba raczej być obfita.
No nic, chciałam się tylko wygadać -