Pre-Test proszę o opinię.
-
Zrobiłam dziś pre-test płytkowy poniewaz dziś jest termin @ , oczywiście - , po jakimś czasie na tym teście pojawiła się blado-różowy cień, dziewczyny słyszałam , że ten test tak ma, że po jakimś czasie pokazuje się druga kreska. Robiłyście kiedyś może ten test?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dziękuję Słyszałam na temat tego testu raczej opinie negatywne, mój mąż wczoraj mi go kupił gdybym to ja kupowała , raczej zdecydowałbym sie na inny test , ale cóż dla taceta test to test Zrobiłam taki jaki kupił, słyszałam , że ten test pokazuje po jakimś czasie 2 kreskę no i ja właśnie się o tym przekonałam, lecę do apteki po drogi z innej firmy...[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mi pre test też narobił nadziei, a potem ogromny zawód. Nigdy więcej nie kupie tego testu i nie polecam. a za Cb karolinka1992 kciukasy
-
nick nieaktualnyWiesz co dziewczyno tracę do Ciebie cierpliwość
Ile jeszcze testów zrobisz i ile wątków założysz? Milion razy dziewczyny ze mną włącznie doradzały ci betę hcg, ale nie bo lepiej zawracać głowę milionem wątków, bo boisz się porażki.
Ilość wykonanych testów nie wpływa na szybsze zapłodnienie, a testy odczytuje się zgodnie z instrukcją, a nie szuka się cienia po 5 h.
PS Test ze zdjęcia jest testem negatywnym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 08:39
-
nick nieaktualnyJa nie straciłam cierpliwości, sama starając się o dziecko szaleństwo mnie ogarniało i szukałam potwierdzenia u kogo się da, że może jednak...no więc rozumiem Cię
Co do wyników testu- jeśli cień pojawił się po dłuższym czasie to nie opierałabym na tym mojej nadziei. I- jak już wspominała Mona_M- leć na Betę. Beta prawdę Ci powie . Ja w okresie starania o dziecko byłam na becie co miesiąc , bo nie mogłam się doczekać az zwykły test by cokolwiek pokazał.
No i napisz jak już bedziesz po tej becie -
nick nieaktualnyMama_Ali wrote:Ja nie straciłam cierpliwości, sama starając się o dziecko szaleństwo mnie ogarniało i szukałam potwierdzenia u kogo się da, że może jednak...no więc rozumiem Cię
Co do wyników testu- jeśli cień pojawił się po dłuższym czasie to nie opierałabym na tym mojej nadziei. I- jak już wspominała Mona_M- leć na Betę. Beta prawdę Ci powie . Ja w okresie starania o dziecko byłam na becie co miesiąc , bo nie mogłam się doczekać az zwykły test by cokolwiek pokazał.
No i napisz jak już bedziesz po tej becie
Karolina ile już robiłaś testy z cieniami po kilku godzinach? -
nick nieaktualny
-