Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Probiotyki
Odpowiedz

Probiotyki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Oczekujaca Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2025, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,
    w wymazie wyszedł mi całkowity brak pałeczek kwasu mlekowego. Dostałam od ginekologa Gynoflor raz w tygodniu, ale dostałam zalecenie kupienia probsow doustnych i czegoś dopochwowo(teraz stosowałam doustnie Provag i kompletnie nie działa skoro po roku nie mam pałeczek, a biorę go ciągle) i raz na 2-3 dni Protrivagin lub lactavaginal.
    Czy możecie polecić mi jakieś preparaty, które pomogą mi uporać się z tą przypadłością?
    Jestem po dwukrotnym leczeniu infekcji i to chyba pokłosie tego :(

Starania od 02.2024
    klinika leczenia niepłodności od 07.2025
    👩‍💼 33 🤵‍♂️34
    AMH 2,58
    Kariotypy👍
    morfologia 2%
    HBA 64%, chromatyna 22%
    I procedura Ovaleap Ganirelix 💉
    05.03 punkcja 🥚➡️ MII 6➡️ ❄️ 4.2.2
    07.04 FET 🍍 | EmbryoGlue ❌
    II procedura Rekovelle Mensinorm Ganirelix💉
    18.05 punkcja 🥚➡️MII 15➡️ 12❄️🫢🥹
    Lipiec transfer⏳

„Kwiat, który rozkwita w niepogodę jest rzadszy i piękniejszy niż inne”
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ