Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne probiotyki ginekologiczne
Odpowiedz

probiotyki ginekologiczne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dream Debiutantka

Wysłany: 26 maja 2013, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czy stosujecie jakies probiotyki ginekologiczne? jesli tak to jakie? i czy bierzecie je przez caly cykl, w trakcie staran tez?

warto mieć marzenia doczekać ich spełnienia..
  • madzia123 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2013, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja brałam lacibios femina swojego czasu były skuteczne brałam przez cały cykl. Teraz podczas starań akurat nie muszę bo nic się nie dzieje ale myślę że nie mają one wpływu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2013, 13:05

relg3e5ejwatx9hx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja czasem biorę illadian dopochwowo, ale staram sie w drugiej połowie cyklu - mój ginek twierdzi, ze wtedy mogę nawet przy staraniach

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ