X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne probiotyki ginekologiczne
Odpowiedz

probiotyki ginekologiczne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dream Debiutantka

Wysłany: 26 maja 2013, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czy stosujecie jakies probiotyki ginekologiczne? jesli tak to jakie? i czy bierzecie je przez caly cykl, w trakcie staran tez?

warto mieć marzenia doczekać ich spełnienia..
  • madzia123 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2013, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja brałam lacibios femina swojego czasu były skuteczne brałam przez cały cykl. Teraz podczas starań akurat nie muszę bo nic się nie dzieje ale myślę że nie mają one wpływu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2013, 13:05

relg3e5ejwatx9hx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja czasem biorę illadian dopochwowo, ale staram sie w drugiej połowie cyklu - mój ginek twierdzi, ze wtedy mogę nawet przy staraniach

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ