X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne problem z miesiaczkami
Odpowiedz

problem z miesiaczkami

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2020, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam problem z miesiaczkami ,od pół roku biore LETROX50 i zawsze mialam cykle 33-36dni a od trzech miesiecy cykl byl co 45dni , w kwietniu mialam takie skapy okres 2dni i nie wiem czy to ma zwiazek z tabletkami na trczyce czy tood czegos innego, proszeo rady.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2020, 12:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2020, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati01665 wrote:
    Mam problem z miesiaczkami ,od pół roku biore LETROX50 i zawsze mialam cykle 33-36dni a od trzech miesiecy cykl byl co 45dni , w kwietniu mialam takie skapy okres 2dni i nie wiem czy to ma zwiazek z tabletkami na trczyce czy tood czegos innego, proszeo rady.
    Najlepiej żebyś to skonsultowała z lekarzem. Być może zleci jakieś dodatkowe badania. Szkoda twoich nerwów i myślenia co się dzieje 😘
    Także pakuj tyleczek i do lekarza i oczywiście daj znać bo to nie jest normalne że są takie zmiany

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2020, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze miałam 28 dni... od dwóch cykli szaleństwo. Najpierw 30 dni, a teraz 31 i nadal @ brak 😈

• Hania007 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2020, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, od zawsze miałam regularne cykle 28dni jak w zegarku, odkąd zaczęliśmy myśleć o dziecku wszystko się pomieszało. Cykl wydłużył się do 32dni, zawsze przed okresem plamie minimum trzy dni. Po okresie natomiast kolejne 2-3 dni ale to już mniej mnie dziwi. Niestety ginekolodzy -bo przerobiłam kilku- nie widza problemu. Hormony badałam i Ok, niestety oprócz prolaktyny: 33 z hakiem...
    co miesiąc podwójny zawód, pierwszy jak zaczynam plamić, wiem ze już dupa ale jeszcze tli się nadzieja ze może implantacją, później przychodzi @. Ehh😩

7l5Dp2.png

💙29.03.2021r - nasz malutki cud💙

maj 2021r - marzec 2022r - starania o rodzeństwo 👨‍👩‍👧‍👦

10dpo - ⏸ - 9cs🍀
    11dpo - beta 37,56 mIU/ml
    14dpo - beta 207 mlU/ml
    5t+0d - USG - pęcherzyk 🔘 2,6mm
    7t+0d - Dzidzia 0,68cm🥰
    10t+0d - 2,68cm 👶🏻
    12t+6d - 5,5cm 👧🏻🎀
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ