problem z miesiaczkami
-
nick nieaktualnyMam problem z miesiaczkami ,od pół roku biore LETROX50 i zawsze mialam cykle 33-36dni a od trzech miesiecy cykl byl co 45dni , w kwietniu mialam takie skapy okres 2dni i nie wiem czy to ma zwiazek z tabletkami na trczyce czy tood czegos innego, proszeo rady.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2020, 12:58
-
nick nieaktualnypati01665 wrote:Mam problem z miesiaczkami ,od pół roku biore LETROX50 i zawsze mialam cykle 33-36dni a od trzech miesiecy cykl byl co 45dni , w kwietniu mialam takie skapy okres 2dni i nie wiem czy to ma zwiazek z tabletkami na trczyce czy tood czegos innego, proszeo rady.
Także pakuj tyleczek i do lekarza i oczywiście daj znać bo to nie jest normalne że są takie zmiany -
nick nieaktualny
-
Cześć, od zawsze miałam regularne cykle 28dni jak w zegarku, odkąd zaczęliśmy myśleć o dziecku wszystko się pomieszało. Cykl wydłużył się do 32dni, zawsze przed okresem plamie minimum trzy dni. Po okresie natomiast kolejne 2-3 dni ale to już mniej mnie dziwi. Niestety ginekolodzy -bo przerobiłam kilku- nie widza problemu. Hormony badałam i Ok, niestety oprócz prolaktyny: 33 z hakiem...
co miesiąc podwójny zawód, pierwszy jak zaczynam plamić, wiem ze już dupa ale jeszcze tli się nadzieja ze może implantacją, później przychodzi @. Ehh😩 -