Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne problem z miesiaczkami
Odpowiedz

problem z miesiaczkami

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2020, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam problem z miesiaczkami ,od pół roku biore LETROX50 i zawsze mialam cykle 33-36dni a od trzech miesiecy cykl byl co 45dni , w kwietniu mialam takie skapy okres 2dni i nie wiem czy to ma zwiazek z tabletkami na trczyce czy tood czegos innego, proszeo rady.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2020, 12:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2020, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati01665 wrote:
    Mam problem z miesiaczkami ,od pół roku biore LETROX50 i zawsze mialam cykle 33-36dni a od trzech miesiecy cykl byl co 45dni , w kwietniu mialam takie skapy okres 2dni i nie wiem czy to ma zwiazek z tabletkami na trczyce czy tood czegos innego, proszeo rady.
    Najlepiej żebyś to skonsultowała z lekarzem. Być może zleci jakieś dodatkowe badania. Szkoda twoich nerwów i myślenia co się dzieje 😘
    Także pakuj tyleczek i do lekarza i oczywiście daj znać bo to nie jest normalne że są takie zmiany

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2020, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze miałam 28 dni... od dwóch cykli szaleństwo. Najpierw 30 dni, a teraz 31 i nadal @ brak 😈

• Hania007 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2020, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, od zawsze miałam regularne cykle 28dni jak w zegarku, odkąd zaczęliśmy myśleć o dziecku wszystko się pomieszało. Cykl wydłużył się do 32dni, zawsze przed okresem plamie minimum trzy dni. Po okresie natomiast kolejne 2-3 dni ale to już mniej mnie dziwi. Niestety ginekolodzy -bo przerobiłam kilku- nie widza problemu. Hormony badałam i Ok, niestety oprócz prolaktyny: 33 z hakiem...
    co miesiąc podwójny zawód, pierwszy jak zaczynam plamić, wiem ze już dupa ale jeszcze tli się nadzieja ze może implantacją, później przychodzi @. Ehh😩

7l5Dp2.png

💙29.03.2021r - nasz malutki cud💙

maj 2021r - marzec 2022r - starania o rodzeństwo 👨‍👩‍👧‍👦

10dpo - ⏸ - 9cs🍀
    11dpo - beta 37,56 mIU/ml
    14dpo - beta 207 mlU/ml
    5t+0d - USG - pęcherzyk 🔘 2,6mm
    7t+0d - Dzidzia 0,68cm🥰
    10t+0d - 2,68cm 👶🏻
    12t+6d - 5,5cm 👧🏻🎀
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ