Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Problem z zajściem w ciążę.
Odpowiedz

Problem z zajściem w ciążę.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • iwcia15121 Znajoma

Wysłany: 21 października 2020, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jaki macie problem z zajściem w ciążę? Drożność jajowodów byla? Jakie suple bierzecie?Jakie badania do tej pory zrobiłyście? 🤔 Luźny temacik😏

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2020, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie zbyt wiele powodów się nakłada i w zasadzie nie wiadomo przez który czynnik konkretnie nie mogę zajść ale wg specjalisty to mniej istotne bo mnie można podleczyć i stymulować a partnera parametry ciężko naprawić.
    Drożność jajowodów mam mieć gdy się 2 IUI nie powiodą

• Ewa89_89 Autorytet

Wysłany: 27 października 2020, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Belladonna wrote:
    U mnie zbyt wiele powodów się nakłada i w zasadzie nie wiadomo przez który czynnik konkretnie nie mogę zajść ale wg specjalisty to mniej istotne bo mnie można podleczyć i stymulować a partnera parametry ciężko naprawić.
    Drożność jajowodów mam mieć gdy się 2 IUI nie powiodą

Podchidzeniee do iui bez badania drożności jest całkowicie bez sensu.
    Po pierwsze samo badanie jest tanie, po drugie przy problemach z drożnością inseminacja to szkoda czasu i pieniędzy.

8.2026 VII ⏳
    5.2026 VI IMSI, 23 komórki, 12 MII, 0 zarodków 😭

02.2026 V IMSI 15 komórek, 5MII, 1❄️ 4BB

01.2026 10 FET 10a i 8a ❌
    11.2025 9 FET 3AA ❌
    03-05.2025 8 FET 4AB 💔 9+2/10 tc [*] ♂️😔

12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB

08.2024 FET 8a❌
    06.2024 FET 8a❌
    04.2024 FET 4BA ❌
    12.2023 FET 3BB ❌
    12.22- 01.23 FET 4AB 💔 9/10 tc [*] ♂️😔

01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.

25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki, pessar, hipotrofia - >ciężki start ale jest♀️💜

12.19 II IMSI AP Kato, długi prot.: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b

06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET :-( cb 😥 💔

Ja: AMH ok; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, PAI homo, KIR AA, endometrioza. Cd138✔️, cross 54%

Mąż: MSOME 0%

Walka od 2016
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ