X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Problem z zajściem w ciążę.
Odpowiedz

Problem z zajściem w ciążę.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • iwcia15121 Znajoma

Wysłany: 21 października 2020, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jaki macie problem z zajściem w ciążę? Drożność jajowodów byla? Jakie suple bierzecie?Jakie badania do tej pory zrobiłyście? 🤔 Luźny temacik😏

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2020, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie zbyt wiele powodów się nakłada i w zasadzie nie wiadomo przez który czynnik konkretnie nie mogę zajść ale wg specjalisty to mniej istotne bo mnie można podleczyć i stymulować a partnera parametry ciężko naprawić.
    Drożność jajowodów mam mieć gdy się 2 IUI nie powiodą

• Ewa89_89 Autorytet

Wysłany: 27 października 2020, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Belladonna wrote:
    U mnie zbyt wiele powodów się nakłada i w zasadzie nie wiadomo przez który czynnik konkretnie nie mogę zajść ale wg specjalisty to mniej istotne bo mnie można podleczyć i stymulować a partnera parametry ciężko naprawić.
    Drożność jajowodów mam mieć gdy się 2 IUI nie powiodą

Podchidzeniee do iui bez badania drożności jest całkowicie bez sensu.
    Po pierwsze samo badanie jest tanie, po drugie przy problemach z drożnością inseminacja to szkoda czasu i pieniędzy.

03-05.2025 8 FET 4AB 💔 9+2/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
    12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB

08.2024 FET 8a❌
    06.2024 FET 8a❌
    04.2024 FET 4BA ❌
    12.2023 FET 3BB ❌
    12.22- 01.23 FET 4AB 💔 9/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)

01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.

25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜

12.19 II IMSI AP Kato, długi prot.: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
    06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET :-( cb 😥 💔
    IUI 03.04.19 :(

Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty i zwapnienia macicy, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endo i adenomioza, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1 , cross 54%

Mąż: MSOME 0%

Walka od 2016
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ