X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Problem z zajsciem w kolejna ciaze...
Odpowiedz

Problem z zajsciem w kolejna ciaze...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agulaa30 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2018, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy u którejś z was tez taki problem.jest? Mam juz dzieciaczki... staramy sie o.kolejne i juz 6 miesiecy i nic... jestem po tabsach anty... no ale ile mozna czekac? Sa tu jakies mamusie ktore po tabletkach mialy problem z zajsciem w kolejna ciaze?

w4sq9n73sbn750go.png Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY <3.<3
  • rybka88 Nowa

Wysłany: 2 kwietnia 2018, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam synka 3,5 roku. Wczesniej jedna ciaze utracilam w 12 tygodnii- serduszko przestalo bic. Od sierpnia 2017 staramy sie od drugie dzieciatki i ciągle nic. Nie stosowalam tabletek anty. Robie testy owulacyjne, w tym czasie serduszkujemy z mezem i ciagle nic

• sarina Koleżanka

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    14 cykli starań o 3 maluszka zmieniłam lekarza i okazało się że mam polipa na szyjce. Odrazu ginekolog go usunęła. To było na koniec stycznia a kolejny cykl okazał się szczęśliwym

w57vyx8dwmyikagn.png
    Styczeń 2007 synek ❤
    Październik 2010 córcia ❤
    Luty 2017 początek starań o 3 maluszka
    Listopad 2018 synek 💗
  • rybka88 Nowa

Wysłany: 4 kwietnia 2018, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy taki polip na szyjce moze utrudniac zajście w ciaze? On byl na zewnątrz szyjki czy wewnątrz?

• sarina Koleżanka

Wysłany: 4 kwietnia 2018, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba na zewnątrz szyjki był bo podczas zwykłego badania lekarka go bez znieczulenia ciachnęła ;) Mieszkam w niemczech i mój niemiecki nie jest perfekt więc nie dopytywalam. Z reszta w szoku byłam:) czytałam ze polip całkowicie uniemożliwia zajscie w ciaze, my rok czasu próbowaliśmy wszystkich sposobów tylko nic nie wiedziałam, że mam polipa

w57vyx8dwmyikagn.png
    Styczeń 2007 synek ❤
    Październik 2010 córcia ❤
    Luty 2017 początek starań o 3 maluszka
    Listopad 2018 synek 💗
  • rybka88 Nowa

Wysłany: 4 kwietnia 2018, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze to faktycznie sprawdzic bo przy sprawdzaniu szyjki (czy jest otwarta czy zamknięta) wyczuwam takie kluseczki narosniete na szyjke- myslalam ze to moze normalne ze tak wygląda szyjka po porodzie...ale moze sie myle...dzieki za trop musze to sprawdzić

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ