X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Problem z zajsciem w kolejna ciaze...
Odpowiedz

Problem z zajsciem w kolejna ciaze...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agulaa30 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2018, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy u którejś z was tez taki problem.jest? Mam juz dzieciaczki... staramy sie o.kolejne i juz 6 miesiecy i nic... jestem po tabsach anty... no ale ile mozna czekac? Sa tu jakies mamusie ktore po tabletkach mialy problem z zajsciem w kolejna ciaze?

w4sq9n73sbn750go.png Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY <3.<3
  • rybka88 Nowa

Wysłany: 2 kwietnia 2018, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam synka 3,5 roku. Wczesniej jedna ciaze utracilam w 12 tygodnii- serduszko przestalo bic. Od sierpnia 2017 staramy sie od drugie dzieciatki i ciągle nic. Nie stosowalam tabletek anty. Robie testy owulacyjne, w tym czasie serduszkujemy z mezem i ciagle nic

• sarina Koleżanka

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    14 cykli starań o 3 maluszka zmieniłam lekarza i okazało się że mam polipa na szyjce. Odrazu ginekolog go usunęła. To było na koniec stycznia a kolejny cykl okazał się szczęśliwym

w57vyx8dwmyikagn.png
    Styczeń 2007 synek ❤
    Październik 2010 córcia ❤
    Luty 2017 początek starań o 3 maluszka
    Listopad 2018 synek 💗
  • rybka88 Nowa

Wysłany: 4 kwietnia 2018, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy taki polip na szyjce moze utrudniac zajście w ciaze? On byl na zewnątrz szyjki czy wewnątrz?

• sarina Koleżanka

Wysłany: 4 kwietnia 2018, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba na zewnątrz szyjki był bo podczas zwykłego badania lekarka go bez znieczulenia ciachnęła ;) Mieszkam w niemczech i mój niemiecki nie jest perfekt więc nie dopytywalam. Z reszta w szoku byłam:) czytałam ze polip całkowicie uniemożliwia zajscie w ciaze, my rok czasu próbowaliśmy wszystkich sposobów tylko nic nie wiedziałam, że mam polipa

w57vyx8dwmyikagn.png
    Styczeń 2007 synek ❤
    Październik 2010 córcia ❤
    Luty 2017 początek starań o 3 maluszka
    Listopad 2018 synek 💗
  • rybka88 Nowa

Wysłany: 4 kwietnia 2018, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze to faktycznie sprawdzic bo przy sprawdzaniu szyjki (czy jest otwarta czy zamknięta) wyczuwam takie kluseczki narosniete na szyjke- myslalam ze to moze normalne ze tak wygląda szyjka po porodzie...ale moze sie myle...dzieki za trop musze to sprawdzić

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ