Problem z zajsciem w kolejna ciaze...
-
Dziewczyny czy u którejś z was tez taki problem.jest? Mam juz dzieciaczki... staramy sie o.kolejne i juz 6 miesiecy i nic... jestem po tabsach anty... no ale ile mozna czekac? Sa tu jakies mamusie ktore po tabletkach mialy problem z zajsciem w kolejna ciaze?Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY .
-
Mam synka 3,5 roku. Wczesniej jedna ciaze utracilam w 12 tygodnii- serduszko przestalo bic. Od sierpnia 2017 staramy sie od drugie dzieciatki i ciągle nic. Nie stosowalam tabletek anty. Robie testy owulacyjne, w tym czasie serduszkujemy z mezem i ciagle nic
-
14 cykli starań o 3 maluszka zmieniłam lekarza i okazało się że mam polipa na szyjce. Odrazu ginekolog go usunęła. To było na koniec stycznia a kolejny cykl okazał się szczęśliwym
Styczeń 2007 synek ❤
Październik 2010 córcia ❤
Luty 2017 początek starań o 3 maluszka
Listopad 2018 synek 💗 -
chyba na zewnątrz szyjki był bo podczas zwykłego badania lekarka go bez znieczulenia ciachnęła Mieszkam w niemczech i mój niemiecki nie jest perfekt więc nie dopytywalam. Z reszta w szoku byłam:) czytałam ze polip całkowicie uniemożliwia zajscie w ciaze, my rok czasu próbowaliśmy wszystkich sposobów tylko nic nie wiedziałam, że mam polipa
Styczeń 2007 synek ❤
Październik 2010 córcia ❤
Luty 2017 początek starań o 3 maluszka
Listopad 2018 synek 💗 -
Musze to faktycznie sprawdzic bo przy sprawdzaniu szyjki (czy jest otwarta czy zamknięta) wyczuwam takie kluseczki narosniete na szyjke- myslalam ze to moze normalne ze tak wygląda szyjka po porodzie...ale moze sie myle...dzieki za trop musze to sprawdzić
-