Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Problemy hormonalne i starania
Odpowiedz

Problemy hormonalne i starania

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • pcos'ka Nowa

Wysłany: 26 lipca 2022, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,

staram się już od ponad 3 lat i mam zdiagnozowane PCOS.

Długo błądziłam jak we mgle, co skłoniło mnie do rozpoczęcia poszukiwań rozwiązań wspierających dziewczyny o podobnych problemach. Obecnie jestem na etapie opracowywania aplikacji dla dziewczyn zmagających się z zaburzeniami hormonalnymi, jednak potrzebuję Waszej pomocy :)

Szukam dziewczyn, które zgodziłyby się na ok. 30 minutową (absolutnie poufną) rozmowę o swoich doświadczeniach.

Jeżeli jesteś chętna żeby pomóc lub po prostu chcesz podzielić się tym, co doskwiera Ci w związku z zaburzeniami hormonalnymi podczas starań napisz do mnie na adres [email protected] z tytułem WYWIAD.

Z góry bardzo dziękuję!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ