X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Problemy hormonalne i starania
Odpowiedz

Problemy hormonalne i starania

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • pcos'ka Nowa

Wysłany: 26 lipca 2022, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,

staram się już od ponad 3 lat i mam zdiagnozowane PCOS.

Długo błądziłam jak we mgle, co skłoniło mnie do rozpoczęcia poszukiwań rozwiązań wspierających dziewczyny o podobnych problemach. Obecnie jestem na etapie opracowywania aplikacji dla dziewczyn zmagających się z zaburzeniami hormonalnymi, jednak potrzebuję Waszej pomocy :)

Szukam dziewczyn, które zgodziłyby się na ok. 30 minutową (absolutnie poufną) rozmowę o swoich doświadczeniach.

Jeżeli jesteś chętna żeby pomóc lub po prostu chcesz podzielić się tym, co doskwiera Ci w związku z zaburzeniami hormonalnymi podczas starań napisz do mnie na adres [email protected] z tytułem WYWIAD.

Z góry bardzo dziękuję!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ