Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Problemy z fazą lutealną
Odpowiedz

Problemy z fazą lutealną

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AleksandraW Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałabym zeby w tym watku wypowiadaly sie osoby ktorych dotyczy dluga faza lutealna. Wszedzie gdzie czytalam o zaburzeniach fazy lutealnej sa definiowane zbyt krótką fazą. W moim przypadku jest zupelnie inaczej. Mam wysoki progesteron 11.5 w 17dpo a owulacja potwierdzona monitoringiem byla 20 dni temu. Beta <1.2 prolaktyna w normie. Jakie mialyscie przyczyny wydłużonej fazy? Da sie to unormowac? Farmakologiczne, naturalnie? Dodam tez ze mam niedoczynność tarczycy, hashimoto ale jestem pod opieka endokrynologa i biore letrox. Faza lutealna nie wydłuża sie w kazdym cyklu. Wiem ze cos będzie nie tak jak powinno gdy dostaje jednorazowego plamienia w środku cyklu.

xnw4ugpjxa3k91nv.png
    05.03.2018: 202,4;
    07.03.2018: 455;
    13.03.2018: 3300
    <3 20.03.2018
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ