Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne problemy z progesteronem
Odpowiedz

problemy z progesteronem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :)

Czy może któraś spojrzeć na mój wykres?

Wydaje mi się, że mam za niski skok temperatury :(

Mozę powinnam sobie progesteron zbadać?cie ;(

• olinka84 Przyjaciółka

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zbadałam dwa dni temu, w 21 dniu cyklu. Też mam takie niskie temperatury. Progesteron najlepiej badać w 7-8 dni po owulacji, wtedy widoczny jest jego wiarygodny poziom. Do tego czasu utrzymuje się na niskim poziomie. Ale mogę się mylić, dopiero początkuje w tych tematach :)Ja co jakiś czas w miarę potrzeb badam sobie poszczególne hormony, żeby mieć pełny obraz. Zbadaj Beti, przynajmniej nie będziesz gdybać. I uaktualnij swój wykres w postach :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki :)

czy 84 to rok urodzenia? bo chyba jesteśmy ten sam rocznik ;)

• olinka84 Przyjaciółka

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak, fajnie by było zajść przed 30-tką... :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dokładnie :) też bym tego chciała :) ja bym w sumie chciała urodzić przed 30-stką i mam czas do lipca :) więc są nawet szanse :P

mój maż za to marzy o dziecku urodzonym w maju - jak on. Egoista mówi, ze to są najlepsze dzieciaki :P hihi w sumie jakby mi się w tym cyklu udało byłaby szansa :D

• olinka84 Przyjaciółka

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja na poród przed 30-tką nie mam najmniejszych szans :) styczniowa jestem, ale na zajście jakieś są :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w takim razie trzymam mocno kciuki :D &&&&&&

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ