X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne problemy z progesteronem
Odpowiedz

problemy z progesteronem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :)

Czy może któraś spojrzeć na mój wykres?

Wydaje mi się, że mam za niski skok temperatury :(

Mozę powinnam sobie progesteron zbadać?cie ;(

• olinka84 Przyjaciółka

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zbadałam dwa dni temu, w 21 dniu cyklu. Też mam takie niskie temperatury. Progesteron najlepiej badać w 7-8 dni po owulacji, wtedy widoczny jest jego wiarygodny poziom. Do tego czasu utrzymuje się na niskim poziomie. Ale mogę się mylić, dopiero początkuje w tych tematach :)Ja co jakiś czas w miarę potrzeb badam sobie poszczególne hormony, żeby mieć pełny obraz. Zbadaj Beti, przynajmniej nie będziesz gdybać. I uaktualnij swój wykres w postach :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki :)

czy 84 to rok urodzenia? bo chyba jesteśmy ten sam rocznik ;)

• olinka84 Przyjaciółka

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak, fajnie by było zajść przed 30-tką... :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dokładnie :) też bym tego chciała :) ja bym w sumie chciała urodzić przed 30-stką i mam czas do lipca :) więc są nawet szanse :P

mój maż za to marzy o dziecku urodzonym w maju - jak on. Egoista mówi, ze to są najlepsze dzieciaki :P hihi w sumie jakby mi się w tym cyklu udało byłaby szansa :D

• olinka84 Przyjaciółka

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja na poród przed 30-tką nie mam najmniejszych szans :) styczniowa jestem, ale na zajście jakieś są :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w takim razie trzymam mocno kciuki :D &&&&&&

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ