Progesteron 7 dni po owulacji
-
Monisia, a Ty znowu zaczynasz? Czemu zaczynasz nowy wątek skoro jest mnóstwo informacji o progu na ovu, wystarczy wpisac w lupce.
Beti82 lubi tę wiadomość
3,5 roku starań. Niepłodność idiopatyczna.
4 x IUI
Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK z krwi: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zaniżone bialko s 60%. Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych.
Styczeń 2020 - ivf w Artvimed. Uzyskano 3 Blastocysty.
ET Blastki 5.1.1. (z wlewem z accofilu): 😞
28.02 - histeroskopia. Nie ma ecoli, nk maciczne w normie.
27.03 -FET Blastki 4.1.1.(atosiban+embrioglue)
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
09.12.2020 - nasza Miłość jest na świecie😍
"Nie bój się, tylko wierz." -
Tak wiem ale mój przypadek jest inny bo progesteron mam w normie a mam plamienia w drugiej połowie cykluStarania od maja 2018.
Czekam na II kreseczki
06/19- histeroskopia- usunięcie dwóch polipów
09/19 - dwie kreski na teście
18/09-Beta hcg 1388 😊
20/09- Beta hcg 3497 🙂 -
Po pierwsze, zapytaj lekarza.
Po drugie opcji jest mnóstwo: stosowanie leków (sterydów, zawierających estrogeny i progestageny, leki przeciwdepresyje, leki przeciwkrzepliwe), zapalenie szyjki macicy, infekcje chlamydią, polipy błony śluzowej macicy, zapalenie błony śluzowej macicy, silny stres emocjonalny, zmiany masy ciała czy bardzo rzadko mięśniaki macicy, zaburzenia krzepnięcia krwi. Czasami takie zaburzenia miesiączkowania mogą wynikać z chorób tarczycy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonisia 1992 wrote:Up.
Weź Ty się ogarnij. Raz piszesz że będziesz miała histeroskopie bo masz plamienia ( w innym temacie ) i polipa a teraz nie wiesz co to za badanie. Nie zaśmiecaj forum. Takich tematów jest multum.Seli, Ewa1984 lubią tę wiadomość
-