X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Progesteron do sprzedania
Odpowiedz

Progesteron do sprzedania

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • JusTyna Znajoma

Wysłany: 29 sierpnia, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, mam do sprzedania:
    -CRINONE 80 mg, data ważności 07/2026 - kupiłam za 239,99 - sprzedam za 150 zł.

-PROLUTEX 25 mg, data ważności 08/2025 h 10 fiołek, cena jednego opakowania 179,99, sprzedam za 160 zł (w opakowaniu jest 7 fiolek, ja oddam 10).

- DUPHASTON 10mg, dwa opakowania po 20 tabletek, opakowanie po 30 zł.

Gratis dodaję strzykawki, dwa rodzaje igieł i waciki nasączone do Prolutexu.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ