X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Prolaktynom i starania w Holandii
Odpowiedz

Prolaktynom i starania w Holandii

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • marlou Nowa

Wysłany: 29 listopada 2013, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Wam,
    Po kilku miesiącach bezowocnych starań postanowiłam zainwestować w testy owu i termometr. Okazało sie ze moja fl trwa ok 7 dni. Poszłam wiec do lekarza rodzinnego po skierowanie na badanie hormonów. Prolaktyne miałam mega 1800 ich jednostek( nie pamietam dokładnie - norma max 900) Robią tu bez obciążenia. Dostałam od razu skierowanie do endo i neurologa oraz MRI. Okazało sie ze mam 6mm prolaktynoma. Dostałam norprolac 2tabl/ dzień,po kilku miesiącach PRL ładnie spadła. Właściwie od września, ale w ciąży wciąż nie jestem...

marlou
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ