Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Prośba o pomoc - płyn Douglasa
Odpowiedz

Prośba o pomoc - płyn Douglasa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Martynaz Debiutantka

Wysłany: 29 marca 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dziewczyny. Mamm problem. W piątek kochałam się z mężem. Skończył we mnie, więc po pięciu minutach chciałam iść do łazienki...a tutaj... pełno krwi wyleciało ze mnie wraz z nasieniem. Byliśmy w szoku. To nie była miesiączka. Zwykłe krwawienie. Potem zaczął boleć mnie brzuch. Pojechalismy na pogotowie, bo się przestraszyliśmy. Zrobiono mi USG przez pochwę - ginekolog stwierdziła dużą ilość płynu Douglasa, ale powiedziała, że może to być taka moja natura. Poza tym wspomniała coś o jakimś pęcherzyku, ale nic więcej nie powiedziała. Endometrium pogrubione. I przekrwiona szyjka macicy. Do dnia dzisiejszego poblewa mnie dołem brzuch i kłuje jajnik. W piątek był 25 dzień cyklu, dzisiaj jest 27. Robiłam testy owulacyjne - wyszła druga kreska, ale słaba, więc skądd ten pęcherzyk? Prosze o pomoc, bo się bardzo stresuję. Na wizytę u lekarza jestem już umówiona na środę. Pozdrawiam serdecznie.

Martyna
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ