Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Prośba o pomoc - płyn Douglasa
Odpowiedz

Prośba o pomoc - płyn Douglasa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Martynaz Debiutantka

Wysłany: 29 marca 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dziewczyny. Mamm problem. W piątek kochałam się z mężem. Skończył we mnie, więc po pięciu minutach chciałam iść do łazienki...a tutaj... pełno krwi wyleciało ze mnie wraz z nasieniem. Byliśmy w szoku. To nie była miesiączka. Zwykłe krwawienie. Potem zaczął boleć mnie brzuch. Pojechalismy na pogotowie, bo się przestraszyliśmy. Zrobiono mi USG przez pochwę - ginekolog stwierdziła dużą ilość płynu Douglasa, ale powiedziała, że może to być taka moja natura. Poza tym wspomniała coś o jakimś pęcherzyku, ale nic więcej nie powiedziała. Endometrium pogrubione. I przekrwiona szyjka macicy. Do dnia dzisiejszego poblewa mnie dołem brzuch i kłuje jajnik. W piątek był 25 dzień cyklu, dzisiaj jest 27. Robiłam testy owulacyjne - wyszła druga kreska, ale słaba, więc skądd ten pęcherzyk? Prosze o pomoc, bo się bardzo stresuję. Na wizytę u lekarza jestem już umówiona na środę. Pozdrawiam serdecznie.

Martyna
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji ciążowych dla kobiet w ciąży

Jak wybrać najlepszą aplikację ciążową? Zapytałyśmy o to tysiące kobiet w ciąży i po porodzie odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja ciążowa to taka, która spełnia szereg wymagań – śledzi wagę z indywidualnymi normami, oferuje codzienne porady tworzone przez lekarzy, ma tryb połogu i naprawdę towarzyszy kobiecie przez całe 9 miesięcy. Wyniki rankingu w kilku aspektach nawet nas zaskoczyły.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ