prosze o pilna odpowiedz!
-
Witam mam troche nietypowa sprawe jestem po miesiaczce od 12ego do 16ego mialam owulacje potwierdzona testami ovu niestety nie mialam pod reka testu ciazowego zostaly mi owulacyjne bylam ciekawa jak wyjda a tu od 2 dni 2 razy dzienie robione pozytywne niewiem co myslec czy ktoras miala taki przypadek i co oznacza?? dziekuje za odp
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 13:12
-
Pozytywne testy owu nie oznaczją że owulacja jest...może byc a może jej nie być...ja też miałam tak że wychodziły mi pozytywne testy owu po owulcji..I wykryto mi PCO.Bo jest podwyższone LH...Nie sugeruj się tym że jak masz test owu pozytywny po owulcji to możesz mieć i pozytywny test ciazowy..Czekaj do dnia TERMINU @ wtedy zatestuj kciukam
Tolcia25 lubi tę wiadomość
-
Mi przy dwóch ciążach przed @ testy ovulacyjne wychodziły pozytywne. One zawsze są pozytywne w ciąży ale nie muszą jej oznaczać. Ja nie miałam problemów hormonalnych ani żadnych wiec innych i mnie akurat wskazywały ciążę. Powodzenia może akurat
Tolcia25 lubi tę wiadomość
-
witam wykres owulacji zaczelam prowadzic od tego miesiaca tyle co zawsze prowadzilam notatke od do terminu miesiaczki jestem 1,5h po ciazy pozamacicznej w sumie od 3 miesiecy zaczelam starania od miesiaca zaczelam sprawdzac dni owulacji przez obliczanie i test ovu,w sumie nigdy nie myslalam ze mi to bedzie potrzebne nie sadzilam ze jako jedyna z rodziny takie problemy z tym bede miala gdyz siostra ma 6dzieci i nikt u mnie takich problemow z ciazami nie mial mam 2 zrowych dzieci ale coz jakie starania i straty byly a dlugo pisac
-
A może po prostu skocz do apteki i kup test ciążowy, zrobisz jutro rano i będziesz wiedziała. Czy te testy owulacyjne po owulacji były negatywne? Masz zaznaczone 4 pozytywne i nie wiadomo co było dalej - może wszystkie byłyby pozytywne do tej pory a to by oznaczało, że albo wadliwe albo Ty masz jakieś problemy.
-
testy w dniu owulacji byly pozytywne po owulacji byly negatywne bo w czwartek robilam mialam kupione 2 paczki zostalo mi wiec od przed wczoraj wieczora zrobilam i wyszly pozytywne dlatego napisalam bo w sumie nie wiem o co w tym chodzi jutro pojde i kupie test zobaczymy
-
a w wykresie nie dopisalam ze byly do 16ego a 11ego wieczorem robilam pierwszy i mi jako jedyny wyszedl z druga blada linia a nastepne normalne ciemno rozowe pozytywne
-