X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Proszę o pomoc!
Odpowiedz

Proszę o pomoc!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Martynaz Debiutantka

Wysłany: 5 stycznia 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naprawdę się martwię.... wczoraj (22 dzień cyklu) miałam wieczorem plamienie - śluz z różową krwią, utrzymało się ono bardzo delikatnie do dzisiaj. Było go niewiele. Nigdy czegoś takiego nie miałam! Owulacja prawdopodobnie była 18 dnia cyklu. Szyjka dzisiaj jest średnio wysoko, średnio miękka i zamknięta. Spójrzcie proszę na mój wykres.... boję się, że coś jest nie tak.... 7864cd6d3299ec3d1e1e22c0304fd628.png

zAgatka lubi tę wiadomość

Martyna
  • Sylvka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 01:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie denerwuj się to może być plamienie implatacyjne.. tylko się cieszyć:) Takie oznaki wielką nadzieją, jeśli przy tym czułaś dodatkowo jakieś kłucie itp. to szanse ogromne. Pozdrawiam:)

Chanela, Manieczka86, zAgatka lubią tę wiadomość

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• Izaczek Ekspertka

Wysłany: 6 stycznia 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvka ma rację :) Martynaz trzymam kciuki :)

natasza82, Sylvka lubią tę wiadomość

Izaczek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 17:36

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ