Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Proszę o pomoc plamienie, gorączka i bóle podbrzusza
Odpowiedz

Proszę o pomoc plamienie, gorączka i bóle podbrzusza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karo Lina Ekspertka

Wysłany: 8 października 2023, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Już nie wiem co mam myśleć o całej sytuacji. Jestem właśnie 4-5 dni po owulacji. W dzień owu czułam ból lewego jajnika i ból podbrzusza, tak jak zawsze co miesiąc. Na drugi dzień i aż do dzisiaj odczuwam kłucie w podbrzuszu i lewym jajniku. Dodatkowo wczoraj pojawiła się gorączka (podejrzewam grypę bo miałam kontakt z chorym domownikiem), dziś już jest lżej ale mam lekkie brązowe plamienie. Co to może oznaczać? Cytologie robiłam 3 miesiące temu, wyszła prawidłowa. Również przy badaniu HyCoSy także 3 miesiące temu wszystko było w porządku. Czy mam się czym martwić? Może któraś z was tak miała?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2023, 19:56

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ