Prosze o porade!!!!
-
Hej dziewczyny jestem juz 60 dni po poronieniu i nie mialam jeszcze okresu w ciazy nie jestem a na okres nie moge sie doczekac poronilam w 4 tyg. ciazy samoistnie lekarz kazal mi przyjsc po okresie a ja nie moge sie doczekac zawsze mialam niereguralne @ mam pco jeszcze do tego i nie wiem czy sie zarejestrowac czy jeszcze poczekac az przyjdzie...Moze ktoras z Was cos poradzi...Pozdarawiam:)Magda26
-
Witajcie ja jestem rocznik 84 t takze staram sie o dzidziusia, moze ktoś umie mi pomóc , mam problem gdyz lekarz zlecił mi badanie hormonów w 3 dc i 20 dc zaczęłam plamic, myślałam ze to miesiączka więc 23 dc (myślałam ze to 3 dc) zrobiłam badanie a plamiłam około 2 tygodni. Wyniki wyszły mi tak: FSH 18,6, LH 30,31, a Estradiol 206,40
Przeraziłam sie wynikami, czy mozliwe ze byłam wtedy w fazie owulacyjnej?
Dodam ze mam hashimoto , a prl 22.7 -
Tyle ze tamten cykl nie był jakoś mega długi własnie. ale wydaje mi się ze byc moze ja mam krótką tą drugą faze cyklu i owulacja mi się przesuneła , lekarz tez mnie pocieszał, ale jak zobaczyłam takie wysokie fsh to cały dzień wyłam bo juz sobie wkręciłam ze nidgy nie zajdę w ciąze i ze jestem bezpłodna
-
Dzięki:), tyle ze po tamtych wynikach mam lęk przed robieniem kolejnych. Narazie pije zioła ojca klimuszki i wydaje mi sie ze pomagają, bo wcześniej nie czułam owulacji a teraz wydaje mi sie ze odczuwam jajniki leciutko i ze śluz mi sie poprawił, Staram się nie cały rok czasu , 3 lata temu moja ciąza obumarła i mam nadzieje ze tym razem będzie inaczej, jeśli oczywiście zajdę
-
nick nieaktualnyMagda 26 wrote:Hej dziewczyny jestem juz 60 dni po poronieniu i nie mialam jeszcze okresu w ciazy nie jestem a na okres nie moge sie doczekac poronilam w 4 tyg. ciazy samoistnie lekarz kazal mi przyjsc po okresie a ja nie moge sie doczekac zawsze mialam niereguralne @ mam pco jeszcze do tego i nie wiem czy sie zarejestrowac czy jeszcze poczekac az przyjdzie...Moze ktoras z Was cos poradzi...Pozdarawiam:)
byłam w takiej sytuacji jak ty. Tyle że ja w 6 tyg poroniłam. Poszłam do lekarza po 3 m-cach bez okresu. Dostałam luteinę na wywołanie i profilaktycznie od 16-25 dnia cyklu. Lekarz powiedział, że powinnam zgłosić się po 6 tyg bez okresu... -
nick nieaktualnykorba wrote:Po prostu boje sie ze zle wyjdą i ten strach mnie paralizuje
-