X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne PROVERA - pomocy
Odpowiedz

PROVERA - pomocy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Flofliper Przyjaciółka

Wysłany: 25 kwietnia 2024, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny błagam o pomoc. Czy któraś z Was brała lek Provera? Mam go przepisanego na rozrost prosty endometrium (bez atypii). W pierwszym miesiącu stosowania 5 mg x 2 dostałam książkowy okres po 28 dniach. Teraz dostałam miesiączkę po 15 dniach. Wizytę u ginekologa mam dopiero 8 maja. Błagam odezwijcie się jeśli brałyście Provere 🙏

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2024, 17:51

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ