X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Przedluzajaca sie faza lutealna
Odpowiedz

Przedluzajaca sie faza lutealna

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bianka1986 Nowa

Wysłany: 31 lipca 2017, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Moze mi podpowiecie... mam juz 2 dzieci .. miesiac temu dostalam 1 okres od porodu dokladnie 25 czerwca. Do tej pory nie pojawil sie okres test z moczu wyszedl pozytywny ale z krwi negatywny ... dzis bylam u lekarza. Stwierdzil, ze jestem w fazie 2 lutealnej co swiadczy o zblizajacym sie okresie lub o wczesnej ciazy.. czy ktos z Was mial podobnie?

LIDKA
  • terka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co wiem to cykle po porodach bywają różne niekoniecznie regularne w szczególności te pierwsze cykle które sie pojawiają. Jeśli lekarz nie stwierdził nic niepokojącego to chyba zostało tylko czekać aż coś się wyjaśni i pojawi :)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ