X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Przedluzajaca sie faza lutealna
Odpowiedz

Przedluzajaca sie faza lutealna

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bianka1986 Nowa

Wysłany: 31 lipca 2017, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Moze mi podpowiecie... mam juz 2 dzieci .. miesiac temu dostalam 1 okres od porodu dokladnie 25 czerwca. Do tej pory nie pojawil sie okres test z moczu wyszedl pozytywny ale z krwi negatywny ... dzis bylam u lekarza. Stwierdzil, ze jestem w fazie 2 lutealnej co swiadczy o zblizajacym sie okresie lub o wczesnej ciazy.. czy ktos z Was mial podobnie?

LIDKA
  • terka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co wiem to cykle po porodach bywają różne niekoniecznie regularne w szczególności te pierwsze cykle które sie pojawiają. Jeśli lekarz nie stwierdził nic niepokojącego to chyba zostało tylko czekać aż coś się wyjaśni i pojawi :)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ