Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Przedluzajaca sie faza lutealna
Odpowiedz

Przedluzajaca sie faza lutealna

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bianka1986 Nowa

Wysłany: 31 lipca 2017, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Moze mi podpowiecie... mam juz 2 dzieci .. miesiac temu dostalam 1 okres od porodu dokladnie 25 czerwca. Do tej pory nie pojawil sie okres test z moczu wyszedl pozytywny ale z krwi negatywny ... dzis bylam u lekarza. Stwierdzil, ze jestem w fazie 2 lutealnej co swiadczy o zblizajacym sie okresie lub o wczesnej ciazy.. czy ktos z Was mial podobnie?

LIDKA
  • terka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co wiem to cykle po porodach bywają różne niekoniecznie regularne w szczególności te pierwsze cykle które sie pojawiają. Jeśli lekarz nie stwierdził nic niepokojącego to chyba zostało tylko czekać aż coś się wyjaśni i pojawi :)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ