Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się - ogólne › Przedluzajaca sie faza lutealna
Odpowiedz

Przedluzajaca sie faza lutealna

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bianka1986 Nowa

Wysłany: 31 lipca 2017, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Moze mi podpowiecie... mam juz 2 dzieci .. miesiac temu dostalam 1 okres od porodu dokladnie 25 czerwca. Do tej pory nie pojawil sie okres test z moczu wyszedl pozytywny ale z krwi negatywny ... dzis bylam u lekarza. Stwierdzil, ze jestem w fazie 2 lutealnej co swiadczy o zblizajacym sie okresie lub o wczesnej ciazy.. czy ktos z Was mial podobnie?

LIDKA
  • terka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co wiem to cykle po porodach bywają różne niekoniecznie regularne w szczególności te pierwsze cykle które sie pojawiają. Jeśli lekarz nie stwierdził nic niepokojącego to chyba zostało tylko czekać aż coś się wyjaśni i pojawi :)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ