X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Przedluzajaca sie faza lutealna
Odpowiedz

Przedluzajaca sie faza lutealna

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bianka1986 Nowa

Wysłany: 31 lipca 2017, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Moze mi podpowiecie... mam juz 2 dzieci .. miesiac temu dostalam 1 okres od porodu dokladnie 25 czerwca. Do tej pory nie pojawil sie okres test z moczu wyszedl pozytywny ale z krwi negatywny ... dzis bylam u lekarza. Stwierdzil, ze jestem w fazie 2 lutealnej co swiadczy o zblizajacym sie okresie lub o wczesnej ciazy.. czy ktos z Was mial podobnie?

LIDKA
  • terka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co wiem to cykle po porodach bywają różne niekoniecznie regularne w szczególności te pierwsze cykle które sie pojawiają. Jeśli lekarz nie stwierdził nic niepokojącego to chyba zostało tylko czekać aż coś się wyjaśni i pojawi :)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ