przesilenie wiosenne ?
-
Dziewczyny ze mną jest masakra ;( czuje się okropnie, po prostu NIC MI SIĘ NIE CHCE!!! mogłabym tylko spać i spać ;( na objawy ciąży jeszcze za wcześnie bo to dopiero 24dc. To chyba ta pogoda czy co ??? ;( nie mam siły na nic ;( Wy też tak macie ?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Ja na dodatek wczoraj @ dostałam to już w ogóle dół przyszedł. Zauważyłam że ostatnio zamiast się cieszyć naszym nadchodzącym ślubem to ja tylko myślę o bobasku i o pragnieniu bycia mamusią. Mówię wam strasznie mnie to dręczy a przez to nic mnie nie cieszy . . .
Szkoda słów. Mam nadzieję że teraz będzie lepiej że przyjdzie słońce i nastrój będzie lepszy Wam też tego życzę -
Magda lena wrote:Kasiu1986! To właśnie odłóżcie na dalszy plan staranie o dzidzie, tylko skupcie się na ślubie. Dajcie sobie spokój przed ślubem tak do tego podejdźcie. Może właśnie jak myśli będą gdzieś indziej to zafasolkujecie
Postaram się tak do tego dojść. Musimy się cieszyć ślubem a nie mącić sobie w głowie. Ale wiecie jak to jest tak bardzo by się chciało a tu nic. -
To prawda.... Brałam ślub pół roku temu (już się staramy o fasolkę 14-15 miesięcy), ale dzięki stresowi ślubnemu i zamętowi panującemu zapomniałam o staraniach! Z czego się bardzo cieszę, bo czasami ciężko wytrzymać z myślami w głowie (kiedy, dlaczego, co jest źle). Nam się nie udało, ale miło było odetchnąć od tych myśli i skupić się na sobie i mężu no i oczywiście gościach
Powodzenia!!!!! -
nick nieaktualny
-