przesilenie wiosenne ?
-
Dziewczyny ze mną jest masakra ;( czuje się okropnie, po prostu NIC MI SIĘ NIE CHCE!!! mogłabym tylko spać i spać ;( na objawy ciąży jeszcze za wcześnie bo to dopiero 24dc. To chyba ta pogoda czy co ??? ;( nie mam siły na nic ;( Wy też tak macie ?[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
Ja na dodatek wczoraj @ dostałam to już w ogóle dół przyszedł. Zauważyłam że ostatnio zamiast się cieszyć naszym nadchodzącym ślubem to ja tylko myślę o bobasku i o pragnieniu bycia mamusią. Mówię wam strasznie mnie to dręczy a przez to nic mnie nie cieszy . . .
Szkoda słów. Mam nadzieję że teraz będzie lepiej że przyjdzie słońce i nastrój będzie lepszy Wam też tego życzę -
Magda lena wrote:Kasiu1986! To właśnie odłóżcie na dalszy plan staranie o dzidzie, tylko skupcie się na ślubie. Dajcie sobie spokój przed ślubem
tak do tego podejdźcie. Może właśnie jak myśli będą gdzieś indziej to zafasolkujecie 
Postaram się tak do tego dojść
. Musimy się cieszyć ślubem a nie mącić sobie w głowie. Ale wiecie jak to jest tak bardzo by się chciało a tu nic.
-
To prawda.... Brałam ślub pół roku temu (już się staramy o fasolkę 14-15 miesięcy), ale dzięki stresowi ślubnemu i zamętowi panującemu zapomniałam o staraniach! Z czego się bardzo cieszę, bo czasami ciężko wytrzymać z myślami w głowie (kiedy, dlaczego, co jest źle). Nam się nie udało, ale miło było odetchnąć od tych myśli i skupić się na sobie i mężu no i oczywiście gościach

Powodzenia!!!!!
-
nick nieaktualny
-