X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne przesilenie wiosenne ?
Odpowiedz

przesilenie wiosenne ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • karolinka1992 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ze mną jest masakra ;( czuje się okropnie, po prostu NIC MI SIĘ NIE CHCE!!! mogłabym tylko spać i spać ;( na objawy ciąży jeszcze za wcześnie bo to dopiero 24dc. To chyba ta pogoda czy co ??? ;( nie mam siły na nic ;( Wy też tak macie ?

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3rjjgori773ov.png[/link]
  • Vuko Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teeez :D u mnie snieg z deszczem i szaruga, marze o tym by sie zakopac pod koldra...ale musze byc w pracy >.<

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 12:50

0d1yflw1ktiwk49i.png

Wysłany: 14 marca 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o Jezu ;( Ja dziś wolne :) Chyba bym nie dała rady ;( Mąż przychodzi z pracy o 14 a w kuchni bałagan , trzeba się wziąć za siebie... Gdybym była w ciąży miałabym wymówkę :)

• vvviola Przyjaciółka

Wysłany: 14 marca 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam podobnie, nie mam na nic ochoty, nawet do pracy ciężko mi się zebrać :) na całe szczęście jutro niedziela... :D

• Vuko Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra wymowka nie jest zla :-P

vvviola lubi tę wiadomość

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • Magda lena Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj ja też czuję się źle. Jestem przeokropnie zmęczona. Mogłabym spać na stojąco!
    Myślę, że to przesilenie wiosenne. Trochę to nie sprzyja staraniom....ale muszę się ogarnąć i przestać ciągle ziewać :) tylko zakasać rękawy i próbować zafasolkować :))

mhsvo7esg1a4x3m2.png

Wysłany: 14 marca 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam to samo ;( gdybym była np 14dpo to wkręcała bym , że to ciąża :)

• Kasia1986 Ekspertka

Wysłany: 14 marca 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na dodatek wczoraj @ dostałam to już w ogóle dół przyszedł. Zauważyłam że ostatnio zamiast się cieszyć naszym nadchodzącym ślubem to ja tylko myślę o bobasku i o pragnieniu bycia mamusią. Mówię wam strasznie mnie to dręczy a przez to nic mnie nie cieszy . . .
    Szkoda słów. Mam nadzieję że teraz będzie lepiej że przyjdzie słońce i nastrój będzie lepszy Wam też tego życzę

• Magda lena Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu1986! To właśnie odłóżcie na dalszy plan staranie o dzidzie, tylko skupcie się na ślubie. Dajcie sobie spokój przed ślubem :-) tak do tego podejdźcie. Może właśnie jak myśli będą gdzieś indziej to zafasolkujecie :)

Kasia1986 lubi tę wiadomość

mhsvo7esg1a4x3m2.png
  • Kasia1986 Ekspertka

Wysłany: 14 marca 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda lena wrote:
    Kasiu1986! To właśnie odłóżcie na dalszy plan staranie o dzidzie, tylko skupcie się na ślubie. Dajcie sobie spokój przed ślubem :-) tak do tego podejdźcie. Może właśnie jak myśli będą gdzieś indziej to zafasolkujecie :)

Postaram się tak do tego dojść:). Musimy się cieszyć ślubem a nie mącić sobie w głowie. Ale wiecie jak to jest tak bardzo by się chciało a tu nic.

• Magda lena Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To prawda.... Brałam ślub pół roku temu (już się staramy o fasolkę 14-15 miesięcy), ale dzięki stresowi ślubnemu i zamętowi panującemu zapomniałam o staraniach! Z czego się bardzo cieszę, bo czasami ciężko wytrzymać z myślami w głowie (kiedy, dlaczego, co jest źle). Nam się nie udało, ale miło było odetchnąć od tych myśli i skupić się na sobie i mężu no i oczywiście gościach :D
    Powodzenia!!!!!

mhsvo7esg1a4x3m2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 17:58

• Magda lena Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zAgatka! Współczuję!!! Kurczę coś chyba w tym jest.
    Moja kochana babcia umarła rok temu 18 marca. Marzec nie jest moim ulubionym miesiącem. Z resztą to nigdy nie był. Nie lubię tego miesiąca bllleeee ;)

3maj się jutro Agatko! Powodzenia!

mhsvo7esg1a4x3m2.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ