Przygody tytułowej "Bożeny"
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzisiaj płacze, bo mega wzruszyła mnie historia Kitki i jej walka...
Miłość przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie.
Cieszę się ta ciąża jak swoją ❤️
Martt95, Kitka_87, Lalia lubią tę wiadomość
Starania od 09.2019
02.2023 CP (ciąża jajowodowa, prawy jajowód zachowany)
Drugie podejście do stymulacji IVF
24.03 - punkcja 14 komórek 🍀
29.03 - transfer 2 blastek 4AA🍀🍀
06.04 8 dpt beta 112,60 mIU/ml 🍀
🍀
10 dpt beta 227,80 mIU/ml 🍀🍀
11 dpt beta 353🍀🍀
13 dpt beta 659,6 mlU/ml 🍀🍀
14 dpt beta 1220 mlU/ml 🍀🍀
Jest pęcherzyk w macicy ❤️
15 dpt pęcherzyk ma 3,5 mm ❤️
17 dpt pęcherzyk ma 5,7 mm❤️
Beta 3101 mlU/ml
21 dpt pęcherzyk 9 mm 🍀🍀
28 dpt maleństwo ma 5,2 mm i mamy ❤️
13+0 badania prenatalne, wszystko ok 😍
21+1 badania połówkowe, mamy 415 g 😍
29+1 usg III trymestru, jest 1321g 😍
34+3 mamy 2300g ❤️
36+6 mamy 2606g ❤️
38+0 mamy 3 kg ❤️
38+6 06.12.2021🍼3050kg i 51 cm ❤️
Mamy ❄️❄️❄️❄️
"Pamiętaj, najwięcej strachu kryje się w głowie. "
E.L.
-
Joan a jak ci idzie na szydełku, chwal się tutaj swoimi zdolnościami 😍😍
Tak mnie ten twój misiu ostatnio zauroczył że przez moment pomyślałam że może i spróbuję bo zapowiada się że będę mieć trochę czasu.... Ale obawiam się że nie podołam tak jak ty bo ja taka gapa w tych sprawach jestem i nie mam za dużo cierpliwości 😂🙈Joan lubi tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Hahaha to chyba ja sobie jutro też kupię za to piccolo i wytrabie sama cale za zdrowie naszej Kitki i jej kropeczka, a co... Niech to będzie dla Was Kitka nowy piękny start 💚Martt95, Agaciorka lubią tę wiadomość
-
Martt95 wrote:Joan a jak ci idzie na szydełku, chwal się tutaj swoimi zdolnościami 😍😍
Tak mnie ten twój misiu ostatnio zauroczył że przez moment pomyślałam że może i spróbuję bo zapowiada się że będę mieć trochę czasu.... Ale obawiam się że nie podołam tak jak ty bo ja taka gapa w tych sprawach jestem i nie mam za dużo cierpliwości 😂🙈
taka rodzinka na razie
a teraz robię takiego misia:
https://amigurum.com/2019/09/crochet-bear-amigurumi-pattern.html
mam już pół głowy, ale wyjdzie chyba dużo większy niż się spodziewałam 😂 robię z grubszej włóczki niż we wzorze to i miso będzie większy
ten jak mi wyjdzie będzie dla siostry mojej koleżanki (tzn jej dziecka), bo rodzi za miesiąc.ŁAsica, Martt95, Kamcia, madziulix3, Pcosik, luthienn, Limoncia, Kitka_87, Mowe, eszanka, Sleepy, Lulu83, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Joan wrote:taka rodzinka na razie
a teraz robię takiego misia:
https://amigurum.com/2019/09/crochet-bear-amigurumi-pattern.html
mam już pół głowy, ale wyjdzie chyba dużo większy niż się spodziewałam 😂 robię z grubszej włóczki niż we wzorze to i miso będzie większy
ten jak mi wyjdzie będzie dla siostry mojej koleżanki (tzn jej dziecka), bo rodzi za miesiąc.
Martt95, Joan, Sleepy lubią tę wiadomość
JA 34l, starania 2lata.
11.2019 laparo torbieli endom. obu jajników
19.12.2020 - 12dpo ⏸️
21.12.2020 - 14dpo - beta 60,74 prog. 28,880
23.12.2020 - 16dpo - beta 147,41 prog. 16,630 (kropek 2mm)
28.12.2020 - 21 dpo - beta 1447,12 🤩🤩🤩 prog. 26,830
07.01.2021 - fasolka 4,7mm i mamy ♥
03.07.2020 INV 😔
23.07.2020 HSG
AMH 0,5
MTHFR_667C>T hetero
MTHFR_1298A>C hetero
PAI-1 4G hetero
ANA,ASA.AOA ujemne
KOAGULANT TOCZNIA ujemny
KIRy Genotyp AA.
HLA-C meża C2 homoz.
Komórki NK: 18,42%, 315 ul (liczba)
Aktywność NK: 25,4%
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Joan cudne te Twoje robotki♥️ jak Ty tak wszystko robisz z taka ambicja i zaangazowaniem to dawaj zmieniaj te robote, moze bedziesz dziergac zarobkowo niedlugo 😁
Krolik skradl moje serce♥️
Ja placze na reklamach nawet. Strasznie mnie to drazni, cokolwiek i klucha w gardle, czasem utrudnia mi to normalne funkcjonowanie. Myslalam ze cos mi sie stalo, ze mam jakies hormony rozwalone albo jakies rozchwianie emocjonalne, no ale jak macie tak samo to moze to normalne😅33lata,starania od 08.2018
1sze IVF- stymulacja💉 od 28.05.22
6.06 punkcja, pobrane 7, dojrzałe 4
4 zapłodnione, 2 padły po 4 dobie
Transfer blastki 2AA 11.06
Beta 7dpt -1😓
Ostatnia ❄️4AA transfer 8.08.22
Beta 8dpt <1 -
nick nieaktualny
-
Martt95 wrote:Tak swoją drogą od kiedy leci nowy sezon M jak miłość? Czasem lubię pooglądać co tam u nich słychać. A ostatnio jak oglądałam to byłam w szoku że Mateuszek ma żonę 😃🙈
Joan - wowMartt95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŁAsica wrote:Joan cudne te Twoje robotki♥️ jak Ty tak wszystko robisz z taka ambicja i zaangazowaniem to dawaj zmieniaj te robote, moze bedziesz dziergac zarobkowo niedlugo 😁
Krolik skradl moje serce♥️
Ja placze na reklamach nawet. Strasznie mnie to drazni, cokolwiek i klucha w gardle, czasem utrudnia mi to normalne funkcjonowanie. Myslalam ze cos mi sie stalo, ze mam jakies hormony rozwalone albo jakies rozchwianie emocjonalne, no ale jak macie tak samo to moze to normalne😅
Bo uważa to za coś wartościowego. Zawsze mi mówiono, że przesadzam albo czemu znowu ryczysz przecież nie ma z czego
Także się mega ciesze, że ktoś to "zrozumiał"
My chyba takie ckliwe Bożenki jesteśmy. Ale to jest piękne.ŁAsica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartt95 wrote:Mąż mnie męczy że trzeba iść do jego mamy. Więc czekają mnie odwiedzinami u teściowej w niedzielę.
Bardzo ciężki mamy czas z nią ostatnio, powiedziała kilka słów za dużo na temat żłobka że posyłamy córkę....
Teraz jak się dowie o ciąży to już słyszę jej teksty jacy to jesteśmy nie odpowiedziali....
Tak. Teściową i cała rodzina męża jest starsznie zafiksowana na covid 🤦🏻♀️ -
nick nieaktualnyMartt95 wrote:Tak swoją drogą od kiedy leci nowy sezon M jak miłość? Czasem lubię pooglądać co tam u nich słychać. A ostatnio jak oglądałam to byłam w szoku że Mateuszek ma żonę 😃🙈
Martt95 lubi tę wiadomość
-
Martt95 wrote:Joan mi odebrało mowę 😳
Powtórzę to... Masz TALENT🤩
Przypomnij mi od kiedy się "bawisz"? I czy naprawdę wcześniej nie miałaś włóczki w dłoni? 🙈
O matko bez przesady.
Dwa pierwsze miski to była kompletna nauka więc nie są takie jakbym chciała
Dwa tygodnie dziergam